Milovali by ste ak..

Príspevok v téme: Milovali by ste ak..
Haggeta

Ahojte, mám otázku na mužov. Milovali by ste ženu, ak by ste zistili, že kvôli zdravotnému stavu s vami nemôže mať sex? Je pre vás pohlavný styk natoľko dôležitý, že bez neho nedokážete žiť? A najmä, ak by ste s ňou už žili, nepodviedli by ste ju?... Sú takéto ženy odsúdené na osamelý život?

ahjaj

aj ja som mala tak priateľa ako vlastna skusenosť. Tusim nejakých 8-9 mesiacov som bola "jeho dievča".
Potom to skončilo, škaredo. Ja som odchádzala študovať, a on ma obvinil, že odchádzam, a že nechcem nič vážne apod.... a pritom som sa vôbec nemala v úmysle rozísť....myslela som, že budeme spolu cez víkendy.
A potom som sa zoznámila s mojím manželom. Po 3 mesačnej známosti sme už spolu spávali a bola to tá najsamozrejmejšia vec pod slnkom.
pri prvom priateľovi mi nechýbalo, aby sme spolu spávali. Objatia, držanie za ruku a bozky. Ale niektoré bozky tam neladili, nevedela som si ich zaradiť to psychiky a rušili ma.
Ani pri manželovi mi nechýbal vyslovene sex. Mne sa len páčili jeho bozky a to, ako ma to všetko unáša. A unášalo ma to stále ďalej a ďalej. Z dvoch takýchto únosov máme aj dve deti. :-)) Nič ma pritom psychicky nerušilo.

Segedin

A preto sa manzel stretava s babou z tohto fora, vypisuje tu, ako mu zena nerozumie, lebo on ma depky a ona je odporne pozitivna, zaraba viac, ako on, zivy ho a on tu chcel platit tisicku mesacne nejakej, co by s nim spavala, stretavala sa s nim a chodila na operu, ktoru jeho zena neznasa?

Neogranitolar

Milovali by ste Neogranitolar, keby ste si ho kúpili. Tento jedinečný makeup čaká len na vás.

[url=nf106.uniza.sk Neogranitolar[/url]

Apokryft

Manzel433 moja má 44 nehadaju jej sice 30 ale nie veľmi nad.Premňa sú ženy najviac atraktívne tak min 35 vyššie.To čo si napísal nižšie plne sa s tým stotožnujem ,ale kto nezažil neuverí a reči o vyťahaných .....,alebo reči o vráskach .Veď oni ani nevedia že sex po 10-či 15-tich rokoch je kvalitnejší ako keď sú ludia spolu dva či 5 rokov .Ale to je už na inú tému.

Manzel433

Nerozumieeem - predovsetkym na kazdej zene velmi vyzorovo vidno, ci je stastna a spokojna. To vudno aj fyzicky a aj to z nej vyzaruje. Manzelka ma 46, ale hadaju jej max 30. Stara sa o seba, po porod9ch sa rychlo vratila na povodnu vahu a poctivo si mastila brusko, takze nema ani strie ani pokrcenu kozu. Prsia ma velmi pekne, vobec neovisaju a ma ich strasne pevne, jednoducho sa o seba prikladne stara. A aj casty sex robi svoje, lebo tie hormony, co sa pri tom vylucuju maju tiez strasne silne ucinky. Verim timu, ze ked bude 60+ bude stale atraktivna, i ked si skor myslim, ze ten sex uz skor potom nebude tak bavit mna. Ona je strasne pozitivny clovek a vobec si neviem predstavit, ze by som ju mal vymenit za nieco mlade, lenive, uhundrane, depresivne... nehladiac na to, ze by som fyzicky pri takom niecom vyzeral smiesne, ako chlap, ktoremu preplo...

Eliona

Nedá sa ten zdravotný problém nejako začať liečiť? Dokonca života musí byť tá žena odsúdená živ v celibáte?