Tak ludia, cakam od vas seriozne poradenie :)
doposial, mam 24 rokov, som mala iba jedneho sex. muza, mojh obyvaleho priatela, s kt. som mala sex po dvoch rokoch randenia. Lebo nie som ten typ" lahsi".
A k veci:
teraz koncom jula som bola na dovolenke s kamoškou, stretla som tam bajecneho chlapa, nic medzi nami vsak nebolo, ani prechadzka,ani letma pusa nic, len cisto sme sa spoznali a dali do reci parkrat, vymenili sme si viber, a odvtedy piseme, stale,kazdy den. zalubili sme sa do seba, teda ja donho urcite, je velmi mily, krasny, sympaticky, dobry, napomocny, zatial. Pozval ma opatovne na dovolenku ci nepojdeme my dvaja, tak som pristala na to, a v oktobri idem opat na dovolenku s nim. Samozrejme, aj on mi pise, ze citi ku mne nieco viac, dokonca padlo aj take, ze ma ma velmi rad a pacim sa mu,ze som nadherna zena, stale piseme, kazdy den aspon hodinu dve. Nevyhli sme sa ani sex. témam, on vie, ako som na tom, ze som mala iba jedneho chlapa,ale povedal mi,ze by si prial, keby som sa mu odovzdala uplne cela. / je strasne slusny/, nehovori viac.Ziadne detaily, len ze by ma najradsej celu vybozkaval a ze dufa, ze s tym budem suhlasit. NO a tu nastava proble, viem,ze si od toho chlapec slubuje aj sex, nielen spoznanie a nasledny vztah, ale aj sex. Ja som z toho trosku smutna, pytala som sa ho preco, ze musime pockat na vhodny cas, a ak ten cas pride za rok, tak rok...najprv povedal,ze chape a pocka,teraz uz zacal krutit, ze je chlap, a ako kazdy chlap, chce mat svoju milovanu zenu aj v posteli, ze to je normalne. Ale pozname sa strasne malo! No on na to, ze ale jeho pocity su hlboke ku mne. Bojím sa, ze ak sa tam s nim vyspim predsa tak si pomysli,ze som predsa len lahka a ze to so mnou bolo lahke v tej posteli. Ze nedodrziavam svoje zasady a zase sa obavam,ak mu nedam, ci sa na mna nevyprdne, lebo tuzil po mne a ja som mu nedala. Ale budeme sa poznat iba dva mesiace,ked tam budem,aj to vacsinou cez net :( Bojim sa iba toho,ze ci ma po sexe neodkopne.
On to ale strasne vsetko ma naplanovane, ze sa budee prechadzat, laskat, ze ma bude objimat, ze sa budeme santit vo vode, ze pojdeme do kina, na veceru, ze pojdeme do sauny, zaplavat si, hrat tenis, vsetko,co robia spolocne pary, ze pojdeme na disko a kadeco. A ja sa bojim,ked pride na ten sex pocas toho tyzdna,co urobim:( Ja chcem iba peting maznanie, ok, viem, ze nemam 15 rokov,ale zda sa mi to hrozne skoro:( lenze zase bohvie,kedy potom spolu budeme,asi az po novom roku:/
mam sa s nim na tej dovolenke vyspat ?ci nie? rada
Preco niektori beriete ten sex tak tragicky.
Ty to asi nechces tak na tu dovolenku s nim ani nechod vsak to nebude dovolenka pre teba ale horor nazvom Dat ci nedat
Ak sa nato necitis tak nedavaj len pteto ze to chce on.
Zase az rok cakat nieje vela?
Mozem sa spytat? A naco teda za nim ides? Trapit ho s tym, ze sa mu budes premavat popred oci, ale spat s nim nebudes? Alebo trapit seba otazkami, dat mu - nedat mu? Naco toto? A vlastne stoji toto za udrziavanie hoc coho, nazvem to "priatelstva" medzi vami, kedze ty si zasadova a on sa tak skoro sexu nedocka? Myslis, ze si tam nenajde ine dievca, ktore mu da komplexne vsetko, co potrebuje? Ja nepisem, ze tvoje zasady a rozhodnutia su zle. To vobec nie. Ale nebolo by logickejsie, hladat si niekoho, komu cakanie na sex nevadi, ako ist na dovolenku za niekym, kto chce vyslovene s tebou spat?
drz sa svojej zasady, ze sa s nim tak skoro nevyspis. moze byt pekny, mily, inteligentny, sikovny, zalubeny a neviem co este ale jednoznacne nieje trpezlivy, cize ta chce pretiahnut. neverila by som tym jeho reciam, ono je pekne byt zamilovany ale netreba pri tom stratit hlavu a uz nebodaj nie seba samu, aj ked lahsie sa to rozprava ako realizuje. ak citis ze ta chce len na sex tak pravdepodobne to tak je. aj ked s nim pojdes na dovolenku, po vyletoch, na vecere, bude ti kupovat darceky, tak ta bude len namotavat aby si mala ten pocit ze si mu ten sex dlzna. tak toto v ziadnom pripade nedopust. teda ak sa na to nebudes citit.
No je to moslimsky turek,::) takze akoby ani moslimom nebol,a idem za nim do turecka na dovolenku, kde zije :)srdcom europan zijuci v kemeri:)
ale na tom,akeho je vyznania mi nezalezi, ja som ateistka napr.
Taketo veci, co sa tyka sexu ja nedokazem mat len tak s niekym, na zac. som mu to povedala, ja mu stale vrvaim,ze možno ale nechcem zas aby si myslel,ze som daka netykavka,alebo co,vyzera slusny chlap, ale zase je to chlap takze viem,ze to odo mna bude vyzadovat, a na stretavanie sa castejsie a vodenie sa za rucicky do kina, na to neni cas,kedze je 2500 km odo mna a zije tam :)
nechcem,aby si o mne myslel,ze nemam zasady :( a zas mi on hovori, ze ked chlap lubi res. ma rad zenu a pacim sa mu,tak je normalka, ze budeme mat aj ten sex casom, ako budeme tam spolu, ze ma sice nebude do nicoho nutit,ale ze by to bolo krásne, kebyze to je.
Mam svoje zasady hold,ale on mi ich chce zrucat cele, tym ze ma dostane. Ale nejde mu iba o sex, kedze viem,ze ma ma rad uprimne srdcom.
Tolko by toho nevkladal do toho, kebyže chce iba zasukat so mnou, nakolko ma moznost tam mat turistiek do aleluje,a este pri jednom sexi vzhlade :D ach
Autorka je pravdepodobne dievca, ktore tu uz zakladalo diskusiu s tym, ze sa zalubila do moslima, ktory zije v zahranici. Spoznali sa na dovolenke a zvazuje odchodom za nim. V case ked zakladala diskusiu mala priatela na Slovensku.
Presne pisala, ze ide opat na dovolenku v oktobri za nim, aby sa opat mohli vidiet..takze nejake caste stretka, kavicky, kino, mozne neboli..
Nuz, tak si nemala po dvoch mesiacoch suhlasit s dovolenkou :) Co chces pocut? Snad nie si tak naivna, aby si si myslela, ze ta vola na dovolenku len kvoli kupaniu, opalovaniu a kvoli prechadzkam. Chce ta spoznat blizsie. A ano, aj po intimnej stranke. Ak si typ zeny, ako opisujes, nemala si suhlasit s dovolenkou, ale skor s castejsimi stretkami. Ist niekam na vylet, ist za nejakymi zazitkami, divadlo, kino, bla bla, neviem co mas rada. Ale byt sami dvaja kdesi na hotelovej izbe, vies, to uz nie je len o kecani :D Kebyze ste kdesi vonku, bars len na kave, mohlo by prist na bozk, na nejake vacsie dotyky, ale zrejme nie na sex. No ako nahle ides s nim do jednej izby, tak prosto tieto veci mozu lahko prist a zajst omnoho dalej :) Bud odmietni dovolenku a spoznavajte sa pocas castejsich stretnuti, alebo chod na nu, ale vies cca aky to bude mat scenar. Co nie je zle, niekto ma sex po dvoch mesiacoch, niekto po roku, niekto po prvom rande. A sudit, co je dobre a co zle, na to nema nikto pravo. Kazdy sa riadi podla vlastneho tempa. Avsak ak to tempo nemate rovnake, resp.podobne, zvaz, ci to s nim chces dalej tahat. Lebo to moze skoncit placom a ver, ze ten plac nebude na jeho strane...
jasné, že nie
Že si sa zaľúbila do moslima???
Nikdy s nikym o sexe nevyjednavaj, proste ak sa na to budes citit, tak ja aj on, tak bude a ked ne, rozhodne by byt nemal. Kazdy k tomu potrebuje ine podmienky, podaktori svadbu, inym staci romanticke vyznanie ci dlhodobe priatelstvo, ktore to cele predchadzalo a niektorym vyhovuje cisto sex pre sex. Snazit sa v tomto prisposobovat druhemu, ak to citis inak nez on, k nicomu dobremu nevedie, skor naopak.
Netrap ho, povedz mu otvorene, ze mu nedas, ze sa na to necitis, ze potrebujes roky poznavat chlapa a ze nech nic take od teba na dovolenke necaka a pockaj, ako sa zachova. Len ho nenechavaj v stave, ze mozno. Ja som toto zazil a bolo to strasne zle, ked si nerozumiete v sexe, ide strasne vela veci dolu vodou. Ja osobne nechapem, preco niektore baby robia zo sexu taku az ovela vzacnejsiu vec, aka tomu v skutocnosti prinalezi, ale neodsudzujem ich za to, su jednoducho ine, no mali by to dat partnerovi uplne otvorene ihned najavo, aby vedel na com je a ci do toho chce ist. Si zober zas baby, ktore sa stazuju, ze ich partner nechce sex a oni trpia a inym by to takto vyhovovalo. Hovorim, hladaj si v tomto rovnakeho partnera, ale ako citam, tento to nie je.