Tak ludia, cakam od vas seriozne poradenie :)
doposial, mam 24 rokov, som mala iba jedneho sex. muza, mojh obyvaleho priatela, s kt. som mala sex po dvoch rokoch randenia. Lebo nie som ten typ" lahsi".
A k veci:
teraz koncom jula som bola na dovolenke s kamoškou, stretla som tam bajecneho chlapa, nic medzi nami vsak nebolo, ani prechadzka,ani letma pusa nic, len cisto sme sa spoznali a dali do reci parkrat, vymenili sme si viber, a odvtedy piseme, stale,kazdy den. zalubili sme sa do seba, teda ja donho urcite, je velmi mily, krasny, sympaticky, dobry, napomocny, zatial. Pozval ma opatovne na dovolenku ci nepojdeme my dvaja, tak som pristala na to, a v oktobri idem opat na dovolenku s nim. Samozrejme, aj on mi pise, ze citi ku mne nieco viac, dokonca padlo aj take, ze ma ma velmi rad a pacim sa mu,ze som nadherna zena, stale piseme, kazdy den aspon hodinu dve. Nevyhli sme sa ani sex. témam, on vie, ako som na tom, ze som mala iba jedneho chlapa,ale povedal mi,ze by si prial, keby som sa mu odovzdala uplne cela. / je strasne slusny/, nehovori viac.Ziadne detaily, len ze by ma najradsej celu vybozkaval a ze dufa, ze s tym budem suhlasit. NO a tu nastava proble, viem,ze si od toho chlapec slubuje aj sex, nielen spoznanie a nasledny vztah, ale aj sex. Ja som z toho trosku smutna, pytala som sa ho preco, ze musime pockat na vhodny cas, a ak ten cas pride za rok, tak rok...najprv povedal,ze chape a pocka,teraz uz zacal krutit, ze je chlap, a ako kazdy chlap, chce mat svoju milovanu zenu aj v posteli, ze to je normalne. Ale pozname sa strasne malo! No on na to, ze ale jeho pocity su hlboke ku mne. Bojím sa, ze ak sa tam s nim vyspim predsa tak si pomysli,ze som predsa len lahka a ze to so mnou bolo lahke v tej posteli. Ze nedodrziavam svoje zasady a zase sa obavam,ak mu nedam, ci sa na mna nevyprdne, lebo tuzil po mne a ja som mu nedala. Ale budeme sa poznat iba dva mesiace,ked tam budem,aj to vacsinou cez net :( Bojim sa iba toho,ze ci ma po sexe neodkopne.
On to ale strasne vsetko ma naplanovane, ze sa budee prechadzat, laskat, ze ma bude objimat, ze sa budeme santit vo vode, ze pojdeme do kina, na veceru, ze pojdeme do sauny, zaplavat si, hrat tenis, vsetko,co robia spolocne pary, ze pojdeme na disko a kadeco. A ja sa bojim,ked pride na ten sex pocas toho tyzdna,co urobim:( Ja chcem iba peting maznanie, ok, viem, ze nemam 15 rokov,ale zda sa mi to hrozne skoro:( lenze zase bohvie,kedy potom spolu budeme,asi az po novom roku:/
mam sa s nim na tej dovolenke vyspat ?ci nie? rada
Nasledujúca téma bude: “môj priateľ ma bije, zatvára atd., ale keď ja ho tak ľúbim! Čo mám robiť?” Poviem ti pravdu. Všetky moje škaredé a nechcene kamarátky chodia 2x do roka do Turecka, lebo sú tam títo chlapci, čo si búchaju hlavu o zem a europankam dávajú takéto rečičky. Pár sa nechalo zmotat a potom dopadli zle. Ako môžeš byt takáto naivna?? Myslíš že po stretnutí na dovolenke a písaní správ si zalubena??? To máš myslenie 15 ročnej? Ale tak, kto chce kam, pomozme mu tam. Chod za ním, vyspí sa s ním! Ale potom nenariekaj! Lebo ta ma to upozornilo veľa ľudí! A žena, ktorá chodí po takéto rady na internet nie je emočne vyspelá.
Zlatíčko chýba ti veľmi láska.Asi si jej mala v mladosti málo.Od rodičov,starých rodičov.Preto hneď skočíš na lep niekomu kto presne vie čo povedať a presne toto rozpráva každej.Nielen on ale toto robia Viacerý.Všade v turecku.Mohla si sa s ním vyspať vtedy .Načo čakať veď sex je normálna prirodzená vec.Akože buď to berieme normálne ,že ludia sa stretnú chémia zapracuje a ak nemajú záväzky si užijú a hotovo.Mame krásne spomienky a ideme ďalej.Alebo si budeme naivne myslieť ,že ten kto sa pokladá za vásnivého bude sexovať len pár krát do roka?Ja som vydatá už niekoľko rokov a tiež nemám na sex vždy chuť hlavne pri dvoch deťoch,ale viem dobre že chlap už po týždni absencie sexu je nespokojný.Jednoducho potrebuje pravidelne vennčiť ako psík.Ústami,rukou,sex,proste pravidelne tak sa nehrajme na chápavých.Z tvojim prístupom navyše môžeš chodiť nehnevajsa z varhanistom v miestnom cirkevnom zbore.
počúvaj ty seriózna trubka :) s podobnou témou spamuješ už na inom fóre a stále ťa to baví? Úplne seriózne zamestnávaš stovky ľudí svojimi výmyslami...
www.emimino.cz
Jeeee dalsia p... Segra mala Turka. Vasnivy, jemny, nezny, chce rodinu, deti, nosi kvety, nesetri lichotkami a vyznaniami lasky, to nie ako nasi chlapi... prvykrat ju zmlatil.asi po 2 mesiacoch. Krestanky su pre ne odpad a lahka korist, lebo toto im nasi zdrzanlivi muzi nevedia tak natlacit do hlavy. Dievca sa spamataj, ked ta tam niekde zavrie a urobi z teba biele maso, tak este aj policajti budu proti tebe, ze co si cakala, ked si za nim isla a este ta zavru za prostituciu. Vsak nech chodi on sem za tebou, ked ta tak sialene lubi, jooooooj.
Slovenky za moslimami vas to coraz viac taha? Ako ja chapem ze nasi chlapi stoja vacsinou za staru backoru, vsak aj tento vykvet tu na fore je toho dokazom - zakomplexovani, sebecki, bez ucty k zenam. Ale s moslimami nebudete mat tiez ziadnu vyhru, oni su experti na pekne recicky, mozno aj na tutkanie ale tym to konci. Povie ti vsetko co chces pocut aby ta dostal tam kde chce a popri tebe bude balit dalsich 10. Mne sa ani nepacia tieto tmave a temperamentne typy, nic sexi na nich nevidim. To Nemci to je ina kategoria, blondaci s dzentlmenskymi sposobmi a s uctou k zenam. Mili, zdvorili, ohladuplni. Taki sa mne lubia.
No buď mu dáš alebo dostaneš výprask a znásilnenie k tomu :D by ma zaujímalo kde sa taký je*nutí ľudia vyskytujú
Ja neviem, ale to su niektoré ženy fakt také sprosté? Spoznala si nejakého Turka na dovolenke, vymenili ste si čísla a ty teraz za ním ideš na dovolenku, lebo si sa zalubila až po uši, lebo ako vravis vyzerá dobre a presne vie, čo má žene povedať, aby si ju omotal okolo prsta? V Turecku na dovolenke som bola 7x a presne viem akí sú Turci, čo tam pracujú v tých hotelových komplecoch, každý jeden dáva komplimenty hocktorej žene až je to otravné ako šlak, taktiež chceli odo mňa číslo, ale na čo by som im ho dávala? A tie ich pohľady po ženách...fuj.
Fakt nemáš ani štipku rozumu? Veď máš 24rokoc a to som mladšia od teba, ale v živote by ma nenapadlo uveriť nejakému Turkovi tie ich sladké reči a nedajbože ešte za ním opätovne vycestovať. Si myslíš, že tento "vztah" vám vydrží? Že sa uvidíte raz za 3-4mesiace a on tam bude robiť barsco, lebo tam má xy cudziniek. Otvor oci prosim ta! Nie si jedina. A ešte tu riešiš, či mu máš dať. Ach bože.. jasné, že očakáva sex, ak nie iba sex. Vážny vzťah neočakáva určite.
jasne,ze neni trpezlivy,aj ked ho prosim o trpezlivost, nie je trpezlivy:(
necitim,ze ma chce iba na sex, citim,ze ma ma rad, a dokonca mi to aj povedal,ze mu ide viac ako o sex,(ale tak neviem,ci mozem tomu verit)
spoznali sme sa v turecku:)ked som bola na dovolenke,lebo je turek:)ale diskusia nie je o tom.
Viem,ze turci nie su taki skutocni moslimovia:)ved su cast europy
nechcem ho trapit,ale o mojich zasadach vie, :) takze som myslela,ze ich bude aj akceptovat,ale akosi sa mu do toho nechce,asi musim byt razantnejšia. A rok by sme na ten sex necakali,kedze zacneme spolu pravdepodobne tam naozaj reálne chodit, ako vztah. Tak by dosiel v zime za mnou:)a v zime by som mu uz dala no :) Ale teraz sa mi to zda skoro, ale darmo mu ja vypravam,ze ja potrebujem cas, lepsie spoznat muža,a potom s nim spat a tak, proste nechape to, oni ti turci su taki vasnivejsi muzi, aj sam to o sebe hovori :)Ja nemam s tym problem, ved frajera som mala,ale takeho chladneho celkom, no toto je pre mna nieco nepoznane,coho sa aj prakticky bojim,a som mu aj narovinu povedala, ze sa bojim toho,aky je vasnivy, ja sa takych chlapov bojim,ze ma stale bude otravovat kazdy den so sexom aj dva razy,alebo ze bude ma chciet pretahovat celu noc, ci nebodaj nejake cudne zvrhle praktiky to ja sa toho bojím:( a on mi povedal,ze sa nemam coho bat, ze sa bude snazit byt jemny ku mne ako najviac vie, ze strach nie je na mieste a ked sadvaja maju radi,ta ze to je uplne iny sex ako medzi dvoma ludmi,co sa radi nemaju a je to iba na jednu noc. Ze to je kompletne odlisne. Ako viem,ze je to odlisne,ale aj tak, Povedala som mu, ze to mam rada jemnejsie, a nie tak vasnivo, a on mi povedal, ze dokaze byt aj jemny, ak chce ale ze prevazne je vasnivy typ chlapa velmi, ale nie drsny. Nech sa nebojim. No neviem
ta zblbuje recami..
Nieco na tu temu tu mas
youtu.be
Ten tvoj frajer je az z turecka?
A to ste sa kde zpoznali na taku dialku???