Ľahko sa vytočím

Príspevok v téme: Ľahko sa vytočím
AngryLady

Dobrý deň. Ako už je v názve napísané, ľahko ma vie niečo a hlavne niekto, vytočiť (naštvať, uraziť).
Najmä ľudia. Tie ich pohľady, komenty, kritika, to je hrôza a ešte keď ma vôbec nepoznajú.
Hocikedy ma niekto uvidí prvý krát. Už pred tým, ako niečo poviem, ma pohľadmi, niekedy aj ich múdrymi komentmi privážajú do zúrivosti.
Najlepšie je, keď ma niekto komentuje, aká som.
Vtedy to vo mne vrie. Niekto, kto ma vôbec nepozná, ma bude komentovať, kritizovať, urážať ? To určite nie.

Nie som nejaká namyslená mrcha, skôr naopak. Veľmi tichá, plachá, hanblivá introvertka, so sebavedomím na bode mrazu, ktorá si tých narážok na svoju osobu užila dosť a momentálne ju to priviedlo k nenávisti k ľuďom.
Nikdy som nemala kamarátov, kvôli tomu, aká som. Každý ma len využíval, vysmieval sa zo mňa. Niekedy po mne aj nadávali a to som im nič nerobila. A to všetko trpím až dodnes. Je vo mne toľko utláčanej nenávisti, zloby, že mám pocit, že vybuchnem. Dokáže ma vytočiť každá blbosť.

AngryLady

poradim38 - Nie som vážna. Možno tak pôsobím, ale nie som. Viem si urobiť srandu sama zo seba. Mám rada humor, vtipných ľudí, tí sú naj.
Ale viem, rozoznať, keď ich "múdre" reči nie sú srandou a bohužiaľ, je to dosť časté.
A že si všetko beriem k srdcu ? Trochu to pozmením: Takmer všetko. Áno, je to pravda. Za to, že som citlivá, nemôžem.
Samozrejme, ak to niekto myslí, ako srandu, neurazím sa. Ide o to, že vo väčšine prípadov to so srandy nie je.

A prestaň každého sťažovateľa škatuľkovať do suchárov a ufňukancov, prosím ťa.

poradim38

Preco neurobis tak lahku vec, ze budes mat komentare takychto ludi v ri*i????? Vsetko si podla mna beries k srdcu, niektori ludia mozno to vysmievanie ani nemysleli vazne, lebo fakt su taki ludia co si beru k srdcu to, co by nemali........ ziaden zmysel pre humor iba byt vazny....... len sa tak pozri na seba a povedz si, ci to nahodou nie je tvoj pripad..... lebo ked si niekto urobi srandu nie za ucelom ta zosmiesnit a ty si to zoberies vazne a potom si na toho cloveka odmerana, tak ani sa necudujem, ze ti ludia ta potom komentuju takymto sposobom a strania sa ta........ked si typ introverta, staci hladat ludi ktori su introverti, nie sa bavit s ludmi, ktori su vyrecni a radi sa bavia....... ak je tvoj problem s hnevom taky velky tak smer psycholog....

dreamcatcher

v prvom rade si uvedom ze nie vsetko sa toci okolo teba. nie kazdy kto na teba "krivo" pozrie tak ta nejak zle vnima. Mozno ta vnima pohladom ale ani prinajmensom sa tebou, ci tvojim vyzorom nezaobera, ale v hlave si riesi to svoje. Kazdy ma svoje starosti a tych par ludi co skutocne riesi tvoju osobu, odporucam neriesit. jednoducho to tak je aj bude, ludom nikdy nevyhovies aj keby si bola svata. neziv v sebe tolko zlosti lebo si privodis nejaku rakovinu. ved co ti ti ludia, co ta riesia davaju? nic, nepoznaju ta, ako sama pises, takze sa tym vobec nezaoberaj, zbytocne mrhas svojou energiou, ktoru mozes vyuzit inym smerom.