Budenie sa medzi 2. a 3. hodinou ráno

Príspevok v téme: Budenie sa medzi 2. a 3. hodinou ráno
abcd147

Stále sa ráno zobudím okolo 2. až 3. hodiny, ak sa snažím znovu zaspať tak na takých 15 minút zadriemem a zobudím sa znova... vedľa mňa spáva občas aj môj pes, ktorý sa zobudí tiež a začne sa obzerať po izbe a vrčať. Skúšal som sa pýtať kamarátov, či sa im stalo niečo podobné, nuž väčšina mi odpovie, že ma niekto chodí strašiť, ale samozrejme na takéto blbosti neverím. Pretrváva to u mňa už taký mesiac... Máte niekto podobné skúsenosti? :/

teo

A meni sa tym nieco ked si registrovana? meria sa slusnost v diskusii registraciou?pokial viem ty aliss mozes prispievat aj ako neregistrovana pod inym menom alebo nickom,ked si tu taku dlhu dobu mas iste skusenosti.....
Ozaj a vsimli ste si ze uz take normalne meno aj vlastne sa vobec neda pouzit?A kde su vsetci ti, ktori obsadili tie klasicke mena,mozno aj svoje?Jedine keby kazdy bol povinne registrovany a nemohol by prispievat pod inym menom alebo nickom.Na druhej strane zase niekto moze potrebovat surne pomoc,alebo ma zdravotny intimny problem, chce zostat v anonymite.Co je na tom zle?vsetko je o vzajomnej komunikacii a ako v tej rozpravke -sevce nad nikym sa nepovysuj a pred nikym sa neponizuj.

Aliss

Iteckar, pre mna za mna si rob co chces, aj kazde dve minuty si ho vypinaj :) Ja som tu bola v case, ked ipcky zverejnene boli a neskutocne vela ludi sa prezradilo, ked si sami odpisovali v temach :D Vtedy si tu mal prist a vraviet o rutroch :D Kedysi to tu inak fungovalo. Ako nahle prisli zo strany niekoho urazky, prispevok bol zmazany. Ak prispevky nesuviseli s temou, boli zmazane. Avsak, dnes to uz asi nema kto robit...Dnes je to o tom, ze su tu "prudiaci" ludia, ktori ta presvedcaju, ze vraj niekoho presviedcas o svojej pravde :D Tak si podme vypnut ruter hromadne a podme si tu odpisovat pod roznymi nickami, to je totalna pointa diskusii :)

Iteckar564

Aliss, vypnem a zapnem router a mam uplne inu IP adresu, takze praveze naooak, ked sa zverejni IP, tak ta tymto jednoduchym postupom presvedcim, ze som uplne niekto iny :)

Aliss

Elise, alias Sonie, ja som aspon registrovana :) A dlhoo predlhooo som za zverejnovanie IPciek. Ktore tu kedysi aj zverejnovane boli, ale potom sa zrusili. Pokojne sa mozu obnovit, aspon by sme sa pozreli, kto tu chodi 5 raz do dna pod roznymi nick-mi :) A aj ked to je pre niektore mozocky tazke, prosim ta, nezvelicuj. Nikde nepisem, ze zjezeny pes je znamkou pritomneho ducha. Ale som presvedcena o tom, ze zvierata ich vycitia. Budenie sa nemusi mat NIC spolocne s duchmi, ale moze. Nemusi ale moze. Rozumies tomu, ci ti to treba nakreslit? Fakt len hlupy clovek sa chyti kazdej blbosti, rozumny chape aj suvislosti.

Elise

Aliss vasilisa premúdra, už len ty vieš čo je entita.Čítala som si tvoj príspevok, opisuješ v ňom seba, svojho partnera a zježených psov.. Možno sú okolo nás aj škriatky a víly, čo povieš? Ak by si to povedala pred lekárom tak ťa pošle na psychiatriu.Nie si náhodou aj zakladateľkou témy, aby si mohla potom dementovať názory iných, označiť ich za blbcov a tvrdiť že ten tvoj je správny?

Aliss

Sonie, tak za prve. Neviem ci vies, co slovo entita znamena...pouzila som ho a kazdy sa ho chytil. Coz je super, ale bolo by fajn si zistit vyznam :) Za druhe. Opisala som tu jeden priklad z realneho zivota. Nic, len priklad. Bez toho, aby som uviedla podrobnosti, ako danu situaciu riesime. Cize tvoje odporucania, aby moj partner vyhladal psychologicku pomoc, su smiesne :D Nic nevies, tak si prosim nechaj svoje rady pre seba. Dakujem :) A za stvrte, ja nikde netvrdim, ze co sa deje autorovi, ze to na 100% suvisi s duchmi. Dala som viac prikladov, ze o co moze ist. A ano, MOZE ist aj o duchov, ale nemusi. No to nech si riesi uz sam autor...

Sonie

abcd147, tak prijmi radu Omen, tak spávaj so psom aby si vedel či máš v izbe entitu alebo nie.Spýtaj sa však aj Omen ak tú entitu zistíš prostredníctvom psíka, čo máš s ňou urobiť, pretože také entity sa živia tvojou energiou.
Aliss nič v zlom, vnímavých ľudí je veľa, ale ak niekto počuje, vidí a vníma nejaké bytosti a vôbec mu to nevadí, treba sa zamyslieť aj nad psychickým ochorením.

Sonie

abcd147 hľadaj najprv racionálne vysvetlenie, nehľadaj v tom hneď nejaké entity, pokiaľ ty nič nič nepočuješ, nevidíš a cítiš sa dobre.
Nereagujem tu na na prítomné meniace sa nicky, ktoré sa snažia hlavne ti nejakú tú entitu silou mocou vnútiť. Ano, existujú, ale zatiaľ je len fakt že tvoj pes je nepokojný. A píšem ti to v záujme tvojho zdravia, aby si pokojne spával.
Keby hlúposť kvitla, bola by si tu krásna rozkvitnutá lúka, však Omen-ka?