Mam len jednu mozno pre niekoho trapnu otazku, ale zaujima ma ako to mate vy, kedze casto som zmatena z toho co vlastne citim. Ako zistite, ze ste sa zalubili? Ako sa to u vas prejavuje, ako viete ze k niekomu citite nieco viac.
Ako ste zistili, ze je to laska?
len je rozdiel medzi tou prvotnou zamilovanostou a laskou medzi partnermi, ktori su spolu dlhsie. na ktoru sa pytas?
Bohvie, laska sa neda nejako zmerat a nikto ti nezaruci ze aj ta skutocna, prava bude trvat navzdy. Jedine ta vo vztahu dieta-rodic, a naopak. Ludia sa menia, rovnako sa menia aj city. Zijem s laskou, mozno tou pravou uz 15 rokov a presli sme si naozaj tazkymi obdobiami, kedy sme to ustali len roznymi ustupkami a kompromismi, city chladli. Potom prisli znova obdobia akoby zamilovanosti, ze sme nevedeli bez seba vydrzat. Kazdopadne, pravdou je, ze za ten cas sa mi do srdca vpisala dalsia osoba. Neviem, co je to za cit k nej, ale citim v jej pritomnosti neopisatelny pokoj, stastie. Velmi by ma bolelo, keby bola nestastna. Samozrejme to ostava na tejto urovni. Len niekedy premyslam, ako je mozne ze nieco take citim. Pritom si neviem predstavit vztah s tou osobou. Chemia v ludskom tele je kazdopadne uzasna vec, a laska/zamilovanost aj ked ma trvat len chvilu, stoji za to.
A ako dlho teda trva zamilovanost a ako dlho laska?
Bohuzial castokrat zamilovanost vylucuje i lasku, ale to ukaze az cas po vyprchani toho prijemneho osialu. Ak je v zamilovanosti i laska, dalo by sa to nazvat idealom, avsak zvacsa sa tak nedeje, mozno i nastastie. Ja bol zamilovany do mnozstva zien, ale od lasky to malo daleko po vyprchani.
Analyzator
Ides nato velmi vedecky a prides mi ako profesor Indigo z tej piesne od naďa.
Zamilovanost a laska su navzajom prepojene. Jedno nevylucuje druhe.
demolator...nechci aby som to tu vypisoval. Na to máš internet. Ale musíš prijať realitu. Na fórach si len over získané znalosti. Tam dostaneš dezinformácie.
cs.wikipedia.org
sk.wikipedia.org
g.cz
Hľadaj v odborných kruhoch a vedeckých knižniciach. A hlavne sa riaď všeobecne platnými hodnotami ktoré sa tvorili dlhodobo medzi ľuďmi tzv. kaleráby čo tlačia do hlavy.
pouvazujnadtym
no ved o to ide.....a co koho po dnesnych muzoch? Ja ze piseme o laske.
len aby to nedopadlo takto :-O ako sa spieva v tejto pesnicka ale text je vystizny, super song..
www.youtube.com
nick Jednoducho
ale neustálym odmietaním nápadnikov sa môže moja zlatá stať že všetkým dôjde trpezlivosť a pôjdu za inou a ty ostaneš sama. Zase hrať sa donekonečna na nedotklivú nemá pozitívny výsledok.
Dnešní muži niesú ako muži z filmu o Angelike že sa budú traja o teba byť päť rokov. Nie moja, ono to tak v realite nefunguje. Ony nebudú čakať päť rokov kým sa ty prestaneš hrať na nedostupnú. Ony pôjdu za inou a tebe ostanu oči pre plač.
Iné je keď ti nevyhovuje ani jeden tak samozrejme nemá význam to ťahať ak vieš že to nieje to pravé orechové. Ale ak cítiš že nejaký je ten pravý len ty máš potrebu hrať ľadovú princeznú tak nerobíš dobre ..
Lebo trpezlivosť dôjde raz každému a najmä v dnešnej dobe!
Pretože, pre jedno kvíti, slunce nesvíti..
To isté platí aj pre mužov ak sa chcú hrať na nedostupných princov keď ma o nich záujem nejaká princezná :D
Na detektore lži