Problem s najdenim priateľa

Príspevok v téme: Problem s najdenim priateľa
Jana81J

Pekny večer všetkym...Pišem tu lebo už neviem kde sa mam vyrozpravať...Poradte mi ako si mam najst priatela?Doteraz som nikoho nemala a strašne mi chyba laska,nežnosti,sex a podobne...Normalne mi to začina udierať na mozog už...Prosim nepište mi že si ma to najde samo a podobne lebo ja už nechcem čakať keď doteraz som čakala dosť...Mate niektora podobny problem?V spoločnosti som veľa ale zatial sa mi nepodarilo nikoho najst maximalne len na par tyždnove kamaratstvo...dakujem

Jana81J

Ano každy mi vravi že mam to nechať plavať,netlačiť nato lenže ako...nato mi už nikto nevie dať odpoved šak jasne...toto sa lahko povie...len nikto mi nepovie navod ako nato NEtLAČIŤ

Andrej85

Ahoj Natalinka12

byvam v Bratislave. Nechodim sa tu zoznamovat ale v zasade preco nie : )

@cloo & janofero

ja by som to tak cierne nevidel. Ano samozrejme ze sa najdu baby/ zeny co su zlatokopky, rovnako ako sa najdu chlapi co su vypatlani samci, ktori ich radi mlatia...ale nezovseobecnoval by som.
Pozrite, ja som sa nikdy nepovazoval za lamaca zenskych srdc a uz vobec niesom ukazkovy priklad spominaneho namakaneho samca ( niekto by povedal ze typicky pochudsi ``intoš`` s vysokym celom :) ).
Napriek tomu som nikdy nemal vacsi problem dat sa dokopy s peknou a slusnou babou. Co sa tyka tych penazi tak dnes mam pomerne slusne platenu pracu (vzhladom na to ze uz som vyse rok a pol sam je mi to aj tak malo platne), ale ked som zacal chodit so svojou poslednou ex mal som 26, zarabal v cistom nieco malo cez 500 eur a delil sa o podnajom v Petrzalskom 3-izbaku.
Takze, aspon podla mna je problem skor v tom spoznat toho spravneho cloveka a v tom ze vyber sa stupajucim vekom znizuje.

cloo

Ženy sú hnusné, vypočitavé zlatokopky, taká je veľmi krutá realita minimálne na Slovensku a v tých tzv. vyspelých štátoch.

janofero

Slováci sú strašne podozrievavý a samotársky ľudia. Tu je priam nonsens sa len tak zoznámiť a debatovať s niekým cudzím na ulici, mhd, autobuse, alebo vo vlaku. Ešte starší ľudia sú na tom celkom dobre, vedia sa aspoň pozhovárať. Mladí ani bu ani mu. Ak sa niekto ozve ako prvý, tak dámy sa na teba pozerajú ako na zjavenie. Akoby ich išli priamo teraz znásilňovať. tak načo robiť zo seba d...a. pokiaľ nemáte peniaze, ženy o vás ani nezakopnú. Alebo zakopnú o samca, ktorý ich zmláti.

herb

23 rocny sam, ja sa tiez cudujem, ze sa tu niektori nesnazia spoznat. ja mam viac rokov ako ty, takze nepripada do uvahy. a s takym ako ty som bola asi trikrat na caji, mna nebavilo pocuvat take ublizene a uplakane rozpravanie, ked sa raz na mna rozkrical pre nic za nic na tom caji, tak som to vzdala uplne. mozno su aj take iste dievcata a nevadi im to, mne to vadi. a ako hovorim, sami odlisni ludia odo mna.