Velmi,velmi zly spanok.

Príspevok v téme: Velmi,velmi zly spanok.
Ferke

Dobry vecer.
Chcem vas poziadat o radu.Mam velmi mizerny spanok,zaspat je pre mna boj.Nutim sa ale skor ako o 01.00h nezaspim.
Dneska som si kupil piva,med,persen tak skusim to nrjak premiesat.Ked sa mi podari zaspat tak na 3,4h a konec.Aj to tak plytko.Bojim sa ze sa niekde zrutim vycerpanostou.V robote reagujem podrazdene,bojim sa ze ma vyrazia a som skoncil.
Mam 40 r.Chrnir navykovrj sa bojim.Chcel by som sa aspon 7,8 h poriadne vyspat.

Ferke

Lubovnik pijem uz 3 mes.aj medovku ale nic zasadne sa nedeje.Tak som kupil hentu naloz a skusim.
Persen zapijat pivom a medom je asi masaker ci nie?Len zas takto koktajlovat kazdy den je sila.
Nerad by som skoncil s nejakymi halucinaciami z vycerpania.Preco to sproste telo nechce spat nechapem.

kavopicka

pivo a celkovo alkohol spanok narusuje. aj ked sa zda ze po alkohole sa rychlo zaspi, tak telo si tak neoddychne ked v zilach koluje alkohol. vyskusaj bylinkove caje ked uz nechces chemiu, lubovnik, levandulu, pamajoran atd.

fifikaka

mam presne to iste uz dva roky...a to som mlada 20 rocna zena...a brala som aj lieky od psychiatra ale mozog si na vsetko casom navykne a lieky stratia ucinok...trva to uz dva roky a mam pocit ze mi to vzalo vsetky sily...nespavost je peklo