Prečo je to tak?Nechcem nikoho uražať ani znemožnovať ale prečo všelijake tlste,neupravene baby,tie čo o seba vôbec nedbaju alebo dbaju len minimalne maju partnerov?Aj peknych čo by to človek o nich nikdy nepovedal?A prečo pekne baby ktore sa o seba staraju,športuju dbaju o pleť postavu a celkovo tak nemaju nikoho a nikto o nich ani nezakopne?Neje to nespravodlivé?
Prečo taký zakon schvalnosti???
Napadá ma, v prírode, ktorá je prirodzená, sa parádia a predvádzajú samci a nie samice. V civilizácii / spoločenstve je to pomýlené.
lebo vo vztahoch nejde iba o vzhlad. ak aj skaredsia zamaka tak dosiahne viac ako nejaka kraska ktora sa nesnazi a mozno ani nevie ako na to. Dobre vyzerajuca casom omrzi. mozno si vie niekoho rychlo narazit ale ak sa inak nesnazi tak to chlapa prestane bavit a naopak skaredsia si narazi tazsie ale ked ho uz ma tak sa snazi a ma vecsiu sancu si ho udrzat.
Lentak11 ja som už v takej pozícii, že si myslím, že každá jedna priemerná baba je od mňa lepšia ako ja, pretože nemám žiadne skúsenosti. Veľa báb by sa na mňa určite vykašlalo len preto, lebo som doteraz nemal vzťah a nemali by záujem o niekoho, ktorý vo vzťahoch nevie chodiť a nevie ako sa v nich má správať a robiť rôzne rozhodnutia. Každá si skôr hľadá chlapa, ktorý už niečo prežil a vie načo si vo vzťahoch dávať pozor a ako konať a chovať sa ku svojej polovičke atď. Už sa stalo, že mi niektorá aj neodpísala len preto lebo som povedal, že som ešte žiadny vzťah nemal. Proste ja to vidím tak, že ostanem sám a bude zo mňa starý mládenec.
podľa mňa je to preto, že si skoro každý muž myslí, že taká žena by oňho ani nezakopla tak to ani neskúša :)
Odkiaľ si? :)
Tak pozor! neviem čo si predstavujete pod pojmom "normalna žena" ale ak to je taka žena, ktorá ma minimalne 10-15 kg nadvahu chodi často neupravena nestara sa o seba tak dakujem pekne...Aspon som tu pochopila že asi naozaj take ženy su mužmi vyhladavane... lebo aj "normalna" žena by mala byť pre chlapa pritažliva a takisto by mala mať dosť času nato aby sa povenovala sebe..ak ma žena vedla seba nejakeho chrapuna zle je..ak nema nikoho ale vyzera dobre ešte horšie....ludom človek nevyhovie,,,ach
Ja by som to rozdelil asi takto, potrebujem niekoho na par noci v posteli zalovim medzi "peknými" ženami. Chcem aby ma žena na večierkoch a v spoločnosti reprezentovala tak hladam vysokoškolsky vzdelanu, čo hra na hudobne nastroje, športuje a stara sa o seba a je mi jasne že ma to bude niečo stáť ale za to mam reprezentatívnu ženu čo ine nebude robiť len sa o seba starať. V tom pripade predmanželska zmluva dohodnute jasne pravidla a beriem to ako obchod. Chcem rodinu, zázemie, milujucu ženu tak hľadám "normálnu" ženu s ktorou mam aj spoločné niečo a viem že jej nebude vadiť že jej deti trochu postavu pokazia a že radšej sa bude o dieťa starať akoby mala byť u kaderničky v posilke a pod. Tak dufam že autorka pochopila
Sama si si aj odpovedala. Ak sa zena stara len o seba , tak nema cas starat sa o nikoho ineho. Na co by niekomu bola zena, ktora sa zaujima len o seba a nikto a nic ine ju nezaujima?
Ceresnovica ja som rád že je to tak a dočahovať čerešne vysoko mi vyhovovalo.Aspoň si vážim úsilie ,ktoré som vynaložil.
Ja si myslím, že to bude tým, že tie baby sú sebavedomé a sami si toho chlapa zbalia. Nečakajú až ich niekto osloví. Nevieš koľko odmietnutí pred tým tie baby museli zažiť, ale očividne to nevzdali a chlapa si chceli nájsť tak sa snažili a nakoniec našli.
Väčšinou tie pekné krásne inteligentné športovkyne, ktoré hrajú na 4 hudobné nástroje a majú 2 vysoké školy majú o sebe dosť veľkú mienku. A to chlapom prekáža. Oni chcú normálnu babu, ktorá sa dokáže uvoľniť a tak...
Tiež sa mi nepáčia vyslovene pekné, dokonalé, odmerané baby, ktoré sa tvária ako múmie. Skús sa trochu viac smiať a možno si niekoho nájdeš