Ahojte
Zaujimalo by ma ci sa hadate na verejnosti, moja zena to zacala praktikovat a zacina mi to poriadne vadit, vulgarne mi zacne nadavat a ludia naokolo len kukaju. Dovod? napr. ten ze som ju cakal v aute a nie pred vchodom.
Nie som dokonaly mam svoje muchy ale myslim ze toto normalne nie je.
Je na materskej uz nejaky cas, ked pridem domov povacsine sa do mna zacne zavazat este sa ani nevyzujem, resp. vyzujem sa zle
topanky si nespravne odlozim atd. Neviem ako s tym bojovat ci sa mam viac snazit, ale proste vybrala si ma a teraz len pocuvam
ze jej vobec nepomaham (pritom som jej neustale k dispozicii okrem roboty), myslim len na seba(nikam uz bez nej nechodim, mozno raz za rok) a ze si myslela ze je vo mne viac. Samozrejme aj 90 percent clenov mojej rodiny su egoisti podla nej.
Vravim nie som dokonaly clovek, viem o svojich chybach len mam pocit ze cim viac sa snazim tym je to horsie.
Radsej uz ani nehovorim svoj nazor lebo aj tak ju nezaujima alebo nechcem pocuvat krik.
Su ale aj dobre chvile samozrejme nie je to len negativne tak ako som opisal, len dost mi to vadi a obavam sa ci to nebude smerovat ku koncu vztahu postupne.
zena ma stale napomina a vycita
Lolka,
zbytocne sa ma tu pokusas urazit a aj moju zenu. V hlave to mas dost popletene. Vidno, ze si voci muzom zakomplexovana.Problem vo vztahoch vznika vtedy, , ked sa jeden partner zacne povysovat nad toho druheho a riesi si na nom svoje komplexy a automaticky priklada za vsetko vinu tomu druhemu, hoci ocividne je chyba v nom. A to je aj tvoj pripad Ani sa nedivim,, ze vas muzi nechcu, ked sa snazite vsetko obrattit vo svoj prospech a z muza urobit za kazdu cenu vinika a svinu. Tebe a tebe podobnym uz nepomoze ani psychiater, lebo zakernost, vypocitavost a klamanie seba a druhych sa neda liecit.
Pppccc ked sa vacsina ludi dnes sprava ako ty tak sa nedivim ze kazde druhe manzelsto konci rozvodom. Si plny nenavisti, ponizujes dokonca aj mna hoc ma nepoznas a jak si to musi odskakat tvoja partnerka. Je pre teba len besny pes ktoreho je treba dokopat, dobit, znicit. Navsteva psychiatra by mohla pomoct. Asi si to neuvedomujes, ale svojou nenavistou ublizujes najviac sam sebe.
Tvoja milovana zena robi konflikty, lebo vidi, ze v nich zadarmo vyhrava nieco. Mozno je ta vyhra len v jej hlave, alebo jej ustupujes a ona naozaj nieco ziskava.... zaklad bude pre teba teraz to, aby si prestala mysliet, ze vytvorenim k9nfliktu nieco ziska.
Musis si to premysliet, na com jej zalezi, a tam jej vracaj udery. Hlavne v nicom neustupuj, je to cesta do pekla.
Co chce silou mocou putat pozornost??
Tvoja zena je asi podobna ako tie zeny, co sem pisu. Nevedia,ani kto si, ale s istototu vedia, ze ak je tvoja zena nespokojna, nadava ti, alebo ked spadne meteorit, tak je na vine muz, teda ty. Ano, si vinny v tom, ze si ju uz davno neposlal kade lahsie. Tieto feministicke extremistky si tak len vybijaju svoje komplexy po forach a z nudy.
pppccc, presne tak, ten chlap ma drzat hubu a krok, pretoze ona si ho chudacika vybrala a on s tym nic nezmoze fnuk.
Ty si tiez dobry chudak, ked takto bezostysne kalukulujes, kazdy ma predsa pravo na prejavenie nespokojnosti, ako ho ten druhy trapi, citame len druhu stranu a aj tak dost neobjektivnu, lebo ocividne ju vytaca.
Ak chces mat od nej pokoj, zakrivanie usi ti veru nepomoze. Tomu hovorim doba totalne neschopnych chlapov, ktori miesto so svojimi polovickami riesia svoje babomysie vojny, ktore speju ku koncu fnuk fnuk na forach. Nebudem sa divit, ak si najde chapavejsieho muza a poda o rozvod, lebo presne k tomu fnuk fnuk koncu to ozaj speje nakolko ste obaja rovnaki az na to, ze ona si dovoli davat to najavo pred tebou a ty jak usmoklenec ides plakat sem nad koncom ku ktoremu to speje a stazovat si. Vacsia zbabelost je uz asi len najst si milenku. Typicka slovenska rodina, nic moc.
Ano, za jej nalady mozes ty, chyba jej laska a preto pritvrdila, ze na verejnosti sa chova, ako chova..
Lolka,
to hadam nemyslis vazne? On ma brat do uvahy jej potreby a ona nemusi nic? Ona mu moze sprosto nadavat na verejnosti, buzerovat ho , urazat ho a on ma brat do uvahy jej potreby? Ty to mas v hlave teda riadne pomiesane. Ona sa sprava ako svina, neberie na neho ohlad a on ju ma objimat a davat jej lasku. Ne.ebe ti tak trochu? To je ako keby si sla objimat besneho psa, ktory ta prave ide pohryzt. Som zvedavy, ci by si tu radila tyranej zene, aby objimala svojho muza a davala mu lasku.
Pppccc ide o nu a ak bude brat do uvahy jej potreby podari sa mu ten problem vyriesit. Tym netvrdim ze ona ma pravo sa takto spravat to vobec nie. Ale je tu problem a toto je mozne riesenie.
A ak je hento podo mnou rada psychologa tak potom sme tu vsetci psychologovia, aj Pilcuk. Na take rady ani netreba studovat.