Prečo taký zakon schvalnosti???

Príspevok v téme: Prečo taký zakon schvalnosti???
petussa

Prečo je to tak?Nechcem nikoho uražať ani znemožnovať ale prečo všelijake tlste,neupravene baby,tie čo o seba vôbec nedbaju alebo dbaju len minimalne maju partnerov?Aj peknych čo by to človek o nich nikdy nepovedal?A prečo pekne baby ktore sa o seba staraju,športuju dbaju o pleť postavu a celkovo tak nemaju nikoho a nikto o nich ani nezakopne?Neje to nespravodlivé?

Rastik974

Som štíhly a vysoký, celý život športujem a mám menej skúseností ako moja 80 kg manželka s veľkým zadkom a 7ičkami prsiami. Čo už s tým narobíme?

petussa

Apokryft- no donedavna som mala taky postoj...netlačila som na pilu,proste som to pustila... to som robila od 16 rokoch...a furt nič...takže neje to pravidlom..

Apokryft

Ak by sa ti podarilo s tým zmieriť ,ale naozaj vnútorne a nekričať naokolo aká som zúfalá objekt sa nájde.
Ten prvý nemusí byť hneď partner do nepohody
Môže to byť niekto s kým ideš na kávu.
Druhého môžeš stretnúť paralelne z prvým lebo akonáhle sa ti otvoria "prieduchy"začnú sa na teba lepiť nápadníci ako včely na med.Ono to tak funguje ,že lady sa pohnú keď prestaneme tlačiť na pílu.
Jediné čo treba spraviť je pustiť to von zo seba.
Ty to chceš tak veľmi ze to držíš v sebe a nepustíš to von ....ako sa má vesmír dozvedieť o tvojich snoch,keď tak veľmi ich chceš až ich držíš u seba.Keď to pustíš von tak vesmír pracuje v tvoj prospech aj ked na to nemyslíš napr.keď spíš si v zmenenom stave vedomia a tvoja mysel nemôže zasahovať vtedy sa dejú veci v tvoj prospech.Jediné čo treba spraviť je neriešit to a vnútorne prijať skutočnosť a lady sa pohnú.

kinko

Mne ako muzovi pripada zena , ktora o seba prehnane dba ako nedostupna. Vacsinou hlavne v letnych mesiacoch vyzeraju ako slapky, ktora nahanaju prave zakaznika, v zime zas, ze sa chysta na nejaku obrovsku oslavu, alebo potrebuje niekoho konkretneho ohurit. Tiez sa casto snazia vyrobit dojem, ze su strasne zaneprazdnene, alebo ze ich stale niekto potrebuje, tak neustale telefonuju. Jednoducho povedane, nie su prirodzene, ale strasne afektovane.

Lentak11

Zhlboka neznesiem tu zvláštnu filozofiu akú používajú veštice.Nechapem pekné baby ako sa furt sťažujú že nikoho nemajú.Ved stačí keď je baba trocha inteligentná ,podľa mňa platí kto chce ten si niekoho nájde a nemusí to byť zrovna modelka.Pokial človek neodmieta niekoho pre niejaky problém,tak by nemal byť problém sa zoznámiť s niekým.

Bohatier

petussa - este mozes skusit menej parfemu aby dostali tvoje feromony sancu niekoho zacarovat. :))

Vidim ze sa tu tema ruca aj do tajomna tak aj ja nieco prihodim.:D
Kludne to ale moze byt aj nieco nad nase momentane chapanie ako sa zmienil GOING v prvom komente :)) (aj ked osobne na taketo veci neverim). Lenze raz sa mi stalo ze som stretol dievca ktore doslova zaziarilo takou teplou zltou farbou (doslova) a mal som z toho taky neskutocne zvlastny stav mysle (to svetlo myslim ze bolo asi unavou alebo neviem :P). Inak alkohol nepijem drogy neberiem a len obcas si dam nieco sladke.:D

petussa - podla mna ak sa clovek zamiluje tak mu je jedno ci to dievca ma plus alebo minus 15 kg. Nie nadarmo sa niekde spomina nejaka docasna slepota (tak preco to nevyuzit :D).

Naparadu

petussa: ak budeš chcieť tak mi napíš na nofasa1@centrum.sk a možno o dvoch samých bude menej. pekný večer :)

petussa

vestica Lubomira- ale ja sa mam rada aj všetko len ako skoncovať so samotou? aj ked som zo srdca štastna nič sa nezmenilo

vestica lubomira

Ahoj. To nieje zákon schválnosti ale magnetizmus, alebo zákon príťažlivosti. To je najsilnejší vesmírny zákon. Všetky ostatné sú mu podriadené. Je to zároveň aj zákon lásky, ktorý vychádza z nás. Miluj blížneho tak ako seba. Takže ak sa má niekto rád tak potom všetko je možné. Aj tučná riť vie očariť. Ale ak sa niekto nemá rád môže vyzerať ako modelka a je sama. Pretože všetci do okola jej ukážu jej vlastnú neúctu. Často krát je to na nevedomej úrovni a na vonok sa môže zdať, že sa dotyčná osoba má rada a dopraje si... V tedy je nutná práca s podvedomím. Tak zistíme odkiaľ to pramení. Tento problém však neblokuje len vzťahovú rovinu, ale aj plodnosť či financie. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com