Ahojte, bola som u liečitelky. Iba prechádzala rukou okolo mojho tela a stanovovala diagnozy. Myslite, že niečo také môže ubližiť? Čítala som, že by to mohla byť mágia?! Veľmi na také veci nechcem veriť, ale tak človek nikdy nevie...
Može liečiteľ ublížiť?
Mám zo života jednu skúsenosť. Jedna mladá žena mal problém s chrbticou, lekári jej nevedeli bez operácie pomôcť. Dala sa prekovoriť na liečiteľku. Asi 8 mesiacov nebolo nič počuť. Manžel povedal,že výborne už ju tá chrbtica nebolí.
Po určitom čase sa jej to tak zhoršilo, že skončila na vozíku. Musela ísť na operáciu a dodnes je postihnutá a má problémy. Lekár jej povedal,že mala ísť hneď na operáciu a nemusela takto dopadnúť.
Pointa je v tom, ako som písal v minulých príspevkoch ,že na určitý čas pocítia úľavu, ale potom sa to oveľa zhorší. Svetová štatistika píše že skoro všetci čo liečia rejki, a energiami, sa im to na určitý čas polepší a potom sa tá cudzia energia zvrhne aj na iný orgán a človek ochorie ešte viac.
A moja skúsenosť túto štatistku potvrdzuje a to som počul viacero takých prípadov.
GGW má len energiu a vybrácie H20 a tie ktoré naprogramujeme. Takže každá bunka GGW vodou dostane energiu H20, ktorú mali bunky pri narodení od mamičky. Preto sa DNA lepšie delí a omladzuje. K tomu potrebuje samozrejme minerály, vitaminy a ostatné potrebné látky.
Na tie energie pozor, neni to tak jednoduché.
Neublizi, ani nepomoze. Alebo pomoze. Aspon ako placebo urcite. Keby vo velkom ublizoval, tak by sa mu ludia vyhybali a nechcel by uz k nemu nik chodit. Niekto je zastancom klasickej mediciny a niekto alternativnej. Ale to uz je kazdeho osobna vec, ci uprednostni lekarov alebo vestice a liecitelov. Komu ale po dlhom patrani po pricine nevedia pomoct lekari, ten...akoze topiaci sa aj slamky chyti...skusa stastie aj u liecitelov a u vestic, lebo tak co uz ma robit. Uplne najhorsie, ked ma niekto diagnozu, o ktorej sa nikde na internete v ziadnom jazyku nepise, plus k tomu doktorku, co ma diplom kupeny a zivot mu visi na vlasku doslova... potom zrazu navstivi sukromne zdravotnicke centrum, kde akoby zazrakom neuveritelne rychlo pomoze klasicka medicina a riadni lekari. Stacilo, ze natrafil na normalnych, co mali diplomy zasluzene a poctivo si vystudovali vysoku skolu. Viem, o com pisem, nebyt toho, ze zmenim lekarku, bola by som uz mrtva. Najlepsie je chodit do sukr. centra, kde su viaceri lekari pod jednou strechou.
Liečenie je v podstate práca s energiou. Nie je liečenie ako liečenie. Niekto to môže mať ako dar a používať aj na diagnostiku vlastnú energiu alebo to vie len vycítiť. Vtedy je to dar od Boha. Ale dá sa naučiť aj liečenie na spôsob Reiky - vtedy sa napájaš na energiu a s tou pracuješ....Otázne vtedy je kto dotyčného zaúčal a ako ho naučil chrániť sa aby sa nenapojil na negatívnu energiu.Ale myslím že vtedy ten "liečiteľ" škodí skôr sám sebe ako tomu koho má liečiť. Teda vedome ti ten "liečiteľ" určite neublíži, len je otázne s akou energiou pracuje. Neboj za to že si sa dala liečiť tak zatratená ešte nebudeš a nepostihne to nijako ani tvoju karmu. Určite poznáš urieknutie u detičiek. Dospelý má silnejšiu energiu, vie intuitívne veľa vecí vycítiť, preto sa treba riadiť intuíciou. Ak si mala z "liečenia" dobrý pocit, tak to jednoducho hoď za hlavu a takými myšlienkami sa ani nezaoberaj. Všetko je tak ako malo byť.
Skutočne sa niektorí neliečia u liečiteľa aj keď má liečiteľ vysokú duchovnosť možno aj na úrovni kňaza ale nemá vyššie svätenia.
Ako dôvod:
PRVÉ BOŽIE PRIKÁZANIE "Ja som Pán, Boh tvoj, nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal.
Môj názor je, že to hraničí už z náboženským fanatizmom.
Niektoré náboženstvo zakazuje fyzický dotyk aj u lekára čo je asi niečo podobné.
a ty si sprosta? naco si isla k lecitelke ked teraz mas depku z krestanskeho hladiska ze je to zle, neciste?? ked si tam sla s vedomim ze ta ide liecit, tak aj ona to riesila tym sposobom ze ta ide liecit a nie nejak "zacarovat"!!! nacoby jej to bolo dobre?? vsetko v zivote sa vracia aj to zle aj to dobre. a ak sa povazuje za lieciktelku a ludia s nouj maju dobre skusenosti tak neries p.coviny, a zbytocne vycitky ze to je magia dobra, zla, bla bla...
Existuje guľový blesk a je to fakt, ktorý existuje. Chlapi sú odolnejší, ženy sú na entiti citlivejšie. Preto občas muži sa svojích žien pytajú , kde si bola, keď si taká iná. To nabrala na seba niekde cudzie entiti, narušené aurové vibrácie. Existujú dobré entiti a zlé entity. Preto ženy bez mužov by nemal nikde chodiť. Moslimovia vedia prečo je to tak.
Napr. u detí pri ťažkých Dn. ak nie sú kludné liečba/terapia nie je účinná. Súbežná terapia so zvieratami, psami alebo koňmi sa používa za účelom aby sa deti ukludnili a kludné potom prijímali liečbu/terapiu. Ak má dieťa problém z optickým vnímaním zvieraťa, zviera sa dá do biopola dieťaťa a zviera ho cez svoje biopole kludní.
Pre zvieratá je priorita iba prítomnosť. Nepoznajú sympatiu / antipatiu neriešia krivdy, pomsty z minulosti a pod. ako ľudia.
Približne rovnako je to aj z aurou/biopolom/energoinformačným systémom liečiteľa lebo aura liečiteľa sa z aurou liečeného pretína, hlavne pri kontaktnej liečbe.
Podobné to je aj s vyžarovaním terapeuta/liečiteľa. Nemusia si vibračne/ približne sadnúť, alebo liečený môže mať napr. vyššiu duchovnú úroveň ako liečiteľ čo tiež nefunguje a liečbu preto nemusí prijímať.
Marosko, ešte to by mi chýbalo ku šťastiu, keby že začnem vidieť entity:-)
A dobrý lekár ma na chodbe zvyčajne koľko pacientov? Ja poznám jednu osobu a tá má dajme tomu že paranormálne schopnosti, ale pracuje v odbore, v ktorom také niečo nepotrebuje. Najprv som tú persónu obviňoval zo všetkého možného, lebo som tomu ani sám nemohol uveriť, takmer som mu začal nadávať, ale potom ma presvedčil. Aj také prípady sa stávajú. Fakt som sa o tom sám presvedčil, nezávidím mu.
Pozor. Každý človek má svoju auru. A na vašej aure sú prilepené entity narušenie frekvencii. Každy liečiteľ aj človek má svoju auru modelovanú viac alebo slabšie vibrovanú , záleží kde má budúce choroby, alebo je chorý. a to vo vašej prítomnosti, blízkosti rozvibruje vašu auru svojou aurou aj entitami na ňom zavesených, Lebo,nik nie je dokonalý.
Preto ak chybná aura je dlhšie blízko vás zaseje do vašej aury chorobu, psychické poruchy atď. Ktoré sa prejavia po vašom zlepšení aj o niekoľko rokov. Dobrých lekárov je ako šafránu. aj dobrých kazateľov aj Ježiš bol len jeden, tak isto aj není liečiteľ ako leičiteľ. Nebojte sa vždy niečo nachytáte aj keď vám v dobrej viere pomôžu.