Prečo taký zakon schvalnosti???

Príspevok v téme: Prečo taký zakon schvalnosti???
petussa

Prečo je to tak?Nechcem nikoho uražať ani znemožnovať ale prečo všelijake tlste,neupravene baby,tie čo o seba vôbec nedbaju alebo dbaju len minimalne maju partnerov?Aj peknych čo by to človek o nich nikdy nepovedal?A prečo pekne baby ktore sa o seba staraju,športuju dbaju o pleť postavu a celkovo tak nemaju nikoho a nikto o nich ani nezakopne?Neje to nespravodlivé?

petussa

Lolka nie ja nevravim že som najkrajšia ani nič podobne..proste ako hociktora normalna baba..aj veľa chlapcov mi povedalo že som pekna a podobne...len akosi o vzťah ma nepožiadal nikto...a všelijake tlste,neupravene baby si partnerov striedaju ako na bežiacom pase...nechapem...

Lollka

Moznosti su dve, bud si len ty o sebe myslis ze si pekna alebo mas tak neznesitelnu povahu ze vsetkych hned odplasis. Lebo fakt krasavice nemaju o napadnikov nudzu, mnozstvo muzov ma vysoke sebavedomie moc si o sebe myslia a oslovuju len krasavice. Drvivej vacsine muzov zalezi len na krase a na nic ine nehladia takze krasavice maju na kazdy prst 10 napadnikov.

zavinacicek

petusa, nebuď smiešná. Snáď si sa nenarodila včera. Už by si mala vedieť, že nás pekných žien sa muži boja čo i len osloviť, pretože si myslia, že nie sú pre nás dostatočne dobrí. A majú pravdu. Snáď sa "nepredáme" nejakému Quasimodovi, ktorý navyše zarába nejakých 500-600 eur.

petussa

Lollka no neviem možno vo vela pripadoch je to aj tým ale sú aj pripady keď tie ženy proste nikoho nezaujímajú nikto o nich ani nezakopne..

Sloniecko

ak som spravne pochopil, ty si krasna, uzasna, sportovkyna s krasnou pletou, si proste uplne dokonala a preco si nikoho nenajdes, ked ostatne skarede, hnusne, tlste zeny si dokazu najst. Odpoved je jednoducha: nie si tak dokonala, ako si o sebe myslis a cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. Ziaden normalny muz si nehlada zenu, ktora ma o sebe takto vysoku mienku. Ak si aj niekoho podobneho najdes, bude rovnako povrchny a skor ci neskor ta vymeni za este "dokonalejsiu".

Lollka

Pekne zeny byvaju vacsinou velmi vyberave, samozrejme nie vsetky ale casto to vidim. Citia sa ziadane, aj su ziadane, mnozstvo muzov ma zaujem a ony maju pocit ze su nieco extra a ziaden im potom nie je dost dobry, na kazdom najdu nejaku vadu.

GOING

je to určitá vyžarovaná agresia do okolia a muži to vnímajú cez psychické vyžarovanie.
Také ženy povyšujú šťastný osud nad lásku/srdce, tým, že majú veľké nároky na mužov.
Muži (drvivá väčšina) také ženy nepotrebujú. Možno na 1x .