Ako ste zistili, ze je to laska?

moznojetopravda

Ak chce muz alebo zena podviest a nedokaze byt verna/ny tak nic mu v tom nezabrani.
Je to v cloveku ze stura ptaka do kazdej dieri co najde a kazda diera sa ptakovi ukaze..

toniejepravda

tojepravda,

kolko stravia muzi casu , aby dobre vyzerali pre druhe pohlavie a kolko zeny? Kolky muzi chodia v lete po meste s polovicou holej rite?
Tak kto ma vacsie sklony k nevere?

Mozno mas zle osobne skusenosti s muzmi, ale to moze byt aj tym, ze je chyba v tebe, nemusi byt len v nich.

kamienkacik

Preco tolko nevrazivosti proti muzom? Ja som sa snazil ist uz viackrat "cistou" cestou a bola dotycna pre mna jedina vo vsetkych smeroch. Vysledok bol,ze si ma nevazili, ale nenadavam na vsetky zeny a nehadzem ich vsetky to jedneho vreca.

tojepravda

bzv
Ak by to bola pravda nebolo by tolko nevier zo strany.muzov a rozvodov a rozchodov nehovoriac o neverach o ktorych sa zeny pri svojich partneroch ani nedozvedia.
Muz moze milovat svoju zenu ale stale bude poskulovat po inych ak nezajde aj viac ako len poskulovanim.
Moze ju milovat a mat s nou decka ale vtak mu stale bude spievat aj pri inych samiciach ktore ho obliehaju.
Muzi to maju v sebe.

bzw

tojeparvda,

zas ked teba beru muzi len ako sliepku, ci kravu na vyprazdnenie vajec, neznamena, ze tak beru vsetky zeny. Ak beries muza len ako chodiacu penazenku, tak ony ta beru len ako nadobu na na uchovanie obsahu svojich vajec.

tojepravda

Co je laska a zamilovamost vedia len zeny lebo ony to beru srdcom citmi ale muzom ide len o jedno dostat tu zenu do postele a vuprazdnit do nej svoje vajcia a uspokojit tak svoje nizke pudy.
Muza k zene taha len pud vyprazdnenia nic viac a preto nedokazuju byt verny len jednej su ako kohuti co potrebuju viac sliepok nestaci im jedna alebo su ako bujaci co potrebuju viac krav.

Xxyyzz

A popravde, nie je cely zivot tak trochu loteria? Kazde, aj to najlepsie premyslene rozhodnutie, sa moze v istom okamihu zdat ako uplne chybne, vdaka vplyvu okolnosti. Spoznas cloveka, zamilujes sa a bum, po 20 rokoch sa stale tesis z jeho pritomnosti a krasnej stastnej rodiny. Naopak, cely zivot vahas a hladas tu pravu ozajstnu lasku, cloveka s ktorym si naozaj rozumies aj po rokoch- a kazdy vztah stroskotava a ostavas napokon sam. Ci najdes cloveka s ktorym si rozumies a citis po case lasku (bez silnej chemie). A po rokoch spoluzitia stretnes niekoho, ze jeden pohlad do oci a intuicia ti vravi, ze toto je on/ona. Ty to zrejme ustojis, lebo rozum ti hovori, ze to uz za to nestoji. Ale co ak sa to stane tvojmu partnerovi a ten sa rozhodne zazit, co nikdy predtym? Alebo, co ak aj po najvacsej zamilovanosti a niekolkorocnej laske, ju ty prestanes citit? Akokolvek sa budes snazit, tie pocity v tebe uz nebudu. Denne robime rozne rozhodnutia, denne riskujeme a nikto ti nic nezaruci ani vo vztahu

Xxyyzz

Realizator, analyzator- je to vzdy na danom cloveku, co si vyberie. Ci ostane kvoli detom aj v nefunkcnom vztahu. Ci sa dvaja dohodnu a na vztahu popracuju. Ci je vztah uz naozaj az patologicky, dvaja sa neznesu a je lepsie vztah ukoncit. Jasne, ukoncit uplne fungujuci vztah, kvoli nahlej zamilovanosti, nepremyslene, impulzivne- na to vacsinou doplatia draho aj deti, aj partner a nakoniec aj samotna osoba, ktora sa takto rozhodla. Kazdy si nesieme v sebe inu povahu, ine zmyslanie, ine vzory z detstva- podla toho koname svoje rozhodnutia. Kazdopadne, laska zvykne zacat prave zamilovanostou. Tak to priroda zariadila :-) dalej uz mame moznost volby

realizator

Analyzator
A kolko sa nerozviedlo ale ziju spolu len zo zvyku ci kvoli detom ale laska v tom vztahu davno nieje.

analyzator11

Xxyyzz....presne si popísala zamilovanosť. Presne takto vyzerá ten podvod na človeku od prírody. A preto ujde aj od detí. Od fungujúcej rodiny. Ale pravdu má Vilo57 . Aby to zo zamilovanosti prešlo do do dobrého vzťahu, je šanca asi ako v športke. To sa volá ideál. Nakoľko je rozvodovosť asi 52 percent. S toho zamilovaných asi 90 percent. To nie je láska ale ale stav pod drogami.

ona.idnes.cz