Problem s najdenim priateľa

Príspevok v téme: Problem s najdenim priateľa
Jana81J

Pekny večer všetkym...Pišem tu lebo už neviem kde sa mam vyrozpravať...Poradte mi ako si mam najst priatela?Doteraz som nikoho nemala a strašne mi chyba laska,nežnosti,sex a podobne...Normalne mi to začina udierať na mozog už...Prosim nepište mi že si ma to najde samo a podobne lebo ja už nechcem čakať keď doteraz som čakala dosť...Mate niektora podobny problem?V spoločnosti som veľa ale zatial sa mi nepodarilo nikoho najst maximalne len na par tyždnove kamaratstvo...dakujem

NeviemUz

Momentik to napisal moc dobre. Sice osobne by som nechcela chalana co chodi po baroch ved ani ja to nemusim ale skusit to mozes. Ak to nevyjde tak kamos s vyhodami z toho isto vznikne a aspon sex ti chybat nebude ked uz nic ine

Ynzinjer

Jana81J: Dačo mi o tom hovor. Som na tom rovnako. Záujem zo začiatku je a nakoniec skončím u každej vo friendzone ako super chalan. Ale však ozvi sa na ing.severin@azet.sk :) Pokecáme na túto tému.

Tutanchamon_xD

Jana81J a koľko máš vlastne rokov ? Hovoríš, že si už čakala dosť ale ak máš nejakých 20-25 rokov, tak to ešte nie je vôbec stratené.

Momentik

Ked ti chyba fyzicke puto, najdi si kamarata. Postup: Vezmi kamosku, pekne si daj elegantne saty, nie vyzyvave, topánky na vysokom opatku, jemny makeup a maj dlhe vlasy. Bud zenou. Chodte do drahsieho baru do mesta a usmevaj sa na chlapov. Nebal ich okato, len sa usmevaj. Aby si neposobila v krci, s kamoskou si kupte casopis s vtipmi, ktore si tam mozete citat a potom sa z nich mozete smiat a vsetci si budu mysliet ake ste uzasne a bezstarostne, ked sa budete zo srdca smiat, nie umelo ale spontanne, tak je velka sanca ze vas resp teba niekto oslovi a pozve na drink alebo pokecate. Cislo nedavaj, ked uz, tak len prijmi, ak dotycny bude mat real zaujem. Ak do baru nechodis tak sed doma a cakaj kedy na teba dotycny vyleze z TV, mozno sa raz dockas. Ako mozes ist aj inde do spolocnosti ale cakaj ze tam budu chodit pariky a to ta bude este viac deptat. Druhy extrem co ti poradim su muzske zaujmy sport a priroda, prip auta. Kup si kartu do fitka a cvic, po case ta aj tak zacnu otravovat a hlavne bud sexi preboha a spokojna sama so sebou, lebo dnesne zeny - samy komplex. Jedine tak si pritiahnes chlapa.

Ivetttka23

Jana, ze pracujes v kozmetickom salone neznamena ze si nenajdes chlapa teraz kopa muzov chodi aj na kozmeiku alebo cogak povyrazit si niekam s kolegyni zo salonu?

Tomas12345

No tak najlahsie si niekoho najdes cez socialne siete ci zoznamky. Na zoznamkach je 5 násobne viac mužov než žien, takže šanca že si niekoho nájdeš je vysoká.

Lentak11

Tak u teba nebude fungovať práca.Ak chces napíš o sebe viac aká si žena vek,typ a aké más predstavy o partnerovi.

Rhea

Ja som sa rozisla vcera.. Coskoro budem mat 32 a 3 dlhodobe vztahy za mnou.. Ziadny perspektivny na obzore.. Ale mozno je to zaciatok niecoho pekneho..