Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo taký zakon schvalnosti???

Príspevok v téme: Prečo taký zakon schvalnosti???
petussa

Prečo je to tak?Nechcem nikoho uražať ani znemožnovať ale prečo všelijake tlste,neupravene baby,tie čo o seba vôbec nedbaju alebo dbaju len minimalne maju partnerov?Aj peknych čo by to človek o nich nikdy nepovedal?A prečo pekne baby ktore sa o seba staraju,športuju dbaju o pleť postavu a celkovo tak nemaju nikoho a nikto o nich ani nezakopne?Neje to nespravodlivé?

simiona

Nuž, chlapovi raz vadí, nie je žena dosť krásna, potom že nemajú o čom hovoriť, potom, že má žena svoj názor (ako ja), že nemá žena svoj názor.
A ak je žena dokonalá, tak vadí to, že je dokonalá. Proste vždy sa niečo nájde.

Ale povedala by som, že najviac riešia vzhľad. Ako v predošlej téme. Chlapec našiel super dievča, čo sa týka názorov a koníčkov, ale nie je pre neho dosť sexi, takže nič z toho. Ale aspoň nepríde k nevere. Má totiž frajerku, ktorá sa mu vzhľadovo páči.

Možno tie ženy nie sú pekné podľa teba, ale pre chlapov áno. Ja som sa tiež čudovala, aké typy sa páčia chlapom?

Lentak11

Tie najkrajšie baby zostanú na ocot!Tutanchamon moc to prežívas,baby ktoré toho majú moc zasebou sex.su akože lepšie ako ty čo toho nemáš moc za sebou omyl.

ceresnovica

potakrv
staci vziat rebrik a mas ceresne na dosah :DDDD
zase tie vysoko v konaroch vydzobu skorce a drozdy :DDDD
Ako vysvetlis moju metaforu?

Potakrv

Ženy sú ako čerešne.
Tie najkrajšie sú vysoko na konároch stromov najbližie k slnku.
Chlapci ked inú na čerešne len máloktorým sa chce šplhať hore vysoko na strom kde sú tie najkrajšie.Lebo sa boja,že sa pošmyknú a spadnú zo stromu.Preto radšej oberajú na konároch ,ktoré dočiahnu zo zeme.Sú aj lenivci,ktorým stačia popadané na zemi.
Potom tie najkrajšie čerešne zostávajú dlho na najvyšších konároch ,kde potom prezrejú a zhnijú alebo ich vrabce vydzobú.
Myslím ,že tento krátky príbeh v podobe metafory to vystihuje najlepšie!

Tutanchamon_xD

Lentak11 nikdy som nemal vzťah so žiadnou babou. Keď som bol druhák na strednej som mal poslednú frajerku aj to asi na mesiac a bolo to len vždy také chodenie za ručičku. Nikdy som nemal vzťah ako sa na dospievajúceho a teraz už na dospelého človeka patrí (24 rokov). Doteraz nemám žiadne skúsenosti či vzťahové, tak ani sexuálne. Proste nie som pre ženy zaujímavý, príťažlivý a tým to hasne.

Lentak11

Tutanchamon tebe Radim chod pracovať kde je ženský kolektív,ukáž že si mýli, slušný, zodpovedný, pracovitý iný než ostatný .A uvidíš ten záujem ,skrásou to nemá nič spoločné.Flirtovat a vzbudiť záujem u žien je úplne jednoduché .Nehovor že nikdy žiadna žena nemala o teba záujem,možná že si iba slepý.

popradcanka

neviem kde nato chodíš ale muži sa práve idú potrhať za peknými ženami, stačí kuknuť na FB ako tie čupky dajú počitačovo dokonale upravenú fotku a muži len lajkujú a lajkujú a komentáre dávajú
aká krásnučka, peknučká, chutnučká, fešanda, kočka, kráska, nádherná, a blablablabla...
Jeden pred druhým sa pretekajú kto aký koment dá..

Tutanchamon_xD

Ja som na tom podobne čo sa zase týka žien. Tiež o mňa žiadna nezakopne a ani sa na mňa nepozrie ak niekam idem napríklad do mesta. Cez internet, kde mám hodenú foto vedia povedať, že som fešák a dobre vyzerajúci mladý muž ale i tak žiadnu frajerku nemám. Obliekam sa moderne, dbám o seba, aby som bol vždy čistý a taktiež používam parfémy, keď už niekde idem a obliekam si čisté oblečenie. Vidím po meste hocijaké páry aj kde výslovne nepekný a ničím nepriťahujúci chlapi majú svoje polovičky alebo zase naopak. Či sú chudí, vyšportovaní alebo majú kilá naviac ale i tak niekoho majú. Pre mňa už asi žiadna neostala. Celkovo som ale osamotení a moje dni trávim vkuse sám doma alebo som v robote.

CCvv

Muzi potrebuju zazemie,pokoj,klidek.Preto si na vztah hladaju zeny ktore su neni nejako moc narocne vovztahu(v zmysle zivotneho stylu vztahu), nemusia byt extra aktivne, skor naopak ( su spokojne a dokazu fungovat v stereotype) ale pritom dokazu pre muza zabezpecit vsetko co potrebuje-zazemie, klidek.Pri menej atraktivnej (a aktivnej)zene sa jednoducho citia bezpecnejsie.A lepsie. je to tak.

Lentak11

Pre mužov pekné baby znamenajú zle.A muži sa boja pekných žien.A vetsinou moc pekné baby bývajú namyslene,odmerave.Mozna že si není až taká pekná ako si o sebe myslíš.Alebo momentálne nikto nemá o teba záujem.Krasa je niekedy na škodu,veľa pekných žien má zlých mužov grázlov.