Budenie sa medzi 2. a 3. hodinou ráno

Príspevok v téme: Budenie sa medzi 2. a 3. hodinou ráno
abcd147

Stále sa ráno zobudím okolo 2. až 3. hodiny, ak sa snažím znovu zaspať tak na takých 15 minút zadriemem a zobudím sa znova... vedľa mňa spáva občas aj môj pes, ktorý sa zobudí tiež a začne sa obzerať po izbe a vrčať. Skúšal som sa pýtať kamarátov, či sa im stalo niečo podobné, nuž väčšina mi odpovie, že ma niekto chodí strašiť, ale samozrejme na takéto blbosti neverím. Pretrváva to u mňa už taký mesiac... Máte niekto podobné skúsenosti? :/

abcd147

Skúšal som dnes teda spať bez psa a zobudil som sa okolo pol tretej, šiel som pozrieť psa a už normálne spal, neskôr som ho omylom zobudil pretože zavŕzgali dvere, ale správal sa normálne, Ďakujem všetkým, ale to vrčanie v mojej izbe ešte preskúmam.

Omen

Abcd14, vidím to tak, ako ti napísala Aliss. Nie som zástancom spávania so zvieratami, ale v tvojom prípade ti odporúčam, aby si tak urobil. Je to dôležité na zistenie príčiny. Ak pri každom prebudení bude vrčať pes, potom máš v izbe entitu, ak len občas, potom máš v izbe entitu a dáva o sebe vedieť žlčník a pečeň.

Aliss

Sonie, moze vyskusat spat bez psa, ale nemusi mu to nijak pomoct :) Ak tam ma ducha, nemusi ho skutocne nijak on osobne citit, len sa zobudi a to je cele "citenie" :) Poznam to, moj partner je velmi citlivy na rozne bytosti, kym ja reagujem len zobudenim sa, ak cosi okolo mna "chodi". On sa zobudi, vidi to, pozoruje, citi chlad, dokaze to opisat, ako to vyzera. Ja som v tej istej miestnosti a smejem sa, ze si vymysla, lebo necitim nic, nevidim nic, nemam neprijemne pocity atd. Za to moj pes a macka, vedia presne, ked je cosi v miestnosti. Pes raz strasne stekal do rohu miestnosti, myslela som si, ze tam ma muchu alebo nejaky odraz svetielka. Lenze, vsimla som si, ze je strasne zjezeny, ze steka a ustupuje akoby pred tym, co vidi...Nuz neviem, nechcem vo vsetkom vidiet zahady a duchov a neviem co. Pravdou ale je, ze tieto veci okolo nas su :) A to je vse. Pokial je nieco neskodne, netreba sa toho bat :)

Sonie

Ešte niečo, ak by abcd147strašil nejaký duch, nejakým spôsobom by dal o sebe vedieť aj pánovi toho psa, to mi ver. Tam som zabudla v prvom príspevku dopísať slovo m-mám.....aj ja nie so typ čo klame a vymýšľa si. Ak sa zmýlim, priznám si to.

Sonie

hokkaido kari napísala tie organove hodiny presne, tak som v príspevku napísala, ano tak to môže byť, lebo pri tých obličkách som napísala myslím že obličky, pretože som to až za také dôležité nepovažovala. Skôr to čo som tam napísala potom o tých entitách či duchoch. Preto pisateľ(ka) ak sa chce dozvedieť čo to je nech skúsi spať bez toho psa, alebo sa predsa len bojí aj keď tomu neverí?

zuzi74

Sonie, ty to mas nejake pomylene, oblicky su aktivne az od 17,00 poobede, vtedy je potrebne doplnat viac tekutin...v noci by to bolo dost blbe:-) A astmatici a fajciari nastupuju medzi 3 - 5 hod. rannou, kdezto on sa budi medzi 2 - 3 hod.
Tiez mi napadlo ako prve organove hodiny, ale zeby aj ten pes mal problem s pecenou? V tomto sa stotoznujem s Allis. Nebud taky neveriaci tomas, zvierata su velmi vnimave.

Sonie

Ano, tie orgánové hodiny môžu tak byť, ľudia ktorí majú zdravotné problémy napr. astmatici, môžu sa v tom čase budiť. Ale skús dať psa od seba preč a uvidíš či sa budeš budiť, predpokladám že áno, lebo dlhší čas budeš na to myslieť a potom uvidíš, malo by sa to zlepšiť, veď ty predsa na také blbosti neveríš.