Frajerka mi vycita, ze ju mam.prilis rad. Naposledy som mal cestu okolo nej, tak som ju zobral autom na jedno jej pracovne stretnutie a to malo trvat hodinu, tak som jej navrhol, ze ju pockam a hodim naspat a aj kvoli tomu, ze mala nove topanky a mala z nich otlaky. Az agresivne to odmietla, ze ona si nezela, aby som na nu cakal, ze sa nemam na nu az tak viazat, ze jej to vadi. Neprenasledujem ju, nevolam jej niekedy aj par dni, nevadi mi, ked ide s niekym von, piseme si kazdy den 5-6 viet. Je pravda len, ze jej castejsie hovorim ja, ze ju milukem, ako ona mne. Ako ja tu lasku z nej citim ku mne, ale mam taky pocit, akoby sa mi bala uplne otvorit a boji sa, aby som sa na nu prilis nenaviazal. Mali sme aj nejaku pauzu, kde sme chceli zistit, ci bez seba dokazeme byt a v podstate ona prisla vtedy za mnou prva, naschval som sa drzal, aby nemala pocit, ze doliezam. Baby viete mi taketo spravanie vysvetlit z vasho hladiska o co jej ide?
Frajerke vadi, ze ju prilis milujem
Napadli ma dve moznosti. Bud mala v minulosti priatela psychopata, alebo ma este niekoho ineho.
no zbohom Pilcuk, uz len tento nazor sme tu potrebovali. Vies mi prosim ta vysvetlit preco som ja s mojim muzom ak zarabam viac ako on? :D Ake benefity mi poskytuje? :D (auto mame obaja) To nezapada do tvojho vzorca ze kazda zena je zlatokopka a musi sa prizivovat.
Sa čudujem, že ti ešte nedošla trpezlivosť a nekopol ju do zadku. Treba to s ňou ukončiť, je s tebou len kvôli nejakým benefitom, ak máš viac peňazí ako priemer, auto...
Frajer543:
Ako ste to vo svojom príspevku aj sám uviedol, priateľka sa bojí a snaží si od Vás udržať odstup, lebo ak by sa Vám otvorila a nechala svoje city k Vám voľne plynúť stala by sa zraniteľnou. Zjavne sa nevysporiadala s bolesťou, ktorú prežila v minulosti (niekto jej ublížil) a takto sa nevedome chráni.
To, čo môžete v tomto smere urobiť je porozprávať sa s ňou, podporiť ju v tom, že ste tu pre ňu a môže sa Vám kedykoľvek zdôveriť, čo sa skutočne skrýva za jej strachom, ako sa cíti..viesť ju k uvedomeniu, že v skutočnosti sa nebojí toho, aby ste sa na ňu Vy príliš nenaviazal, ale naopak ona uteká pred hlbšou náklonnosťou, vzájomnou blízkosťou, lebo sa bojí zranenia, čo však znemožňuje, aby ste si svoj vzťah mohli užívať, žiť ho naplno..Ak sa bude vyhýbať úprimnému rozhovoru, dávať povrchné odpovede, nie je ešte pripravená čeliť tomu, čo si nesie nevysporiadané vo svojej duši..
Možno má len rada, keď si môže nechať kúsok slobody.
Ja som často tiež taká. Nemám rada, keď mám niečo na pláne, napr. chcem ísť sama nakupovať a náhodou stretnem otravnu známu. Tá mi povie, pôjdem s tebou a už sa jej neviem zbaviť. Ani môj kyslý výraz tváre ju neodradí. Iba povie, že by som sa mala v živote viac usmievať.
Neviem, kde robí, možno má tam plno ľudí. Ja si myslím, že ťa má rada, ale chce mať chvíľu len pre seba.
Skus sa s nou o tom porozpravat ze preco jej to vadi. Ale na rozdiel od niektorych si nemyslim, ze musi byt psychopatka ani ze ta planuje v blizkej dobe odkopnut. Mozno ma len vycitky svedomia ked vidi jak vela toho pre nu robis, mysli si ze si tolko prejavov lasky nezasluzi a ze by si sa mal venovat viac sam sebe aby nemala pocit ze ty do toho vztahu davas ovela viac ako ona a ona sa potom preto citi previnilo. Keby bola zlatokopka tak by sa ta naopak snazila vyzdimat z penazi a vyuzit ale podla toho co pises ta ma zrejme rada. Mozno mala tazke detstvo, mozno ju rodicia bili alebo si ju nevsimali, nie je zvyknuta ze jej niekto prejavuje lasku a ty jej ju prejavujes tolko, ze nevie co s tym. Porozpravaj sa s nou a najdite kompromis, co jej je od teba prijemne a co je pre nu uz prilis. Nemusi byt nutne zla partnerka kvoli tomu ze nevie prijimat vela lasky, to bude nejaky psychicky blok z minulosti, ale to sa neskor moze zmenit.
Priateľka podľa mňa nevie čo od dobroty a čo vlastne chce. Či chce byť slobodná alebo mať vzťah tak sa snaží mať jedno aj druhé a zbytočne ťa trápi
Vies preco to tak je? Lebo ona ten vas vztah neberie vazne, zatial co ty ano... zrejme sa nechce prilis viazat, hovori to aj tebe, aby si sa neviazal, lebo caka kym pride niekto iny a teba to potom az tak nebolelo......... ja ti radim aby si sa na nu vykaslal, tu nepomoze nic, ona ta mozno ma rada ale laskou by som to nenazyvala.....
Ona ta asi nemiluje, lebo by chcela byt tiez stale s tebou. Pravdepodobne je to zlatokopka a caka na prilezitost, kedy stretne nejakeho prachaca.
Frekvencia vášho stretávania mi nepríde nijak prehnaná, skôr naopak. Tvoja "frajerka" chce možno pôsobiť veľmi samostatne a v štýle "všetko zvládnem aj sama". Ja osobne by som si veľmi vážila, keby chlap pre mňa robí to čo opisuješ a je ochotný na mňa počkať aj hodinu, len aby som mala odvoz. Ale zrejme by som mu tiež povedala, že to nemusí pre mňa robiť, aby to nevyzeralo, že teraz sa celý vesmír krúti len okolo mňa, ale ak by na tom trval, bola by som len rada.
Čo sa týka ruže, tak keď som niekedy dostala ružu od chlapa, cítila som sa možno aj trochu trápne, lebo mi to prišlo tak trocha staromódne, ale v skutočnosti som sa tiež tešila, takže určite by som sa minimálne usmiala a poďakovala. Tak by som to zrejme vnímala ja, na jej mieste.
Ale vlastne ten váš vzťah mi nepríde nijako zvlášť vrúcny, aspoň z toho tvojho krátkeho opisu, možno by si mal zvážiť, či chceš byť s niekým, kto miesto toho, aby si vážil to, čo pre neho robíš tak sa od teba odťahuje.