Ahojte
Zaujimalo by ma ci sa hadate na verejnosti, moja zena to zacala praktikovat a zacina mi to poriadne vadit, vulgarne mi zacne nadavat a ludia naokolo len kukaju. Dovod? napr. ten ze som ju cakal v aute a nie pred vchodom.
Nie som dokonaly mam svoje muchy ale myslim ze toto normalne nie je.
Je na materskej uz nejaky cas, ked pridem domov povacsine sa do mna zacne zavazat este sa ani nevyzujem, resp. vyzujem sa zle
topanky si nespravne odlozim atd. Neviem ako s tym bojovat ci sa mam viac snazit, ale proste vybrala si ma a teraz len pocuvam
ze jej vobec nepomaham (pritom som jej neustale k dispozicii okrem roboty), myslim len na seba(nikam uz bez nej nechodim, mozno raz za rok) a ze si myslela ze je vo mne viac. Samozrejme aj 90 percent clenov mojej rodiny su egoisti podla nej.
Vravim nie som dokonaly clovek, viem o svojich chybach len mam pocit ze cim viac sa snazim tym je to horsie.
Radsej uz ani nehovorim svoj nazor lebo aj tak ju nezaujima alebo nechcem pocuvat krik.
Su ale aj dobre chvile samozrejme nie je to len negativne tak ako som opisal, len dost mi to vadi a obavam sa ci to nebude smerovat ku koncu vztahu postupne.
zena ma stale napomina a vycita
ju napominaj aj ty
mozno si len nieco na tebe vybija :O
Tak jej to treba narovinu povedat. Mozno je frustrovana z toho, ze je neustale doma a vies, potom zvykne cloveku aj takymto stylom preskocit
Hlavne ze takeho zakriknuteho tutmaka co si vie hubu otvarat len na nete jak ty by chcela kazda chudera. Uz ich vidim :D, ale vyvediem ta z omylu, lebo pravda je taka, ze ziadnou neodolatelnostou nedisponujes, tak ako kazdy iny slaboch, co si necha skakat v reale po hlave a tu sa tvari jak majster sveta.
Dobreuz,alebo Donovan Phillip Leitch? ;)
donovan nevoláte sa náhodou Ivan Donoval?
abmh,
nadvihni si oponu najprv. Lebo nikto neuveri, ze taku zatrpknutu mrochtu by niekto chcel.
to by som skor vyletela na cudzieho nez na svojho, nebudem si predsa serkat do vlastneho hniezdocka
pppccc, take vztahy moze vyhladavat len nemehlo tvojho typu, ja by si nieco takeho k tomu mojmu v zivote nedovolila a uz vobec nie na verejnosti pred hl,upakmi, co by nas ocumovali