Ahojte, bola som u liečitelky. Iba prechádzala rukou okolo mojho tela a stanovovala diagnozy. Myslite, že niečo také môže ubližiť? Čítala som, že by to mohla byť mágia?! Veľmi na také veci nechcem veriť, ale tak človek nikdy nevie...
Može liečiteľ ublížiť?
Tak ono sú tri spôsoby, buď ti niekto pomôže niečim pozitívnym, negatívnym alebo ti pomôže daný, konkrétny človek. To, že dokáže pomôcť človek človeku, tak to už dokázala dajme tomu medicína a čo sa týka toho mnou vyššie uvedeného, tak tam si odpovede domysli sama, nie je to náročné na intelekt.
Už radšej nebudem :) ale dakujem za upokojenie, že mi neubližila a bude to ok :) ja som si tam povodne šla len po bylinky a toto som nečakala
Sníma z teba negatívne energetické chuchvalce a pálila ich v ohni.
Keď máš pochybnosti tak k liečiteľom už nechoď. Keď ťa názor známych dokáže rozhodiť/zneistiť a nemáš v tom sama jasno.
Iba mavala okolo mojho tela, ale mobil a hodinky museli isť preč. Ja som mala mať zatvorene oči, iba som sedela s rukami na nohách. Nehovorila nič,sem tam zatvárala oči a ani ja som nemusela nič robiť ani hovoriť... Nevidela som nikde žiadne "okultne veci" nemali sme ani sviečku zapálenu, na stene som akurát videla svate obrázky....Ale aj tak pre istotu, lebo ma dosť vystrašili známy, že to nie je dobre taketo veci. A ja hlupa som sa jej nespýtala prečo chodi rukami okolo mna a či to nie je niečo nebezpečné.Som si myslela, že je to len bylinkárka... A teraz sa bojim :)
Keď mávala iba rukami pravdepodobne robila diagnostiku z rozdielu teploty vyžarovovanej tvojim telom/časťami tela .
Tým ti neublíži.
Skor som mala na mysli to, že prechádzala okolo mna rukami či mi mohlo ubližiť. Lebo mávala nimi okolo mna a tak mi hovorila čo mi je a ja som iba odpovedala áno alebo nie...
neviem čo myslíš pod pojmom ublížiť ?
Neviem prečo by ti mala vedome ublížiť keď ťa vedome liečila ?
Že by ti vedome chcela ublížiť o tom pochybujem.
Jedine za predpokladu, že by nevedome použila zlé/nedokonalé techniky. Ale ublížiť ti môže aj indián aj liečiteľ aj lekár aj lieky.
Ublížiť ti môže hoci kto, keď len prejde v blízkosti tvojho energo informačného-systému na ulici.
Aj ja keď na teba budem zle myslieť. A týmto si ťa v tvojom podvedomí (bez tvojho vedomia lebo to nevnímaš zmyslami, receptormi) automaticky znepriatelím.
Veď to je úplne normálne a známe, že funguje psychický prenos/šírenie aj psychickej energie na diaľku s prekovaním priestoru a času na bezhraničnú vzdialenosť a nedá sa ničím odtieniť. ide o mimo zmyslové vnímanie: MV človeka/šiesty zmysel/intuíciu (bez receptorové vnímanie) nie je nijako merateľné (nemá fyzikálne veličiny). Existencia MV je vedecky dokázaná a pokusmi overená.
V knihe Vedecký úvod do Parapsychologie (prof. Hýzl) sa o tom píše.