Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zena ma stale napomina a vycita

Príspevok v téme: zena ma stale napomina a vycita
donovan

Ahojte
Zaujimalo by ma ci sa hadate na verejnosti, moja zena to zacala praktikovat a zacina mi to poriadne vadit, vulgarne mi zacne nadavat a ludia naokolo len kukaju. Dovod? napr. ten ze som ju cakal v aute a nie pred vchodom.
Nie som dokonaly mam svoje muchy ale myslim ze toto normalne nie je.
Je na materskej uz nejaky cas, ked pridem domov povacsine sa do mna zacne zavazat este sa ani nevyzujem, resp. vyzujem sa zle
topanky si nespravne odlozim atd. Neviem ako s tym bojovat ci sa mam viac snazit, ale proste vybrala si ma a teraz len pocuvam
ze jej vobec nepomaham (pritom som jej neustale k dispozicii okrem roboty), myslim len na seba(nikam uz bez nej nechodim, mozno raz za rok) a ze si myslela ze je vo mne viac. Samozrejme aj 90 percent clenov mojej rodiny su egoisti podla nej.
Vravim nie som dokonaly clovek, viem o svojich chybach len mam pocit ze cim viac sa snazim tym je to horsie.
Radsej uz ani nehovorim svoj nazor lebo aj tak ju nezaujima alebo nechcem pocuvat krik.
Su ale aj dobre chvile samozrejme nie je to len negativne tak ako som opisal, len dost mi to vadi a obavam sa ci to nebude smerovat ku koncu vztahu postupne.

FillipC

Ja nikdy nepochopim ako dokazu ist zenske proti sebe.
Tych chlapov netreba vobec lutovat. Su slabosi, ktori presne take semetriky potrebuju. Nikto ich nenuti byt s nimi, ale asi im to vyhobuje, ked s nimi su. Zena sa stava semetrikou, ked ma doma chlapa, ktory je k nej hnusny, len pred ludmi sa hra na chudacika a zeny maju tu smolu, ze nedokazu ovladat emocie. Alebo je impotent. Milovana a pomilovana zena je spokojna a stastna zena.

Violett

Mne sa uz stalo ale tri razy,ze som nakupovala v nakupnom centre a bola som svedkom hadky.Zakazdym zeny nadavali muzom.Islo pritom o mlade pary.Naposledy som takuto hadku zazila v kauflande.Mlada baba,ziadna kocka,uplne priemerna,tuctova mlada baba nadavala svojmu frajerovi.Aj ho nadavkami castovala.Ten jej len vozik tlacil a bol ticho.Snazila som sa im vyhybat.No vzdy som ich mala ako naschval za sebou.Ked som ich uz takto stretla ale stvrty raz a stale ta baba hresila,na plne usta hukala,som uz nevydrzala a povedala som jej,pritom som sa na nu priamo pozerala,ze ja mat takuto zensku za priatelku,zeby jej uz davno jebla,kopla by som ju do riti a dala jej kopacky.Ona na mna len nenavystne zaganila,zvrtla sa a uhanala prec.Ten jej zadrziaval smiech a ponahlal sa za nou.Ja nechapem tieto dnesne vztahy.Onicom..

uuleuskauu

Pribeh, ktory sa naozaj stal: Dve sestricky narodene rok po roku chodili do skolky a mamicka im lezala na smrtelnej posteli, zomierala na rakovinu napriek mlademu veku. Otecka mali velmi sikovneho, bohateho, snaziveho, mileho a laskaveho... ale dievcata boli neskutocne hyperaktivne, pojasene, rozbesnene, uskriekane, este aj silne halsiska mali a boli to strasni energeticki upiri. Otecko sa im snazil dat vela lasky, ale sam citil, ze je toho nanho vela a ze ten dostatok lasky pre dievcata a zaroven dostatok psychickyj pohody sam pre seba moze mat len vtedy, ked bude s nimi travit co najmenej casu. Ked napriklad poskakovali po byte a nicili a drvili vsetko, ze po nich zostavala len spust a on uz mal nervy na pokraji zrutenia, predsa sa len zachoval diplomaticky a radsej si zahryzol do jazyka, ako by mal na ne zvysit hlas, radsej si 10x udrel po ruke, ako by mal zdvihnut ruku na svoje deti. Vedel predsa, ze po smrti manzelky nebude uz mat nikoho, iba ich - svoje besne, hyperaktivne, uvrestane, upistane a energetickoupirske dve dcerenky. Namiesto kriku a bitky nahodil falosnu lichotku, pekne sa na deticky usmial a povedal im, ze ked su takto neuveritelne pohybovo a sportovo nadane, ze takto dobre behaju, skoda je mrhat talentom a treba im chodit na gymnastiku. Oficialne sa na sportove kruzky ako gymnastika nezvykli hlasit deti starsie ako 7 rokov. Zaplatil si sukromne jednu pani ucitelku telesnej vychovy, nech sa detom kazdy pondelok po vyzdvihnuti zo skolky od 16tej do 19tej venuje s tym, ze detom natara, ze chodia na gymnastiku. A pani ucitelka s nimi cvicila kotule, stojky, a podobne... Ked raz doma vrestali a jacali jak zmyslov zbavene a v oteckovi to vrelo, ovladol sa a peknucko sa na ne usmial a povedal, ze taketo silne hlasy a talenty je skoda zanedbat, budu teda chodit na spev, lebo sikovne deticky chodia na kruzky. Jedno tri a pol rocne a druhe 4 a pol rocne... zaplatil si teda dalsiu pani ucitelku, aby sa im kazdy utorok od 16tej do 19tej venovala a nech ich uci pesnicky a nech s nimi spieva. A bolo. No a ked boli samopasne a naschval komolili slova a brutalnym skrekom pilili chudakovi oteckovi a zomierajucej mamicke usi, vychvalil ich az do neba, ake su talentovane a mimoriadne nadane na jazyky a zaplatil si ucitelku rustiny (za komunistov...) a sup s nimi na rustinu, nech ich pani ucitelka uci spievat ruske pesnicky, recitovat ruske basnicky a zaklady ruskeho jazyka nech ich uci kazdu stredu od 16tej do 19tej... Ked boli ukvakane a urecnene, ze oteckovi dochadzali aj posledne sily, namiesto hresenia a bitky ich vychvalil az do neba, ake su sikovne a nadane a ako s nimi treba preto na recitacny kruzok... zase si zaplatil jednu pani ucitelku, ktora s nimi precvicovala basnicky kazdy stvrtok medzi 16tou a 19tou hodinou a nataral im :) No a ked poskakovali ako take dive kozlata a suseda byvajuca o poschodie nizsie sa chodila stazovat na du divocinu a na to otriasanie sa cinziaku v zakladoch coraz castejsie... vychvalil ich s tym, ze takyto talent sa len tak nevidi a treba im chodit na tanecnu...Zaplatil si teda jednu pani ucitelku, ktora sa im venovala kazdy piatok od 16tej do 19tej a ucila ich tancovat. Fakticky po vyzdvihnuti deticiek z "kruzku" si s nimi doma sadol, pozreli si vecernicek, mamicka im precitala rozpravku na dobru noc, osprchovali sa, umyli si zuby, do pyzamka a spinkat :) A bolo vybavene. V skolke a v skole boli povazovane za najsikovnejsie deti, lebo ich vedomostna inteligencia, ale aj pripravenost po sportovej stranke boli na omnoho vyssej urovni, nez to mali ostatne deti, ktore namiesto chodenia "na kruzky" boli rodicmi len hresene a byte, nikdy za nic nepochvalene, do kostola hnane. Otecko tychto dvoch dievcatiek bol sice komunista, ktory nikdy v zivote kostol zvnutra nevidel a jeho dcerky tiez a o tom, co je nabozenstvo, nemali a dodnes nemaju ani ponatia, ale zato xy ateistickych kruzkov v tetskom veku absolvovali a cez vikendy bolo hlavnym programom chodenie do kina, do divadla, na rozne detske predstavenia a pravdaze pozeranie televizora. No hoci aj bol komunista a ateista, mnohi krestania by si z neho mohli vziat priklad. Za tieto vychovne metody, ktore na detoch uplatnil. Zasluzil by si, aby ho vystavili na oltar bozi a svätoziaru mu na hlavu a vyhlasit ho za svätého. Nie kazdy krestan vychovava svoje deti dobre a nie kazdy ateista a komunista vychovava svoje deti zle. Lebo nejde tu o nabozenstvo a ateizmus, ale ide tu o talent a sikovnost na vychovu deti. Niekto to proste vie, lebo mu to bolo dané...a on to vedel! Klobúk dolu!

uuleuskauu

Chcelo by to zaplatit si opatrovatelku aspon na jeden den v tyzdni, pokial teda nie je moznost (alebo ochota z jednej strany) hodit decko na jeden den v tyzdni rodicom/svokrovcom na krk. Naozaj je toho na nu dost a aj takto sa to moze prejavit. Nie je hanba ani ponizenie poziadat o pomoc, vsak sme ludia a niekto by sa uz nasiel. A co to este bude, ked bude mat to malé 4 roky a zacne klast otazky typu preco je slniecko zlte, preco je kuriatko zlte a ci je slniecko kuriatkova mamicka.... To bude cista brutalita, lebo male decko je neskutocny, neuveritelny energeticky upir. Skolkar a skolak z prveho stupna zakladnej. Lebo deti v takom veku maju energetickoupirsky styl komunikacie. Dospely clovek zacne napriklad rozpravat zazitky z dovolenky z wellness hotela, melie si svoje a ten, kto ho pocuva, sa moze za ten cas zahlbit do svojich myslienok a nechat dotycneho, nech sa vykeca :) Ale pri detoch urcitej vekovej kategorie (3 az 11 rokov) to proste nejde, lebo deti komunikuju takym stylom, ze iba kladu otazky a clovek sa na ne musi nonstop sustredit, takze sa nemoze zahlbit do svojich myslienok a musi im odpovedat na ich otazky a este aj premyslat nad tymi odpovedami a to je des!!!

abmh

pppccc, ak je to vsetko co vies nachrochtat, tak si mozes dat otocku, lebo opona uz padla, ale chapem, ze si si to nevsimol

abmh

btw, ja urcite Lolka nie som, ale nedivim sa, ze to nedokazes rozoznat, lebo ty mas problem rozoznat aj celkom elementarne veci do oci bijuce.

abmh

pppccc
Skor ta tvoja metoda cukru a bica je uplne na hlavu, takze si ten cukor zozer sam a bic si strc hlboko do zadnice. Toto uz absolutne nikoho nezaujima, v takychto vztahoch hrabe kazdy len a len pre seba, co dokazuje i autor temy s manzelkou.
Ale inak sranda, ked obycajny chuj, ktory si tu riesi akurat tak svoje svoje mindraky s chronickou zakomplexovanostou posiela do patricnych priestorov kam patri len on sam, druhych. Polib si prdel, ked si tam dosiahnes, nikto iny si z teba na prdel nehaca podla toho jak tu piskas.