Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerke vadi, ze ju prilis milujem

Príspevok v téme: Frajerke vadi, ze ju prilis milujem
Frajer543

Frajerka mi vycita, ze ju mam.prilis rad. Naposledy som mal cestu okolo nej, tak som ju zobral autom na jedno jej pracovne stretnutie a to malo trvat hodinu, tak som jej navrhol, ze ju pockam a hodim naspat a aj kvoli tomu, ze mala nove topanky a mala z nich otlaky. Az agresivne to odmietla, ze ona si nezela, aby som na nu cakal, ze sa nemam na nu az tak viazat, ze jej to vadi. Neprenasledujem ju, nevolam jej niekedy aj par dni, nevadi mi, ked ide s niekym von, piseme si kazdy den 5-6 viet. Je pravda len, ze jej castejsie hovorim ja, ze ju milukem, ako ona mne. Ako ja tu lasku z nej citim ku mne, ale mam taky pocit, akoby sa mi bala uplne otvorit a boji sa, aby som sa na nu prilis nenaviazal. Mali sme aj nejaku pauzu, kde sme chceli zistit, ci bez seba dokazeme byt a v podstate ona prisla vtedy za mnou prva, naschval som sa drzal, aby nemala pocit, ze doliezam. Baby viete mi taketo spravanie vysvetlit z vasho hladiska o co jej ide?

Mrauka

To nie je laska. To su ego hry.
Niektori ludia su masochisti, ci viac ich partner odmieta, tym viac ho miluju. Chore.