Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerke vadi, ze ju prilis milujem

Príspevok v téme: Frajerke vadi, ze ju prilis milujem
Frajer543

Frajerka mi vycita, ze ju mam.prilis rad. Naposledy som mal cestu okolo nej, tak som ju zobral autom na jedno jej pracovne stretnutie a to malo trvat hodinu, tak som jej navrhol, ze ju pockam a hodim naspat a aj kvoli tomu, ze mala nove topanky a mala z nich otlaky. Az agresivne to odmietla, ze ona si nezela, aby som na nu cakal, ze sa nemam na nu az tak viazat, ze jej to vadi. Neprenasledujem ju, nevolam jej niekedy aj par dni, nevadi mi, ked ide s niekym von, piseme si kazdy den 5-6 viet. Je pravda len, ze jej castejsie hovorim ja, ze ju milukem, ako ona mne. Ako ja tu lasku z nej citim ku mne, ale mam taky pocit, akoby sa mi bala uplne otvorit a boji sa, aby som sa na nu prilis nenaviazal. Mali sme aj nejaku pauzu, kde sme chceli zistit, ci bez seba dokazeme byt a v podstate ona prisla vtedy za mnou prva, naschval som sa drzal, aby nemala pocit, ze doliezam. Baby viete mi taketo spravanie vysvetlit z vasho hladiska o co jej ide?

pepsi145

omg frajer vykašli sa na ňu! očividne ju nevzrušuje to že sa k nej správaš slušne a ako k svojej partnerke. sú proste také typy žien, ktoré nevedia "oceniť" (strašne nerád používam to slovo v tejto oblasti) lásku. také blbky k sebe potrebujú hajzla, ktorý ich len vyšuká a inak sa o nich nezaujíma a to ich vzrušuje.. asi niečo také bude aj tá tvoja

naozaj si ťa nezaslúži - ty si jeden milý pozorný chlap, ktorého raz určite nejaká podobná žena nájde a budete spolu šťastní. na túto sprostú kravu sa prosím ťa vykašli, je to psychopatka, nemá to v hlave v poriadku!!! dobre ti radí, odíď skôr než to bude veľký problém, s takou sa ako slušný chlapec nikdy nedávaj dokopy.... taká nie je na lásku a na trvalé vzťahy, má v hlave poprehadzované káble... daj na radu skúsených a utekaj od nej preč lebo fakt, ako si písal, fakt si ťa nezaslúži!

NecoTadySmrdi

A čo sa týka prejavov citov, nerobím to rada. Teda, nehovorím to slovami, prejavujem to skutkami.
Odmalička to tak mám. Cítim sa nepríjemne, keď mám niekomu povedať, že ho mám rada alebo, že ho ľúbim, či milujem.
Nie som ten typ, ktorý to bude hovoriť stále.

NecoTadySmrdi

To neviem. Mne sa zdá, že môj prípad je extrémny. Mám naozaj silný blok.
Aj keby sa to zlepšilo, pochybujem, žeby som sa tých negatívnych pocitov zbavila úplne.

Frajer543

NecoTadySmrdi - no to sebavedomie ma nizsie a byva niekedy smutna, ale aj vesela. Co by tebe ako zene pomohlo to prekonat, aby si odo mna to spravanie prijala a najma, aby si mi prejavila city a nehanbila sa?

NecoTadySmrdi

Niee, oprava. Frajera som nikdy nemala, hlavne preto, že o mňa nikto neprejavil záujem, a aj keby prejavil (o čom pochybujem), nechcela by som (druhý dôvod).
Teraz je to správne.

NecoTadySmrdi

Áno, môže to byť z toho, že si myslí, že si to nezaslúži. Ja by som tiež takto reagovala, keby som mala takého, ktorý by mi otváral dvere, podsúval mi stoličku, obdarovával by ma kvetmi atď. Kvôli tomu, čo si napísal. Kvôli pocitu, že si to nezaslúžim, malému sebavedomiu, pocitu, že by mal na lepšiu, než som ja.

Nemala v minulosti depresie, malé sebavedomie ? Mala kamarátov ? Neponižoval ju niekto z rodiny alebo zo školy ?
(U mňa to bolo tak, že som nikdy nemala kamarátov, nikto so mnou nechcel nič mať, a ak áno, tak iba z ľútosti. Väčšinou ma ľudia nemajú radi a zazerajú an mňa. Som taká samotárka. Frajera som nikdy nemala, lebo som nechcela).

Frajer543

Nie nema ineho, to viem, kludne mi.moze povedat, to pochopim. Otravny, hm, urobim o co ma poprosi a ked chcem s nou niekam ist, tak jej to pisem stylom, ze ak sa jej nechce, nic sa nedeje, urobim si iny program a nie sme kazdy den spolu, hoci nie sme daleko od seba. Ja si skor myslim, ze ona ma akoby taky pocit, ze si ma nezasluzi, to vlastne raz povedala, na co som jej povedal, ze som dospely a viem koho som si vybral. A viem fakt posudit, ci to co robim je otravne. Jej vadi aj ked jej otvorim a podrzim dvere. Nechapem to, ved je zena a mne je blbe sa spravat ako hulvat. Alebo bola prec mesiac, tak som ju siel cakat k autobusu a dal som jej len tak na privitanie ruzu, aby som nesiel s prazdnymi rukami, no a ona, ze preboha, co to robim. Ja fakt neviem niekedy ako rozmysla a preco jej vadia taketo normalne veci.