Ahojte
Zaujimalo by ma ci sa hadate na verejnosti, moja zena to zacala praktikovat a zacina mi to poriadne vadit, vulgarne mi zacne nadavat a ludia naokolo len kukaju. Dovod? napr. ten ze som ju cakal v aute a nie pred vchodom.
Nie som dokonaly mam svoje muchy ale myslim ze toto normalne nie je.
Je na materskej uz nejaky cas, ked pridem domov povacsine sa do mna zacne zavazat este sa ani nevyzujem, resp. vyzujem sa zle
topanky si nespravne odlozim atd. Neviem ako s tym bojovat ci sa mam viac snazit, ale proste vybrala si ma a teraz len pocuvam
ze jej vobec nepomaham (pritom som jej neustale k dispozicii okrem roboty), myslim len na seba(nikam uz bez nej nechodim, mozno raz za rok) a ze si myslela ze je vo mne viac. Samozrejme aj 90 percent clenov mojej rodiny su egoisti podla nej.
Vravim nie som dokonaly clovek, viem o svojich chybach len mam pocit ze cim viac sa snazim tym je to horsie.
Radsej uz ani nehovorim svoj nazor lebo aj tak ju nezaujima alebo nechcem pocuvat krik.
Su ale aj dobre chvile samozrejme nie je to len negativne tak ako som opisal, len dost mi to vadi a obavam sa ci to nebude smerovat ku koncu vztahu postupne.
zena ma stale napomina a vycita
...Robila som v jednej primitivnej robote 5 rokov, kde som mala d e b
i l n e kolegyne, tazko chapave a vkuse ma vytacali tym, ze vsetko, co som povedala, pochopili uplne naopak a potom to nespravne pochopene sirili dalej a este aj mna presviedcali, ze to, co som povedala, som myslela uplne naopak a nie tak, ako som to povedala. Napriklad som povedala, ze ja sa nikdy nestazujem na unavu a ony hlupane zacali kydat, ze ja som ta, co sa stale stazuje na unavu. Alebo som povedala, ze moj bratranec si nevie najst zenu, je ale inak slusny, normalny, dba o seba a do posilky chodi a tazko chapava hlupana sa na mna osopila, ze KTO NECHODI DO POSILKY, NEDBA O SEBA???
A jak sa chova k decku, tak sa chova k tebe, ako keby uz nevedela rozlisit, kto je kto a kto je aky, pomohol by jej kontakt s ludmi, aby chodila von a stretavala sa hlavne s niekym.. ...Ma doma len jedneho soplosa a ktokolvek iny pride, s kazdym sa bude bavit jak so soplosom... zvyk v komunikacii, v style jednania, bavenia sa s ludmi.
...Ked bola doteraz normalna a zrazu sa chova takto, tak pravdepodobne jej islo len o manzelstvo a nasledny rozvod za ucelom ziskania polovice majetku od teba. Potom si narazi dalsieho, s nim spravi dalsie decko a zase sa rozvedie.
... My sme mali na strednej ucitelku, ktora bola ja neviem, asi 7x rozvedana a peknucko si poziskavala majetky...
...No pokial by tam nebola z jej strany vypocitavost a snaha o rozvod, tak potom by tam este mohlo byt nieco take, ze sama bola doma rodicmi ponizovana, podcenovali ju a nou opovrhovali, za malickosti na nu vrestali a pekneho slovka jej nepovedali, za nic nepochvalili, len vsetko vycitali,a tak prezila detstvo, pubertu, dospelost... a toto si nevedela vo svojej hlave rozobrat, rozriesit, rozanalyzovat a vyvodit z toho dosledky (vstupovala do manzelstva velmi mlada a nezrela), tak ked ma teraz sama decko, tak pouziva tie iste zle a nevhodne vychovne metody na svoje decko ako jej rodicia na nu (psychologovia toto skumali a zistili, ze ludia na svoje deti uplatnuju zväcsa tie iste vychovne metody ako na nich uplatnovali ich rodicia).
Síce som žena, ale ja uznávam a podporujem to, keď muž dá žene facku. A silnú. Pretože niektore zeny si to svojím spravanim priam ziadaju. A po facke ostavaju ako obarene a este sa cuduju ze preco ju dostali. Facka nie je päst, je to len na uvedomenie sa. A ked uz clovek zacne mat toho dost, vsetko sa to zrazu navalí tak je pochopitelne ze vybuchne a za nasledok moze byt zrovna tá facka. Ale najlepsie by bolo z toho vztahu odist. Pochybujem ze sa este milujete
Ahoj donovan. So svojou zenou sa porozpravaj. A urci si pevne hranice za ktore ju proste nepustis. Tam patria aj sceny na verejnosti a hadky. Oznam jej, ze ak sa to este coby len raz zopakuje, prestanes s nou chodit kamkolvek na verejnost. Nech sa uvedomi a spamata. Dalej. Oznam jej, nech sa zdrzi blbych reci a vyjadreni na tvoju rodinu. Povedz jej, ze ty neosieras nekydas na jej rodinu, tak nech si ona neberie do ust zas tvoju rodinu. A pripomen jej laskavo, ze uz je to aj jej rodina a nech si ne.erie do vlastneho hniezda. Jasne, ze pomahaj doma a aj s detmi. Je to predsa tvoj domov a tvoje deti. Ale zas sa nepretrhaj. Mnohe zeny su proste nevdacne potvory, ktore pri grazloch co im houby doma robia a kaslu na celu rodinu, nepomahaju a ani peniaze im nedavaju, ci nie su zrovna mili slusni ai k nim, drzia hubu a krok a su vdacne aj za omrvinky. A zas pri chlapoch dobrakoch, ktori su empaticki dobraci pomahaju im ai, len kydaju nadavaju a akoby skusali, kam az mozu zajst.. Chap, ze inteligentna rozumna zenska toto, co ta tvoja - nerobi. Kedze tvoja zena je aka je, musis jej urcit hranice a mantinely. Ako malemu decku. A mal by si ju tlacit ist uz spat do prace. Asi jej uz dlhodoby pobyt doma a pri deckach neprospieva a "udiera jej to uz na mozog". Takze sup-sup do prace a deti do skolky ci do jasiel. Neviem, aky maju vek. V praci sa ti zena zas vsak posocializuje, bude v kolektive, bude pohltena pracou povinnostami starostami, tak by jej to malo pomoct, lebo teraz sa mi zda, ze uz nevie co od dobroty.
A ked uz budete obaja robit, skus vyclenit nejaky ten cas len pre vas dvoch. Najlepsie, keby to byvalo pravidelnejsie, pr.raz za tyzdne dake 3-4h, len vy dvaja. Zabezpec vzdy pri deti dozor opateru (stari rodicia, surodenci rodina ci opatrovatelky) a skuste ist niekam len vy dvaja ako par, ked ste spolu travievali cas este pred prichodom deti. Ci uz kino prechadzka restika kolky plavaren ai. Aby vas deti nepohltili uplne a aby ste mali cas aj sami na seba. Aby ste neboli uz iba rodicmi. Ale aj partnermi priatelmi milencami ai.
abmh,
a co je ulohou zeny, ked mas take jasno, v tom, co je ulohou muza?
Aj ked neviem, ako to suvisi s touto temou. Ci ziadna, a ked sa jej zda ze muz si neplni svoju ulohu, tak ho ma buzerovat a nadavat mu na verejnosti? To kolko este posahanych deministiek sem este dorazi?
abmh, či ako sa prezývaš,,, pokiaľ vieš ty, je úlohou muža ľúbiť a už som radšej ani nečítala. A to ako vieš, odkiaľ toto berieš? Kto to naordinoval, nariadil, že to ty takto vieš?
Keď už, tak ľudia majú city a schopnosť žiť v partnerstve/manželstve. Ľudia však majú svoje subjektívne pocity, názory. Pokiaľ ty vieš, asi potom vieš veľké hov.o. Normálne sa takto nevyjadrujem, ale ty si fakt výnimka.
Pokial viem, tak ulohou muza je zenu lubit a byt vdacny za to, ze tu prenho je, ak vsak toto nezvlada, nezasluzi si od nej v tomto smere nicovite nic, hlavne ak ju lakal na lasku, ktora sa z jeho strany ani nahodou nekonala......to je jak ked zena laka muza na sex a nic nebude. Spokojny? Asi jak kto,
katastrofapppccc,
to musis mat teda tazky zivot s takou minulostou.
Lolka tento boj nevyhras. On je chory clovek, ktory si nikdy neprizna chybu. Vinni su vsetci okolo, hlavne zeny, on nikdy. Pilcuk2 silna dominantna matka, ktorej nie su schopni odporovat, odnasaju si to vsetky zeny okolo. Najviac partnerka, ktorej znici zdravie a nervy.