Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Može liečiteľ ublížiť?

GOING

každá robí čo vie a má aj svoju úroveň ako vidno. V budúcnosti by pomohol zmiešaný kolektív muži a ženy. To emočnú úroveň a takéto jednostranné problémy v zamestnaní odľahčí.
Samozrejme ak takáto možnosť v odvetví v ktorom pracuješ už existuje.

uuleuskauu

Tak aj vyzerala väcsina z nich :) Mala som raz jednu kolegynu, ktora bola starsia, pred dochodkom par rokov uz, ale velmi mila,, vesela, usmievava, taka rozziarena uplne a vzdy pozitivne naladena, velmi dobre som sa citila v jej pritomnosti. Ona dokonca vobec nedusila v sebe strach, ze by si nevedala najst novu robotu, proste bola strasne silno pozitivne mysliaca a co sa nestalo? Normalne si nasla rok pred dochodkom novu robotu :) Pritiahla to dobro k sebe pozitivnym myslenim, potom sme dostali srdecny pozdrav od tych, co s nou zostali v kontakte, ze si spolu pisali, ze je tam ovela stastnejsia a spokojnejsia ako v tej starej robote :) Z takej by si mali brat priklad tie stere intriganky a nie sa zamurovat do presvedcenia, ze v starom veku uz nejde najst si novu pracu, len si treba zubami, nechtami drzat staru a intrigovat na mlade, sikanovat ich a robit im zle s cielom dostat ich prec.

GOING

Strigy majú škaredú tvár a pokožku na tvári čo je zrkadlom ich vnútra
skoro až mužskú podobu, tak najhoršie rozpoznáš.

uuleuskauu

Zo starych a zazeravych a zavistlivych a zloprajnych mrch naozaj ide nieco zle. Ja som ani na joge nebola a mala som take bosorky hnusne a intriganske skoro v kazdej robote a vzdy si za terc sikanovania a intrigovania zvolili mna a iné kolegyne alebo len mna, ale ja som putala ich pozornost. Chcela som ich popreklinat, nech sa pracu aspon do toho predcasneho dochodku, ale ani to mi nevyslo, len sa drzali a drzali tych robot ako kliest. Iba raz v jednej robote taka zazerava stara intriganska mrcha neutocila na mna, ale na jednu mladu a peknu casnicku, ktora bola mladsia, krajsia a sikovnejsia ako ja... tak preto na nu a nie na mna. A potom sa jej to vratilo, ze jej vyhorel dom. Nepoucila sa a intrigovala nadalej. To takej tupani sa radsej mal zjavi BOH; DIABOL; SVÄTA BYTOST; COKOLVEK NADPRIRODZENE... a na rovinu jej objasnit, ze to vyhorenie domu je trest za intrigy a ked v nich bude pokracovat, dostane dalsie tresty. Ale nic sa jej nezjavilo a ona sa nedovtipila. Hlupana. Nechapem take obmedzene zeny, zla energia z nich ide a velmi zla, to je pravda. A to ani netreba ist na jogu, staci ist do roboty a je to :) Nech by sa to uz vsetko odpratalo do predcasneho...

GOING

Keď ste boli natesno a pretínali sa vaše biopolia (energoinformačné systémy) všetkým navzájom tak ste boli všetci prepojený (ako jeden celok) a mohla si na seba od ľudí nachytať negatívne energetické chuchvalce.

Nevylučujem pri takom množstve ľudí aj prítomnosť ľudí trpiacich psychickou poruchou/vampírizmom a nevedome ťa mohli energeticky vycicať. Je to vysoko pravdepodobné.

Odporúčam ráno studenú sprchu tá prípadné nachytané chuchvalce zmyje.

Nabudúce si zistiť kto to je čo to je, kto precvičuje Jogu, či sú zdravé deti a vzťahy v rodine cvičiteľa/ky keď si citlivá. Lebo aký je cvičiteľ Jogy, rovnakých ľudí priťahuje resp. rovnakými ľuďmi sa obklopuje ako je on/ona. Keď na teba zazerala tak si jej možno podvedome preto nesedela.

orol1

going, no, da sa na to aj tak pozerat. ja ine mesta a miesta nepoznam, takze neviem porovnavat. ale myslela som si, ako mi to cvicenie prospeje a nieco z toho mi muselo uskodit, bola tam taka stara protiva, mala som pocit, ze na mna stale zazera, aj mi nieco odvrkla v tej tlacenici. alebo tam bola aj zla energia z tolkych ludi, mozno aj to akoze palenie vsetkeho zleho nie je dobre, ze kadeco sa na cloveka nalepi.

GOING

keď to bolo v BA a robilo sa to v tom pošpinenom meste(ktoré robia ľudia), teda ako píšeš Jóga, tak aj tá ťa v takom prostredí pošpiní.
Robiť duchovno v BA mi nejde dokopy.
Keď som bol na seminároch v BA, vôbec som sa nedokázal uvoľniť, možno to bolo prostredím, ľuďmi / účastníkmi ako píšeš aj ty, že ti bolo zle.

Keď v BA zistili, že vyliečim deti pri ťažkých deficitoch z autizmu tak sa prisali ako pijavice aby vytiahli techniky/metódy a parazitovali.
Úplna lacnota a nenažranosť hraničiaca so zlodejinou, zhodná ako keď som robil v BA v realitke.

Našťastie som poznal v BA aj dobrých ľudí, starých slušných Bratislavčanov s ktorými si pomáhame do dnes.

matthiola

martina159 kde si bola? ako sa ta pani vola? u jednej takejto som bola a bolo to zaujimave, este by som to skusila..

orol1

ja som bola vcera na joge, milion ludi, samozrejme aj kadejaki nesympaticki, arogantni...... pila sa tam voda, kde boli naspodu nejake cierne kamene, robila sa tam nejaka magia, kde sa hadzalo nieco do ohna, boli zapalene sviecky a vonne tycinky.
no mne je dnes od rana tak zle, ako po opici, tak blbo mi uz davno nebolo. tiez si myslim, ze mi tam daco z toho uskodilo, nemala som tam vobec liezt.

GOING

Śkoro úplny súhlas:

Ak dospelý, vyliečený nezmení/neprehodnotí svoje postoje, ktoré chorobu spustili, ochorie znovu. Aj on musí niečo urobiť.

A tí ktorí neuznali výsledky liečby, že sa im polepšilo a klamali, urazili univerzum, dopadli najhoršie.

Tým by sa asi pred alternatívou malo začať, že ak neuznajú výsledok,
univerzum to zariadi aby si to uvedomil ako ti bolo dobre.