Ľahko sa vytočím

Príspevok v téme: Ľahko sa vytočím
AngryLady

Dobrý deň. Ako už je v názve napísané, ľahko ma vie niečo a hlavne niekto, vytočiť (naštvať, uraziť).
Najmä ľudia. Tie ich pohľady, komenty, kritika, to je hrôza a ešte keď ma vôbec nepoznajú.
Hocikedy ma niekto uvidí prvý krát. Už pred tým, ako niečo poviem, ma pohľadmi, niekedy aj ich múdrymi komentmi privážajú do zúrivosti.
Najlepšie je, keď ma niekto komentuje, aká som.
Vtedy to vo mne vrie. Niekto, kto ma vôbec nepozná, ma bude komentovať, kritizovať, urážať ? To určite nie.

Nie som nejaká namyslená mrcha, skôr naopak. Veľmi tichá, plachá, hanblivá introvertka, so sebavedomím na bode mrazu, ktorá si tých narážok na svoju osobu užila dosť a momentálne ju to priviedlo k nenávisti k ľuďom.
Nikdy som nemala kamarátov, kvôli tomu, aká som. Každý ma len využíval, vysmieval sa zo mňa. Niekedy po mne aj nadávali a to som im nič nerobila. A to všetko trpím až dodnes. Je vo mne toľko utláčanej nenávisti, zloby, že mám pocit, že vybuchnem. Dokáže ma vytočiť každá blbosť.

danena

Si jednoducho taká povaha :/ Neviem čo by si s tým chcela robiť. Jedine keby si chcela na tom fakt popracovať s nejakým odborníkom na správanie by si to mohla začať ovládať

Omen

AngryLady, reagujem až teraz, bola som totiž na služobke.
No ak nič neberieš, nie si si vedomá telesného ochorenia, ostáva otázka, či chceš s tým niečo robiť alebo to necháš tak? Ak to posledné, potom si koleduješ o prúser. Zhorší sa tvoja psychická aj telesná kondícia a ochorieš.
Ak si ale dáš tú námahu a začneš na sebe makať, potom sa pomaly, krôčik po krôčiku, dostaneš do stavu, že nadobudneš sebavedomie, začneš sa mať rada, NEDOVOLÍŠ nikomu, aby ti ubližoval a svoju citlivosť zužitkuješ vo svoj prospech. Ako prvé sa nauč dávať všetky negatívne pocity VON zo svojho vnútra. Nepotláčaj ich!!! Kúp si boxovacie vrece a poriadne sa vyblázni.

Omen

AngryLady, pýtam sa preto, lebo takéto psychické prejavy sa objavujú pri ochoreniach štítnej žľazy, pečene, žlčníka, obličiek, ale aj vtedy, keď ochorenie ešte neprepuklo. Stačí, ak je narušená rovnováha toho-ktorého orgánu. Aj mama mojej priateľky má takéto prejavy, a to je zdravá, len začala brať pestrec na pečeň. : D Berieš nejaké lieky alebo doplnky?

AngryLady

Omen - Na vyšetrení štítnej žľazy som nikdy nebola, takže neviem. Pečeň by mala byť v poriadku. Žiadne telesné ochorenie diagnostikované nemám. Necítim sa telesne chorá, len psychicky.

Prečo sa pýtaš ?