Frajerke vadi, ze ju prilis milujem

Príspevok v téme: Frajerke vadi, ze ju prilis milujem
Frajer543

Frajerka mi vycita, ze ju mam.prilis rad. Naposledy som mal cestu okolo nej, tak som ju zobral autom na jedno jej pracovne stretnutie a to malo trvat hodinu, tak som jej navrhol, ze ju pockam a hodim naspat a aj kvoli tomu, ze mala nove topanky a mala z nich otlaky. Az agresivne to odmietla, ze ona si nezela, aby som na nu cakal, ze sa nemam na nu az tak viazat, ze jej to vadi. Neprenasledujem ju, nevolam jej niekedy aj par dni, nevadi mi, ked ide s niekym von, piseme si kazdy den 5-6 viet. Je pravda len, ze jej castejsie hovorim ja, ze ju milukem, ako ona mne. Ako ja tu lasku z nej citim ku mne, ale mam taky pocit, akoby sa mi bala uplne otvorit a boji sa, aby som sa na nu prilis nenaviazal. Mali sme aj nejaku pauzu, kde sme chceli zistit, ci bez seba dokazeme byt a v podstate ona prisla vtedy za mnou prva, naschval som sa drzal, aby nemala pocit, ze doliezam. Baby viete mi taketo spravanie vysvetlit z vasho hladiska o co jej ide?

Ernesto

ja mam podobne dievca, da sa s tym pracovat. otvorene sa s nou pobav presne o tejto situacii, co sa stala.

u nas bolo spustacom nieco ine, bolo to v zaciatkoch, este som ju poriadne nepoznal. bola u kamosky, vracala sa vecer domov a mal som ju pockat pred branou. napisala len tak pocas pisania, ze je jej zima. tak ja som dostal napad, zobral som prazdnu flasku co som mal doma, urobil do nej caj pockal na nu. sli sme sa prejst, sadli na lavicku a vytiahol som horuci caj. to ako keby do nej strelilo, totalne ochladla, prestala sa so mnou bavit a bolo take nenormalne "dusno".

na druhy den sme sa o tom pobavili, ze co sa stalo. vyklopila, ze mala strasne detstvo, otec ju nikdy nepochvalil, vzdy kritizoval, vzdy dal pocitit jak je menejcenna, jak si nikdy nic nezasluzi atd atd. no a ked teraz od chlapa dostane takyto prejav lasky, tak sa citi strasne, lebo ona si to nezasluzi.

ako s tym fungujem? no proste jej tieto drobnosti uz viac nechystam. nikdy som jej nepovedal, ze ju milujem. dostala volnost, ktoru potrebuje a ja mam lazo plazo nemusim sa snazit :D a ono sa to casom zlepsuje, zvykne si, zacne ta mat radsej a budes jej blizsi a tak ju nejak naucis normalnemu zivotu. ta moja mala vazny problem ked som sa s nou chcel prechadzat za ruku, teraz velakrat sama si vypyta a zo srandy povie, ze co ideme vedla seba jak dvaja cudzi

takze jej prestan omielat ,ze ju milujes, prestan sa snazit na 120% a mohlo by to pomoct. len najprv si s nou pokecaj, lebo za tym moze byt nieco uplne ine ako v nasom pripade.

good luck

Fialka888

Preboha muz to je tak primitivne, ako deti v skolke. Tie si tak prejavuju akoze lasku. By som si myslela, ze takemu chlapovi prepina v hlave, chvilu je zly a za chvilu dobry. Schiza. Od takeho utekat co najdalej. Treba byt normalny. Co sa nechas inspirovat takymi blbymi videami?

Fialka888

A ako vyzera pravy vztah podla teba? Ze partneri spolu musia chodit aj kakat? Ak chce partner byt chvilu sam, ci robit nieco sam, uz partnera nemiluje? O vztahoch tu radia ludia, ktori nikdy nemali vztah, alebo nie su schopni dlhodobo mat vztah, lebo to maju v hlavicke pomiesane a svojimi zlymi radami rozbijaju vztahy inych. Pri prvom probleme hned radia rozchod.
Je pekne, ze ju milujes, ale daj jej trosku aj dychat. To je cele. Kazdy potrebuje mat chvilu aj pre seba.

muz31

Fialka888
Ano muz sa ma spravat k zene uctivo a vazit si ju ale neviem mozno ty si vynimka lenze ked si pozries tie videa tak je tam mnoho pravdy.
Ak sme vkuse k niekomu prilis dobry a vtieravy tak mu casom nasa dobrota pojde na nervy preto raz za cas jr dobre byt neposlusnejsim a zlym.
Zober si filmy ako sa tam vykresluje nejaka dvojica on a ona. Zo zaciatku su k sebe li, idu si na nervy, robia si zo seba prdel, neznasaju sa, dobiedzaju jeden druheho a casom sa medzi nimi vytvori puto ktore i h k sebe pritahuje. Zacne to iskrit vlastbe ono to medzi nimi iskri uz od zaciatku ale to ich stve a snazia sa to skryt zlobou medI sebou. Kukni videa o com ten chlap toci. Pochopis.

Sizaslepeny

Ty ňou musíš byť poriadne zaslepený... Chlapče, tá žena ťa nemiluje, berie ťa ako dočasného partnera, pokial nenájde lepšieho. Nevravím že ľudia čo myslia vzťah vážne majú byť vyslovene pripútaný na toho druhého, alw pravý vztah vyzerá úplne inak. Z jej strany tam nie je záujem. Nechápem ani načo bola dobrá ta vaša pauza, ktovie prečo sa k tebe vrátila. Zrejme nenašla za ten čas lepšieho (?)... Nechcem ťa sklamať, ale neberie to vážne. Neváži si veci čo pre ňu robíš. Ak nechcela aby si ju zobral z práce, zrejme mala niečo ešte na práci, ale stačilo to povedať inak. Určite by si to pochopil. Nechce aby si sa do nej staral, vidno že chce mať svoj život do ktoreho jej ty nebudeš zasahovať a využíva to, že ty ju miluješ.

Fialka888

A na to si ako dosiel, ze to zeny neznasaju? Normalna zena chce normalneho dobreho chlapa pri sebe. Preco si beriete priklad z tych najhorsich? Potom sa cudujete, ze ste nikdy nemali vztah, ked to mate v hlavicke poprekrucane.

muz31

Robis chybu ze si k nej az prilis dobry a to zeny neznasaju ked si ako z cukru. Rob s tym nieco lebo ju stratis.
youtu.be
youtu.be
Pozri si tieto videa a pouc sa z nich.

Noaco

Kasli na nu, nemiluje ta. Nechcem ta ranit ale som si isty ze ta podvadza..vravim predbehni ju v rozchode, nepokracuj v tom vztahu..mal som podobny problem ale pokracoval som v tom az nakoniec sa vyklulo ze ma podvadzala a citovo som sa zrutil..jedno ma vsak pravdu NENAVAZUJ SA nejaj prehnane. Dobre ti radim!