Problem s najdenim priateľa

Príspevok v téme: Problem s najdenim priateľa
Jana81J

Pekny večer všetkym...Pišem tu lebo už neviem kde sa mam vyrozpravať...Poradte mi ako si mam najst priatela?Doteraz som nikoho nemala a strašne mi chyba laska,nežnosti,sex a podobne...Normalne mi to začina udierať na mozog už...Prosim nepište mi že si ma to najde samo a podobne lebo ja už nechcem čakať keď doteraz som čakala dosť...Mate niektora podobny problem?V spoločnosti som veľa ale zatial sa mi nepodarilo nikoho najst maximalne len na par tyždnove kamaratstvo...dakujem

merilynn

Ahoj, doteraz som mala prakticky všetky vzťahy zo zdrojov škola, spoloční známi, pokec/internetová komunita. Ten súčasný mi už asi zostane. :) Tiež poznám viacero párov, čo sa dali dokopy v práci, a nikto nemal potrebu o nich klebetiť.
Ale pocit, že potrebujem partnera, lebo mi prepne, u mňa odišiel spolu s pubertou. Možno keď človek zažije pár nedokonalých vzťahov a spadnú mu ružové okuliare, zistí, že dokáže žiť aj sám a vôbec to nie je zlé. Jasné, v nejakom romantickom okamihu mi prišlo ľúto, ak som sa oň nemala s kým podeliť, ale zase ani vo vzťahu nie je záruka, že o ne ten druhý stojí.
Skôr si myslím, že na Slovensku sme trochu paranoidní a nestojíme o záväzky s ľuďmi, ktorých poriadne nepoznáme. Preto sa ťažšie zoznamuje za účelom vzťahu na ulici, na diskotéke, v bare - s takými ľuďmi sa zabavíš, ale neťaháš si ich hneď do života. Na začiatku vie odstrašiť, keď niekto prejavuje prílišný záujem.
Pokec je dobrý spôsob, ako zistiť, že nie každý vzťah je výhra, že existujú aj väčší zúfalci, ale existujú aj spriaznené duše a nezadaných ľudí je dosť v každej vekovej kategórii. Držím palce.

JustSo

No to je ale "dobrá" rada, hľadať si partnera v práci. To je ten najjednoduchší spôsob, ale zároveň najhorší. Do práce sa chodí pracovať, nie je to zoznamovací večierok!! Ja by som niečo také rozhodne neodporúčala. Dotyčná by vyzerala ako nejaká chudera, ktorá si nikoho nevie nájsť, tak to v zúfalstve skúša s kolegami v práci, či sa nejaký nechytí. To by bolo sústo pre klebetné kolegyne!

Lentak11

Čo ako?Veď nevieme o tebe koľko máš rokov, ako vyzeráš aký si typ,kde pracuješ ,v akej sfére,vakom kolektíve či mužskom alebo ženskom čo by nám pomohlo zhodnotiť tvoju situáciu.Pokial viem tak každé dievča môže mať vzťah.Tak je pochopiteľné že nikto za tebou nepríde len tak ,a nepovie ti že ťa chce.Treba vedieť zaujat a všímať si mužov okolo seba či už v práci alebo v okolí.Dobre je mať predstavu akého muža chces.Velmi dobre sa dá zoznámiť v práci .Skús pokutovať po mužoch vpraci a uvidíš či sa niekto chytí.Take zlaté pravidlo je :Vrobote si šikovného muža a šikovnú ženu všimne každý.

Lentak11

Prečo jej radíte takéto kok..ny,s energiami,a že partner príde keď ho nebude čakať a tak ďalej.Nevien kde chodíte na takéto bludy.

miso173

Ahoj skúsim ty poradiť v prvom rade musíš byt spokojná sama so sebou a byt šťastná aj bez partnera venovať sa koníčkom, nesmieš byt zúfala aby to na tebe bolo vidieť že potrebuješ partnera nato aby si bola šťastná ,lebo ten človek to vycíti to vyžarovanie že si bez energie smutná a tak to aj vníma. Každý človek je rad v spoločnosti takého človeka, ktorý mu energiu dáva nie berie 

Mariella

Pilaa
A ty si jedna z tých 40+, ktorú ten jej "hrdina" vymenil za mladšiu?
Ako si tak všímam, dnes sa každá mladá snaží čo najskôr si nájsť "priateľa", t.j. sponzora, ktorý jej zabezpečí bývanie a bude všetko platiť... Lebo keď si sama, tak síce ťa nikto nemôže opustiť a nezostaneš s dvoma deckami na krku, ale to znamená, že všade musíš chodiť sama, cestovať sama, vybavovať si sama, platiť si všetko sama a to máloktorá zvládne ! A samozrejme aj bývanie si musíš sama zabezpečiť a pri dnešných cenách nehnuteľností to nie je žiadna sranda.

Pilaa

Bud rada ze nemas chlapa. Ked budes mat takych 30-40+ tak ta vymeni za tak 17-23ročnú a ty ostaneš s dvomi detmi na krku. To je realita. Samozrejme zaciatky su vzdy sladké ale potom prichadza kruta realita. Teraz mi budeš odporovat ale zapametaj si to lebo raz mi dáš za pravdu. Takí su chlapi

Jana81J

citruska- ved prave chvilou som napsiala že chapem že netreba tlačiť...Ale ako?! povedz mi ako nielen že netlačiť na pilu