Práca v obchode

Príspevok v téme: Práca v obchode
robotka

Robila som 14 rokov robotnícku pri páse. Teraz som si chcem podať žiadosť do nejakých obchodov. A mám otázky, kto by vedel? Problém je, že nepoznám nikoho, kto robí v obchode.

1. Koľko hodín a dni sa robí v obchode? Voľno je len cez víkendy alebo aj počas pracovných dní?

2. Chodíte v práce v obchode tiež zničení alebo je to celkom v pohode?

3. Spotíte sa veľmi v práci v obchode? Lebo ja na smene pri prácach na rôznych linkách som sa potíla veľmi. Za jeden deň, teda jednu smenu mi tričko smrdelo tak, ako keby som ho nosila týždeň keď mám dovolenku.

Veľmi ďakujem.

dukatovabuchta

to su otazky take akoby ich kladol nie človek ktory ma 14 rokov odpracovane, ale 14 rokov vek....!

odkial berieš ze v obchodoch maju volno cez vikend? to si pracovala a žila doteraz v nejakej inej dimenzii?
lebo obchody, supermarkety, obchody s handramy robia aj cez vikendy, aj ked maju otvorene od pon-pia ale treba prist sobotu novy tovar vylozit,...atd...

v obchode je klud, v podstate, ziadne nahanacky ako vo vyrobe, dopredu su naplanovane zmeny, ovsem ak ides robit do nejakeho velkeho retazca tak mesiac dopredu budes vediet kedy mas ranne, kedy pobedne, a dovolenky sa tiez planuju,
pri zmenach rannych, pobednych si svojpravny clovek rozumny vie naplanovat veci, ze dovolenku si brat nemusi lebo potrebuje k lekarovi... ked viem ze o 2 tyzdne mam pobedky, tak zavolam k Dr. a o tie dva tyzdne si vybavim vysetrenie... a nie ako niektorí primitivny jedinci ze sa objednaju na vysetrenie na rano v den ked maju rannu zmenu a potom koli takemu retardovi musi chúďa veduca prerabat cely tyzdenny plan,....

robotka

Zaujíma ma ešte, či bývajú problémy s dávanim dovoleniek a či poctivo odvádzajú odvody? Aby som neskončila na dôchodku so suchotami. Dá sa zvládnuť nápor ľudí pred Vianocami? Je v obchode veľa stresu? Dá sa stíhať? Čo je najťažšie na práci v obchode? Ďakujem vám.