Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"Milujem 2 zeny"

Príspevok v téme: "Milujem 2 zeny"
Simona147

Myslela som si,ze mam uzasny vztah. 4roky sme medzi sebou nemali vacsi problem. Mal vela povinnosti ale prisposbili som sa. Videla som, ze ma snahu byt so mnou.
Nikdy sme po veceroch nesedeli pred telkou...vzdy sme radsej pri sebe lezkali, objimali sa a rozpravali. Toto bolo jedine po com som tuzila. Len tak pri nom lezat.

Zrazu prisiel za mnou s tou uzasnou vetou, ze miluje 2 zeny. Nechapala som. Nikdy som ho nevidela plakat a teraz sa nedal zastavit.
Stretli sa na jednej oslave, poslala mu ziadost o priatelstvo, mesiac si pisali, stretli sa, potom si zase len pisali.. O dalsi mesiac neskor mi toto povedal.
(Jedno stretko a lubi ju! To co sme si my prezili porovnava s nou!)
Vsetko mi vyrozpraval, to ako sa stretli, co jej povedal, ako vyzera...aj ked to bolelo nic mi nezatajil. Pobozkali sa, ale nespal s nou.
(A to mu vazne verim.)
Potom co mi to povedal sme boli spolu 2tyzdne skoro stale...v objati, utesovali sme sa.
Cely ten cas som chcela aby sa s nou stretol osobne, lebo len tak bude vediet co k nej citi. Keby to ukoncil cez net nemalo by to vyznam. Stretli by sa a co potom?
Bolo to dlhe cakanie, lebo bola odcestovana.
Dufala som, ze si uvedomil co ma doma.

Ale po tom ich stretku prisiel zniceny s tym, ze on nevie co ma robit.
Ze ma lubi, chce byt so mnou lebo som uzasna a take blbosti...ale, ze ho to k nej taha.
Tak som povedala,ze staci. Musi byt chvilu sam aby si utriedil ci chce byt so mnou, s nou alebo sam.
Lebo ani my by sme po tomto nemohli pokracovat, lebo by myslel na nu. A ani s nou by nemohol byt lebo by myslel na mna.

Teraz sa mi ozval po par dnoch. Vraj po tom stretku si uz myslel,ze ma byt s nou ale teraz mu chybam. Ale TOP je, ze stale nevie co chce.
No ked sa takto sprava 25rocny chlap, je to smutne.

Chcela som pockat. Ze uvidime co citi. Lubi ma a toto bol ulet? Alebo sme na seba naviazany, ale uz ma nelubi?

Zacinam si uvedomovat, ze to je cele len o nom. A to co ja citim? Je pekne, ze place kvoli tomu ako mi ublizil. Ale stoji mi to za to...

pppccc

Nemusis pocuvat zatrpknute feministky,ktore nikto nechce, podla ktorych je kazdy muz, ktory sa zamiluje curak a vychcanec, hlavne, ked o nom nevedia vobec nic. O stastie musis bojovat. Prikup mu k tej dovolenke este aj daky luxusny apartman.

pppppccccc2

Mňauka :D
ale súhlas, chlapec naplno do je 8al váš vzťah kvôli jednej ....
ide mu hlavne o seba, ani nie o ňu, ani nie o teba
ďalší vychcanec
spakuj mu veci a odchod, bez rozmýšľania ho vymaž zo života

Mrauka

Urcite o neho nebojuj, aby mal z toho curak vyhody na oboch stranach. Nech si tiahne vychcany curo, este sa jej podakuj, ze ta takeho zbavila a nech sa s nim pekne trapi ona. Predpokladam, ze za chvilu sa strasne zamiluje do dalsich 5-6 zien.
Najdi si ineho, lepsieho a normalneho.
Alebo si najdi ty dvoch, ktori budu o teba bojovat a sutazit medzi sebou, kto je lepsi a kto ti da viac. Nech mas aj ty lepsi zivot, ktory si zasluzis. Ked mozu muzi, mozu aj zeny. A potom budu este revat, ze zeny nie su verne. Sami si za to mozu, lebo su celi dosrati z nevernej mrchy, ale dobru zenu budu podvadzat a vyuzivat.

assdafff

aaale však mu to dopraj o nič nejde...a možno za rok si nájde aj muža, či hneď dvoch a bude ti tvrdiť že ich miluje...T R U B K A ! ! ! ....

pppccc

Musis o neho bojovat, inak si ho nezasluzis. Ta druha bude asi v niecom lepsia, ako si ty, ak ho to k nej tiahne. Kup mu nejaky dar, uvar mu zemiakovy paprikas, upec mu tortu, daj mu vymenit olej v aute, zober ho na dovolenku do nejakej vychytenej krajiny-clapkat sa do mora.

0v3cka

Lollka ako vies ze ani jeden nemal nikdy potrebu? My mame taky par v okoli tiez sa okolo nich hovoria podobne myty. Ich syn mi ale raz pri pohariku hovoril ze obaja mali uz noveho partnera ale nakoniec sa k sebe vratili. Nehovoriac o tom ze nieje kazdy taky trulo ze by take nieco vyzvonil.

Lollka

On plakal jak male decko pretoze chce dve zeny a moze mat len jednu? Tak ako nehnevaj sa, toto je moc. Este ho mas lutovat aky je chudacik a ma to v zivote tazke. Taka nespravodlivost, moze mat len jednu. Ja by som k takemu chlapovi stratila vsetku uctu. Najradsej by vas mal obe, v tebe ma istotu, v nej vzrusenie z novej zeny. Poznam pary co su spolu od tinedzerskych cias, dlhe roky, stale sa lubia, casto uz zalozili rodiny a ani jeden z nich nikdy nemal potrebu hladat vzrusenie u inych zien ci muzov. Tento tvoj je nezrely a tazko povedat ci niekedy zrely bude.

Pilcuk

Toto, čo teraz rieší tvoj partner je u žien bežné. Tie dokážu "milovať" nie len dvoch, ale trebárz aj desiatich mužov súčasne. Možno na jednom miluju stav ich konta, na druhom 30 cm v rozkroku,... na deviatom to a na desiatom tamto...A to sa tiež často nejedná o 15-ročné žaby, ale aj o 30-40 či 50-ročné ženy, ktoré by mohli byt rady, že sa na ne niekto vôbec pozrie.

Toiste43

Ja som zazil to iste, len s tym rozdielom, ze som zenaty a nepovedal som to zene. Chystal som sa jej to povedat, az ked si to utriedim. Trvalo to skoro 2 roky, kym som tu druhu poriadne spoznal a prisiel na to, ze som bol iba zblbnuty a rozisiel sa s nou. Skoda, ze ti to povedal a neriesil to sam so sebou. Ak sa s tebou mojka a chybas mu, chce teba a ta druha je chvilkovy osial, len skoda, ze narusil tvoju doveru priznanim sa, to dost pokaslal a vazne narusil vas vztah. Ja si skor myslim, ze ked sa k tebe vrati, budes s tym mat ty velky problem.

Kamcita23

neviem, ci by som na take nieco mala nervy. ako sa za taky dlhy cas nevie rozhodnut, preboha??? niektori ti chlapi su fakt stale jak male deti