Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s najdenim priateľa

Príspevok v téme: Problem s najdenim priateľa
Jana81J

Pekny večer všetkym...Pišem tu lebo už neviem kde sa mam vyrozpravať...Poradte mi ako si mam najst priatela?Doteraz som nikoho nemala a strašne mi chyba laska,nežnosti,sex a podobne...Normalne mi to začina udierať na mozog už...Prosim nepište mi že si ma to najde samo a podobne lebo ja už nechcem čakať keď doteraz som čakala dosť...Mate niektora podobny problem?V spoločnosti som veľa ale zatial sa mi nepodarilo nikoho najst maximalne len na par tyždnove kamaratstvo...dakujem

limovienka

nenajde si ta to same. musis preto nieco aj robit. musis chodit do spolocnosti ale sa skus prihlasit na nejaku zoznamku a tak sa zoznamit s nejakymi novymi ludmi.

23rocny_sam

Tiež som na tom podobne a to že som chlap robí situáciu ešte 50x ťažšiu... už som to vzdal... kašlem na to.... nemá to cenu.

Ženy v mojom veku sú už všetky zadané a mnohé z nich už teraz majú aj prvé deti. Už nejaký čas si čítam toto fórum a aj keď tu je nejaká žena sama a nejaký chlap jej tu napíše že by mohli spolu pokecať tak ani sa nezdráha odpovedať... aspoň zdvorilá reakcia "nie ďakujem" by stačila ale ignorácia je svinstvo...

Preto som sa rozhodol, že budem sám a nebudem sa snažiť to zmeniť, keď baby aj keď sú sami tak obyčajný chlapec im nie je dobrý a čakajú na nejakého atléta alebo čo, nechápem... tak sa trápte aj ďalej... s vašimi vysokými nárokmi na mužov si môžete sami za to že ste sami...

Aj by som ti dal svoj Fb, ale zbytočne.... aj tak by si ma ignorovala ako väčšina, žien, ktoré plačú že sú sami a keď sa im niekto ozve tak nahodia poker face a tvária sa že "nič"....

Však byť sám zas nie je také zlé... človek má viac času na cestovanie, koníčky, spoznávanie nových ľudí, budovanie úžasnej kariéry - a to je výhoda oproti ľuďom čo majú partnerov. My čo sme sami máme slobodu a zatiaľ čo vy budete meniť plienky, tak my budeme lietať po svete :D ale zas vy čo ste zadaní máte lásku a to zas chýba nám osamelým ľuďom - takže je to tak pol na pol, každá minca má 2 strany..

herb

tiez chapem vsetkych, ja hladam takeho, akeho opisuje cloo, kamienky do okna. a este, vsetci su uplne odlisni odo mna.

Pokeccc

Ano pokec je riadna blbost ALE ak mas stastie a trpezlivost tak tam natrafis na dobrych ludi. Ja som tam stretla mojho priatela a to sme nič nehladali ..

Mayyka

Bola tu rada,že dať inzerát na pokec. Nemôžem vôbec už nájsť tú stránku pokecu kde sú inzeráty. Neviete niekto čo sa s tou časťou pokecu stalo???

andrej85

@Jana81J a susi30

moja sitacia je troska ina (33 rocny chlap) a neviem ci mam pre vas nejaku dobru radu (keby som mal sam ju pouzijem), len chcem povedat ze vas chapem. Ako uz pisem mam 33 a moja situacia je trocha ina v tom ze som, viacmenej donedavna, bol v dlhorocnom vztahu. Priatelke vo vztahu vadili urcite veci a namiesto toho aby mi ich komunikovala, to vyriesila tak ze si nasla niekho ineho....ale to je tema na vlastnu diskusiu.

Odvtedy ubehlo 1 a pol roka a musim priznat ze som cakal ze to bude jednoduchsie. Ako pisete, vacsina kamaratov uz ma vlastne starosti, rodiny a ak spolu ideme vonka tak len obcas na pivo, takze spoznavat novych ludi je problem. V praci mam mnozstvo kolegyn ale su podobne, skoro vsetky zadane prip. uz maju deti. Clovek skusa kadeco od cestovania, zaujmovych kruzkov, online dating...ale nejak to proste nieje ono a natrafit na niekoho dobreho a nezadaneho je o dost tazsie (momentalne mi to pride skoro nemozne) nez ked mal clovek 20+. Som relativne spolocensky clovek takze zvykat si na samotu pre mna vobec nieje jednoduche.....takze, len chcem zopakovat ze vam do urcitej miery rozumiem.

susi30

ahoj jani,

ja mám ten istý problém. Mala som dva dlhšie vztahy a už dlhšie som bez vztahu...Niekedy som chodila viac do spoločnosti, teraz už menej, nie z mojej chyby, ale nejak sa to tak vyvinulo.... kamarátky ktoré som mala sú už zadané, majú deti, svoje záujmy... raz za čas vybehneme na kávu, a to je tak celé....tým pádom je tažké niekoho spoznat a hlavne ked už nemáš 20 a výber sa znižuje, pretože chlapi v tvojom veku majú už rodiny...ja na nič netlačím, ale prijala by som vztah, v ktorom budem štastná... ak by si mala záujem pokecat, daj na seba kontakt. Ozvem sa

cloo

Presne Olivero. Ženy to majú veľmi jednoduché, aj doslova škaredé ženy majú nápadníkov, záujemcov, hoc menej než tie atrektívne. Tie, ktoré tvrdia, že o ne nemá nik záujem, sú si na vine samé. To bude prípad aj dotyčnej ktorá založila túto tému. Čaká princa na bielom koni, ktorý o ňu zároveň bude bojovať ako rytier. Zrejme si neuvedomuje, že v čase emancipácie, rovnoprávnosti žien a mužov bude čoraz viac mužov očakávať, že iniciatívu alebo hovorovo "prvý krok" bude musieť spraviť aj žena. Táto zrejme čaká, že jej muži budú od rána hádzať kamienky do okna a prosiť sa jej o priazeň.

Olivero

Napísal som ti, lebo mi prídeš príliš podobná, vieš? Ak spoznám babu,,, stretávame sa a zakaždým príde chlap ktorý mi tú kamošku,, ako to nazvem "prevezme". Som príliš opatrný alebo ja neviem, stále dopadneme tak že som sám...
Podľa mňa, ako ženy nemôžete mať problém nájsť si chlapa... tých je na online zoznamkach omnoho viac ako žien (napr. pokec 80% chlapov)

Žena ak chce, nájde rýchlo a ľahko.. Chlap to už má ťažšie... je to o viacerých veciach - nie len výzore