Dobry vecer.
Chcem vas poziadat o radu.Mam velmi mizerny spanok,zaspat je pre mna boj.Nutim sa ale skor ako o 01.00h nezaspim.
Dneska som si kupil piva,med,persen tak skusim to nrjak premiesat.Ked sa mi podari zaspat tak na 3,4h a konec.Aj to tak plytko.Bojim sa ze sa niekde zrutim vycerpanostou.V robote reagujem podrazdene,bojim sa ze ma vyrazia a som skoncil.
Mam 40 r.Chrnir navykovrj sa bojim.Chcel by som sa aspon 7,8 h poriadne vyspat.
Velmi,velmi zly spanok.
inak ono fakt dost zalezi na tom ze co clovek robi aspon tu hodinu pred spanim. jasne ze sa neda zaspat ked este vyziera chladnicku alebo pozera do telefonu.
za mna melatonin.
u mna to nemalo veru ziadny ucinok, neviem. ale mozno som si toho len dala malo :D kazopadne odvtedy som si uz dalsie nekupila :D
Áno, tieto kvapky môžu podporiť aj lepšiu náladu. Alebo teda vedia ti navodiť takú psychickú pohodu.:) Vyskúšala som.
myslis ze to nejako suvisi s dobrou naladou?...myslim tie cbd kvapky ci olejceky ci co to vlastne je...
a tie cbd olejceky nikomu z vas nezabrali? neskusali ste?
melatonin je dobry, ja kupujem sunday natural melosleep duo, cca pol hodinu trva kym zaspim
aj si skumal, co za tym moze byt? asi len tak bez priciny sa to nedeje.
ja teraz skusam od vitariana CBN + CBD olej 10% a zatial mi pomaha, rychlejsie zaspim