Práca v obchode

Príspevok v téme: Práca v obchode
robotka

Robila som 14 rokov robotnícku pri páse. Teraz som si chcem podať žiadosť do nejakých obchodov. A mám otázky, kto by vedel? Problém je, že nepoznám nikoho, kto robí v obchode.

1. Koľko hodín a dni sa robí v obchode? Voľno je len cez víkendy alebo aj počas pracovných dní?

2. Chodíte v práce v obchode tiež zničení alebo je to celkom v pohode?

3. Spotíte sa veľmi v práci v obchode? Lebo ja na smene pri prácach na rôznych linkách som sa potíla veľmi. Za jeden deň, teda jednu smenu mi tričko smrdelo tak, ako keby som ho nosila týždeň keď mám dovolenku.

Veľmi ďakujem.

Rossie1

Ahoj mila robotka! Chcem ti len napisat ze som presne pripad ako ty pracovala som dlhe roky vo vyrobnom podniku praca otrasna a namahava kolektiv sama zla intriganska zena proste otras. Tento rok som nastupila do obchodu s oblecenim robim len 15 dni do mesiaca striedame sa tam a plat krasny taky o ktorom sa mi ani nesnivalo. Drzim ti palce aby sa ti podarilo tiez dostat do dobrej prace a hlavne si nedaj nakecat ze lepsia robota nez vyroba sa dnes neda najst .

robotka

Mam známu, čo robila tiež za pásom a teraz robí v potravinách v supermarkete. Vraví, že pre ňu je to teraz oproti práci za pásom pohoda. Hoci je aj nával ľudí, lepšie to zvláda. Ak si nevymýšľa. Ale vyzerala byť taká spokojnejšia, až sa mi zdala krajšia, ako keď robila robotnícku.

bendiq

Záleží od toho do akého obchodu by si šla. Ak nejaké také ako tesco, kaufland a tak, tam majú tie víkendy nejako podelené aby si aspoň raz za čas mala voľno. Isto sa bude robiť ranné a poobedné jedine, že by si šla robiť do nejakého butiku čo je otvorený 9-17 a je to makačka obrovská

robotka

Hlavný dôvod, prečo by som chcela pracovať v obchode.

Povedzme, že by som robila striedavo ranné-poobedne. Keby mi bolo treba niečo vybaviť, na úradoch, išla by som cez poobednú. Tak ako som to robila doteraz, keď som pracovala na smeny.

Preto by som brala niečo na smeny, prípadne ten dlhý a krátky týždeň.

Už sa mi aj viackrát stalo, že som prišla na úrady niečo vybaviť, ale dotyčná mala dovolenku alebo PN a musela som prísť iný deň. Keď som si predstavila, že keby som robila od 8 do 16 a musela zbytočne míňať dovolenku, nejako ma to nelákalo.

Kde sa dá ešte pracovať na krátky a dlhý týždeň alebo na smeny bez nočných? Viem, že v obchode a recepcii, ale tam je nočná a ešte kde?

Ďakujem.

Čo vlastne v práci továrni viac vyčerpáva? Nočné smeny alebo to brutálne tempo za pásom?

robotka

Veď to, že som vždy robila iba robotnícku za pásom. A už sa to prejavuje na mojom zdraví. Bolievaju ma chrbát a nohy. Som permanentne unavená, zdá sa mi, že iba prežívam. Preto by som chcela niečo iné.

Doma keď mám upravovať, odkladám to, kým to nie je nutné. Voľakedy by bola pre hanba, keby som nemala upratané. Teraz spravím len to najviac nutne, keď má prísť návšteva a je mi to jedno.

Nevládzem, nestíham. Dám sa dokopy ako-tak, keď mám dovolenku, ale po pár dňoch v práci som na tom istom.

Neviem, čo iné by som mohla robiť? Učila som sa ešte ako samouk robiť s Microsoft office. Ale pochybujem, že by ma prijali do kancelárie.

1.Nie som taká krásna, som obyčajná.

2. Keď telefonujem, treba mi niečo vybaviť, často sa zakoktam alebo popletiem slová. Pri osobnom kontakte sa mi to nestáva.

3. Všetci mi vravia, že sa takmer nedá dostať do kancelárie. Že mám opäť skúsiť prácu za pásom. Ale môj mozog, moje telo ani moje srdce to už nechcú.

papierik2121

uplny suhlas ak si robila tolke roky vo vyrobe obchod bude pre teba super... ver mi je to ovela lepsie... len na jednu smenu praca cas tam uteka rychlo pretoze v obchode su stale ludia... drzim palce nech sa dostanes do dobrého obchodu :)

samozrejme

v obchode je super v pokladni , robila som v tescu tam bolo super, su tam sedacky, - mas na vyber ked chces blokujes v stoji, sede na striedacku... v lidli su tie pokladne nie zarovno so zemou preto sa tam neda stáť, lebo clovek je potom vysoko nad zakaznikom...
a mas klud len blokujes tovar, ...pohodicka... mne sa praca v pokladni v tescu pacila....