Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"Milujem 2 zeny"

Príspevok v téme: "Milujem 2 zeny"
Simona147

Myslela som si,ze mam uzasny vztah. 4roky sme medzi sebou nemali vacsi problem. Mal vela povinnosti ale prisposbili som sa. Videla som, ze ma snahu byt so mnou.
Nikdy sme po veceroch nesedeli pred telkou...vzdy sme radsej pri sebe lezkali, objimali sa a rozpravali. Toto bolo jedine po com som tuzila. Len tak pri nom lezat.

Zrazu prisiel za mnou s tou uzasnou vetou, ze miluje 2 zeny. Nechapala som. Nikdy som ho nevidela plakat a teraz sa nedal zastavit.
Stretli sa na jednej oslave, poslala mu ziadost o priatelstvo, mesiac si pisali, stretli sa, potom si zase len pisali.. O dalsi mesiac neskor mi toto povedal.
(Jedno stretko a lubi ju! To co sme si my prezili porovnava s nou!)
Vsetko mi vyrozpraval, to ako sa stretli, co jej povedal, ako vyzera...aj ked to bolelo nic mi nezatajil. Pobozkali sa, ale nespal s nou.
(A to mu vazne verim.)
Potom co mi to povedal sme boli spolu 2tyzdne skoro stale...v objati, utesovali sme sa.
Cely ten cas som chcela aby sa s nou stretol osobne, lebo len tak bude vediet co k nej citi. Keby to ukoncil cez net nemalo by to vyznam. Stretli by sa a co potom?
Bolo to dlhe cakanie, lebo bola odcestovana.
Dufala som, ze si uvedomil co ma doma.

Ale po tom ich stretku prisiel zniceny s tym, ze on nevie co ma robit.
Ze ma lubi, chce byt so mnou lebo som uzasna a take blbosti...ale, ze ho to k nej taha.
Tak som povedala,ze staci. Musi byt chvilu sam aby si utriedil ci chce byt so mnou, s nou alebo sam.
Lebo ani my by sme po tomto nemohli pokracovat, lebo by myslel na nu. A ani s nou by nemohol byt lebo by myslel na mna.

Teraz sa mi ozval po par dnoch. Vraj po tom stretku si uz myslel,ze ma byt s nou ale teraz mu chybam. Ale TOP je, ze stale nevie co chce.
No ked sa takto sprava 25rocny chlap, je to smutne.

Chcela som pockat. Ze uvidime co citi. Lubi ma a toto bol ulet? Alebo sme na seba naviazany, ale uz ma nelubi?

Zacinam si uvedomovat, ze to je cele len o nom. A to co ja citim? Je pekne, ze place kvoli tomu ako mi ublizil. Ale stoji mi to za to...

Pesso

Prosim poradte co mam robit, mam uz 5 rokov civavu, nadovsetko ju milujem, prezili sme toho kopu i dobre, i zle, no a aj blbec som vosiel do obchodu so zvieratami a videl som tam krasneho.yorkshira a zamiloval som sa do neho na prvy pohlad a hned som ho aj kupil. Ale co mam teraz robit? Daju sa milovat dvaja taki krasni roztomili.psici naraz? Ak nie tak ktoreho si mam podla vas nechat a ktoreho utratit? Poradte, som zufaly, cele dni len placem a stiskam ich oboch naraz, boze ja to neprezijem...

pppppccccc2

ja by som na tú luxusnú dovolenku na jej mieste išla! ale bez k.k.ta!
našla by so si nejakých dobrých mladých chlapov a užívala si to tam v trojke

čo bolo, bolo... kašli na neho ;)

Mrauka

Pochybujem, ze dokaze prezit bez oboch, lebo si uz na iste vyhody a spravne fungovanie zvykol. Ta druha mu uz tiez nebude poskytovat ziadne vyhody, ked nebude musie superit so silnou superkou a prestane sa snazit mu ulahodit.

pppccc

Tiez by som povedal, ze ho v skutocnosti nemilovala a bola s nim len z vypocitavosti, ked to tak pokojne sem napisala, ze je jej partner po 4 rokoch neverny. Urcite mu bude lepsie s tou druhou, alebo bez oboch.

Melan Cholic

Tak nam Simona povedz co chces ty a co citis k tvojmu partnerovy po 4 rokoch vasho vztahu. Pretoze vlastne si napisala uprminu vypoved, ale nepytas sa na rady co mas robit ako sa mas zachovat. Vôbec som nezachytil tvoje emocionalne rozpolozenie..( ze si zdrvena , sklamana a pod)..pripada mi tento pribeh zvlastny v tom ako pragmaticky a tolerantne k tomuto problemu "milujem 2 zeny" aka priatel sa priznal k nevere pristupujes. ( chod sa s nou osobne porozpravat, dajme si pauzu aby si utriedil koho vlastne chces)
Tento pribeh je o tebe. Priatel spravil akciu, a teraz sa od teba ocakava reakcia. To ze ho to taha k druhej je jasne stanovisko, ktore si mozno len nechces priznat koli ruzovym okuliarom.
Tak co si vyberies Simona ?

Mrauka

Pekne sa ty stretni s tou zenou a porozpravajte sa o tom, aky je vychcany curak, ako vas obe klame a vyuziva. Nebojujte o neho, lebo za to nestoji, ale zacnite bojovat spolu proti nemu.