Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam sa s nim na tej dovolenke vyspat ?ci nie? rada

Príspevok v téme: mam sa s nim na tej dovolenke vyspat ?ci nie? rada
lolituska63

Tak ludia, cakam od vas seriozne poradenie :)
doposial, mam 24 rokov, som mala iba jedneho sex. muza, mojh obyvaleho priatela, s kt. som mala sex po dvoch rokoch randenia. Lebo nie som ten typ" lahsi".
A k veci:
teraz koncom jula som bola na dovolenke s kamoškou, stretla som tam bajecneho chlapa, nic medzi nami vsak nebolo, ani prechadzka,ani letma pusa nic, len cisto sme sa spoznali a dali do reci parkrat, vymenili sme si viber, a odvtedy piseme, stale,kazdy den. zalubili sme sa do seba, teda ja donho urcite, je velmi mily, krasny, sympaticky, dobry, napomocny, zatial. Pozval ma opatovne na dovolenku ci nepojdeme my dvaja, tak som pristala na to, a v oktobri idem opat na dovolenku s nim. Samozrejme, aj on mi pise, ze citi ku mne nieco viac, dokonca padlo aj take, ze ma ma velmi rad a pacim sa mu,ze som nadherna zena, stale piseme, kazdy den aspon hodinu dve. Nevyhli sme sa ani sex. témam, on vie, ako som na tom, ze som mala iba jedneho chlapa,ale povedal mi,ze by si prial, keby som sa mu odovzdala uplne cela. / je strasne slusny/, nehovori viac.Ziadne detaily, len ze by ma najradsej celu vybozkaval a ze dufa, ze s tym budem suhlasit. NO a tu nastava proble, viem,ze si od toho chlapec slubuje aj sex, nielen spoznanie a nasledny vztah, ale aj sex. Ja som z toho trosku smutna, pytala som sa ho preco, ze musime pockat na vhodny cas, a ak ten cas pride za rok, tak rok...najprv povedal,ze chape a pocka,teraz uz zacal krutit, ze je chlap, a ako kazdy chlap, chce mat svoju milovanu zenu aj v posteli, ze to je normalne. Ale pozname sa strasne malo! No on na to, ze ale jeho pocity su hlboke ku mne. Bojím sa, ze ak sa tam s nim vyspim predsa tak si pomysli,ze som predsa len lahka a ze to so mnou bolo lahke v tej posteli. Ze nedodrziavam svoje zasady a zase sa obavam,ak mu nedam, ci sa na mna nevyprdne, lebo tuzil po mne a ja som mu nedala. Ale budeme sa poznat iba dva mesiace,ked tam budem,aj to vacsinou cez net :( Bojim sa iba toho,ze ci ma po sexe neodkopne.
On to ale strasne vsetko ma naplanovane, ze sa budee prechadzat, laskat, ze ma bude objimat, ze sa budeme santit vo vode, ze pojdeme do kina, na veceru, ze pojdeme do sauny, zaplavat si, hrat tenis, vsetko,co robia spolocne pary, ze pojdeme na disko a kadeco. A ja sa bojim,ked pride na ten sex pocas toho tyzdna,co urobim:( Ja chcem iba peting maznanie, ok, viem, ze nemam 15 rokov,ale zda sa mi to hrozne skoro:( lenze zase bohvie,kedy potom spolu budeme,asi az po novom roku:/

dobraja

Nepremýšľaj nad tým takto urputne, uvidíš ako sa to bude na tej dovolenke vyvíjať. Ak budeš cítiť, že to proste chceš tak to urob, veď zase vyzerá, že aj on je slušný a jedndoucho keby máš prísť o dobrý vzťah len preto, že ty máš pocit, že ak sa s ním vyspíš skôr ako po roku tak si bude o tebe myslieť, že si "ľahšia"

Alkaaa

Aj 15 rocnemu decku by doplo o co chlapikovi ide :) uz len to, ze ti hovori zalubene recicky je hlupe, klasicke namotavacky, poznate sa cez net takze obaja ste zalubeni do svojej predstavy :)