Tak ludia, cakam od vas seriozne poradenie :)
doposial, mam 24 rokov, som mala iba jedneho sex. muza, mojh obyvaleho priatela, s kt. som mala sex po dvoch rokoch randenia. Lebo nie som ten typ" lahsi".
A k veci:
teraz koncom jula som bola na dovolenke s kamoškou, stretla som tam bajecneho chlapa, nic medzi nami vsak nebolo, ani prechadzka,ani letma pusa nic, len cisto sme sa spoznali a dali do reci parkrat, vymenili sme si viber, a odvtedy piseme, stale,kazdy den. zalubili sme sa do seba, teda ja donho urcite, je velmi mily, krasny, sympaticky, dobry, napomocny, zatial. Pozval ma opatovne na dovolenku ci nepojdeme my dvaja, tak som pristala na to, a v oktobri idem opat na dovolenku s nim. Samozrejme, aj on mi pise, ze citi ku mne nieco viac, dokonca padlo aj take, ze ma ma velmi rad a pacim sa mu,ze som nadherna zena, stale piseme, kazdy den aspon hodinu dve. Nevyhli sme sa ani sex. témam, on vie, ako som na tom, ze som mala iba jedneho chlapa,ale povedal mi,ze by si prial, keby som sa mu odovzdala uplne cela. / je strasne slusny/, nehovori viac.Ziadne detaily, len ze by ma najradsej celu vybozkaval a ze dufa, ze s tym budem suhlasit. NO a tu nastava proble, viem,ze si od toho chlapec slubuje aj sex, nielen spoznanie a nasledny vztah, ale aj sex. Ja som z toho trosku smutna, pytala som sa ho preco, ze musime pockat na vhodny cas, a ak ten cas pride za rok, tak rok...najprv povedal,ze chape a pocka,teraz uz zacal krutit, ze je chlap, a ako kazdy chlap, chce mat svoju milovanu zenu aj v posteli, ze to je normalne. Ale pozname sa strasne malo! No on na to, ze ale jeho pocity su hlboke ku mne. Bojím sa, ze ak sa tam s nim vyspim predsa tak si pomysli,ze som predsa len lahka a ze to so mnou bolo lahke v tej posteli. Ze nedodrziavam svoje zasady a zase sa obavam,ak mu nedam, ci sa na mna nevyprdne, lebo tuzil po mne a ja som mu nedala. Ale budeme sa poznat iba dva mesiace,ked tam budem,aj to vacsinou cez net :( Bojim sa iba toho,ze ci ma po sexe neodkopne.
On to ale strasne vsetko ma naplanovane, ze sa budee prechadzat, laskat, ze ma bude objimat, ze sa budeme santit vo vode, ze pojdeme do kina, na veceru, ze pojdeme do sauny, zaplavat si, hrat tenis, vsetko,co robia spolocne pary, ze pojdeme na disko a kadeco. A ja sa bojim,ked pride na ten sex pocas toho tyzdna,co urobim:( Ja chcem iba peting maznanie, ok, viem, ze nemam 15 rokov,ale zda sa mi to hrozne skoro:( lenze zase bohvie,kedy potom spolu budeme,asi az po novom roku:/
mam sa s nim na tej dovolenke vyspat ?ci nie? rada
a autorke - on sa v praci za pultom nudi, tak s tebou bude pisat aj cely den. nehladaj za tym obrovsku zamilovanost.
mandolinka, to je sranda kto to ako bere, mne to vobec neprislo ako vychvalovanie, len ako mile konstatovanie cloveka, ktory ma radost, je vesely a tak aj pise, mna to potesilo velmi, a je vidno, ze nepisala o slovakoch :D
No dievca moje...vlastne co si sa tu prisla poradit? Ved ty mas v tom evidentne "jasno". Je mily, nezny, vasnivy, 100% nie je moslim, z tych statisic zien, ktore oblbuje rovnakymi blbostami, si vybral prave teba a bude cakat na sex s tebou. Bars aj rok...Kym ten sex nebude, nebude to mat so ziadnou inou, lebo miluje teba. Ty to vsetko vies podla internetovej komunikacie....Ides za prakticky neznamym clovekom do neznamej krajiny, kde ta len vyuzije a budes si na konci dovolenky gratulovat, ak prides domov so vsetkymi organmi a po vlastnych. Si nesmierne naivna a nevidis veci realne. Ale kazdemu co jeho je :)
Kimmy trošku mi to z tvojej strany príde ako vychvalovanie sa, aká si ty super keď za tebou toľko kilometrov dokáže chlap prejst....:) Stačilo napísať, poliaci sú fajn, gentlemani a nie ako s ním voláš dve hodiny popritom čo on si robí večeru :D ináč, tiež som zažila poliakov, môžem povedať že sú rôzni, kadejaké hoveda ale aj veľmi milí a slušní. No všimla si na nich jednu vec, čo našim chlapcom poväčšine chyba- úcta k ženám. Jednoducho mám pocit, že si ženu dokážu omnoho viac vážiť. Naši muži su voči ženám lahostajnejsi.
Lollka, Xhchch: najlepší sú Poliaci. Ja žijem v zahraničí, v Toronte v Kanade už veľa rokov (aj keď teraz by sme sa možno radi vrátili na trvalo na Slovensko). No, mladších Slovákov a Čechov je tu síce dosť, ale sú to väčšinou takí ľudia, čo sem chodia dočasne na rôzne Working Holiday a podobné vízové programy s limitovanou trvalosťou... a moc ich ani nepoznám. Toto tu je veľmi také tkzv. "multikultúrne" mesto, kde už sú bieli v menšine. Tak ma napadlo sa pridať do online poľskej zoznamky, čo som si našla na I-nete, a je to super. Kopec chlapov mi tam píše, už som sa aj s tromi z nich stretla (a to som kľudne mohla ešte minimálne s ďalšími dvoma), a aspoň na začiatku sú to džentlmeni, ktorí sa k vám správajú slušne, vždy otvoria dvere od auta, pozvú vás na kávu/obed/večeru a vždy aj zaplatia (a zdá sa mi že oni to aj berú ako prirodzenú vec, že by ich to snáď aj prekvapilo keby žena mala na prvom - alebo ktoromkoľvek - rande platiť)... Jeden si dal tú námahu že ma prišiel pozrieť skoro z tristo-sedemdesiat kilometrovej vzdialenosti, strávil šoférovaním asi väčšinu dňa, a doniesol mi ešte aj k tomu dve veľké fľaše vína, lebo že vraj má nejakého kamaráta s ktorým toto robia... a k tomu ma ešte aj zobral na obed do nejakej poľskej reštiky (taký trochu jedálenský štýl), kde ale perfektne varili.... mňam :) Predtým sme zvykli spolu SMS-kovať a vždy keď som mu napísala textovú správu tak mi bez výnimky odpísal, teraz sa už viacej bavíme po telefóne a vždy keď mu volám, tak mi to zdvihne (ale zas mu nevolám cez deň, keď sme obaja v práci). Včera sme sa bavili po telefóne asi dve hodiny, dnes zase sa so mnou bavil kým si chystal večeru (ani neviem ako pritom používal obidve ruky) :) Ďalší kvôli mne šoféroval asi sto-tridsať kilometrov jedným smerom, aby sme spolu mohli byť pár hodín, a to sme väčšinou sedeli v parku a debatovali, potom sme sa išli najesť. Viem že Poliaci nemajú vždy v zahraničí najlepšiu povesť (aj keď moc nechápem prečo), ale tí ktorých som ja stretla, tí mi pripadajú priateľskí a galantní ako džentlmeni... a navyše sú to ľudia s rodinným založením, ktorí by tiež chceli mať deti. :) Ja by som sa kľudne aj do Poľska presťahovala asi...
Čauko; Ty si tá dievčina čo sa zamilovala do toho chlapíka z hotela v Azerbaidžáne?
Vysledok tureckych telenoviel, ktore bezia v tv posledne roky...
tak to ma pobavilo, ze Slovak je lepsia volba...to urcite
Nerob takú sprostosť, ani tam nechod. Keď ti chyba muz tak určite Slovák bude lepšia voľba. Len treba hľadať .
minule si pisala, ze si bola na dovci v GRUZINSKU, teraz uz vypisujes o turkovi a dovolenke v Turecku. hm.
kazdopadne, ide mu IBA O TEN SEX ale predsa ti to nemoze povedat tak priamo a musi ta spracovavat a balit aby aj ten sex bol dobry. tie reci ho samozrejme tiez bavia, ved su to iba reci, nic nemusi.