Stále sa ráno zobudím okolo 2. až 3. hodiny, ak sa snažím znovu zaspať tak na takých 15 minút zadriemem a zobudím sa znova... vedľa mňa spáva občas aj môj pes, ktorý sa zobudí tiež a začne sa obzerať po izbe a vrčať. Skúšal som sa pýtať kamarátov, či sa im stalo niečo podobné, nuž väčšina mi odpovie, že ma niekto chodí strašiť, ale samozrejme na takéto blbosti neverím. Pretrváva to u mňa už taký mesiac... Máte niekto podobné skúsenosti? :/
Budenie sa medzi 2. a 3. hodinou ráno
odstraneny?
tak na stranke alternamedica citam organove hodiny, je to celkom dobre, kludne to tak moze byt
este toto napriklad
-odkaz odstránený-
od 1:00 do 3:00 – játra (detoxikace, svaly, oči)
od 3:00 do 5:00 – plíce (pokožka)
od 5:00 do 7:00 – tlusté střevo (vstřebávání, vylučování, pokožka)
od 7:00 do 9:00 – žaludek (lymfa, trávení jídla)
www.alternativnimagazin.cz
napriklad.
Existujú orgánové hodiny. Srdce, pečeň, žalúdok....atď majú svoju hodinu najvyššej výkonnosti, niekde si to pohľadaj. O 3 hod.myslím že sú to obličky, hrubé črevo si upratuje od 5-7 hod.ráno atď.
Ale nemožno ani vylúčiť fakt že existujú nejaké entity. Údajne o 3 hod ráno majú svoj čas tie zlé sily. Má s tým aj vlastnú skúsenosť, ale nikde o tom nepíšem, ani nebudem ,lebo viem že kým človek niečo podobné nezažije na vlastnej koži neuverí.
Autor temy, ak aj pes reaguje vrcanim v momente, az sa zobudis, ano, moze ist o pritomnost roznych entit. Pes nevrci v noci len tak pre nic za nic. Pokial nieco citi a vadi mu to, prejavuje sa to takto. Porad sa s nejakym knazom, daj si vysvatit priestor. A popros v duchu tie "veci", aby odisli prec a nasli svoj pokoj.
Ahoj,
priznám sa, že aj ja sa budievam počas noci. Uvediem príklad :
Idem spať cca o 22:30, zobudím sa o 00:30, potom okolo 3:00, okolo 5:00 až nakoniec vstanem. Sledujem takéto stavy už asi týždeň, možno dva, a vôbec si to neviem vysvetliť.
Alebo, idem spať o 23:30, zobudím sa o 2:30, a potom už normálne na budík. Alebo sa mi stáva, že vstanem pred budíkom (alebo budík nepočujem)
Vôbec neviem, z čoho to je. Psa v byte nemáme, ani iné rušivé elementy...