ahojte,
no nemam 15 mám takmer 30 rokov, bola som na dovolenke s kamoskou v jednej moslimskej krajine, na dva tyzdne, samozrejme moslimovia nas neskutocne balili vsetko. Bola to parada, alemne pocaril iba jeden z nich, kt. bol najslusnejsi ku mne, a nedovoloval si.Najprv som ani nevedela,ze je moslim,proste ked s niekym chcete rozpravat anglicky, vnimate jeho, paci sa vam, ma caro, fluidium atd tak nevnimate, ze je moslim, netusila som to,lebo iba pracovala v hoteli , v kt. sme boli ubytovane. Namotal ma na krasne nadherne reci, samozrejme nic som s nim nemala, okrem sucheho podania ruky.
Bolo to strasne, lebo som trpela, chcela som ho vybozkavat prinajmensom.Kamoska,co sa mi vydala za moslima je spokojna, ale ja som ju vzdy odhovarala, ze co moslim nieee, ina mentalita, su ini, taki onaki, vzdy som jej to vycitala, ale niektori vraj dokazu byt aj normalni. O jeho viere sme sa saozrejme nebavili, na to bolo moc zavcasu. Namotala som sa iba on vie,ze som katolíčka zo slovenska, vymenili sme si fb, piseme si odvtedy,ako som odisla stade. Je to laska z mojej strany ako tram.Samozrejme nikto to nevie, netusi, ani dokonca moj priatel kt. mam na slovensku. Ale s nim to nie je dobre, stale vecne hadky a problemy, uz to pomaly vyprchava. Tento mi ukazal,aka som uzasna, krasna, stale mi hovori,ze muz ma lubit zenu a musi ju spravit stastnou, to je jeho najcastejsia veta. Vola ma tam za nim do tej krajiny, kde pracuje, aby som sa vratila, ze mi ponukne ubytko, a ze si tam najdem pracu. ja tu mam este skolu, musim dostudovat do konca zimy. Neda sa, ale myslim,ze mu nejde iba o sex. Citala som mnohe knihy, aj uryvky z koranu, viem, presne co je to za naboeznstvo, vela som o tom pocula, a vela sloveniek na to doplatilo, nie som hlupa. Mozno tak namotava kazdu druhu. Ale viem, ze ked som odchadzala z tej krajiny,tak ked mi naposledy podaval ruku, tak mal slzy v očiach. A stale mi pise, ako mu strasne chybaju moje oci a ja cela. ze by najradsej vybozkaval kazdu cast mojho tela po tme v jeho izbe. Ano, su to krasne romanticke uplne odzbrojujuce veci. partner tusi, ze sa nieco so mnou deje. Chodim vysmiata ako nikdy, som stastna, nadsena tym,akeho krasneho a vzdelaneho muza som si nasla, kt. prejavil o mna zaujem v takomto meradle. Moj priatel sucasny mi nikdy nepovedal nijake pekne slovo, nijako ma pekne neoslovil ( iba menom alebo mi povedal,ze ma lubi,alebo ze mi to pristane). Viem a sam si mi aj moj moslim priznal,ze mal v zivote vela zien, je stary ako ja, a ze aj sexoval s nimi, ale ze nie je suknickar. Vraj to boli vztahy. O teme nabozestvo sa vobec nebavime. Veľmi sme nemali ani tam cas rozrpavat sa, kedze on v nasom hoteli pracoval, preto by som chcela ist este za nim a porozpravat sa o tom, ako to vníma, to sa neda cez skype,alebo FB.
kazdy vidi,ze sa so mnou daco deje, a ja som ako posadnuta, odkedy som sa vratila, moj zivot zastavil, plynie okolo mna,ale ja sa vznasam k oblakom, som ako namesacna, nespavam, nejem, stale myslim iba nanho, stale si kontrolujem spravy,co pise a tak....Dokaze byt velmi romanticky, aj vasnivy chlap..O sebe povedal,ze je uzasne vasnivy chlap, co sice velmi nemusim, ale zvladnut sa to hadam da.
Viem, ze maju ine zvyklosti ako my, iba mentalita, ale poznam asi tri pary, co sa slovenka vydala za moslima a bolo to celkom dobre. Laska hory prenasa....teraz zapasim s myslienkou odist tam aspon na tyzden, ale neviem,co by som mala doma povedat, kebyze zistili, ze je to moslim,ma asi vyhodia z domu a asi ma zabiju a vydedia, neznasaju takych,stale pocuvam ze su iba ciigani teroristi a pod. pritom mne sa tam v tej moslimskej krajine na dovci pacilo bola som stastna, mesity som si pozrela, paci sa mi,ako sa modlia, aki su verni bohu, vsetko sa mi pacil. Moj moslim mi povedal, ze by rad zil so mnou nie tam v jeho krajine,ale na Slovensku /alebo v cechach,lebo vraj sa mu tu neskutpcne paci, aki su tu ludia a vraj nema problem s kulturnymi rozdielmi. Strasne sa bojim,ze ma namotava a doma ma proatelku alebo to hovori kazdej turistke :((( Uplne nemozem kvoli tomu ani spat.
Poradte, co si s tymto pocat :(
namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta
Rozhodnutá už si tak čo riešiš? Pobal sa a choď... Ako hovorí Henry Fielding : „Ženy nájdu tisíc ospravedlnení pre hlúposť tých, ktorých ľúbia."
Kimmy-ca viem viem,ved nie som blba..jasnacka,ze opaluje aj ine,nie som fakt je....ta...
A este kes je tak krasny....to je proste wau ndherny chlap,musi mat uspech.Krasny usmev,kt.nesetri,zuby,oci hlboke, uhrancive,lepsie vlasy ako ja,huste nadherbw cierbe.ked bozkavam mojho pristela tak si myslim ze bozkavam jeho..proste cisty chaos vo mne mam chut frsjerovi vykricst,ze som sa zahladela,do ineho,kvoli tomu,ze on je ku mne stale chladny.
Teraz uz iba rozmyslat nad tym,ze ko sa dostat do tej krajiny znovaa a byt s nim.
Musim ho spoznat viac,bo viem,ze by som si to ptm vycitala v zivote,ze som tomu nedala sancu.
Píšeš, že robí manažment v hoteli. A zdá sa, že mal sex už s viacerými turistkami, a každopádne má asi k dispozícii určitú dávku turistiek. Tak by som sa Ťa chcela opýtať: čo je práve na TEBE také výnimočné a veľkolepé, že zo všetkých tých žien, minulých, terajších aj potenciálnych budúcich, si práve TEBA vybral za doživotnú partnerku ktorú tak nesmierne miluje len po niekoľkých dňoch osobného poznania sa?
Nezda sa mi vychcany .to isto nie.ok,ak ma aj ine baby,ja mu nemozem nic vycitat,sak ja mam chlspa uz pat rokov.najhorsie je,ze ja by som za nim sla aj na koniec sveta.Aj teraz,by som odletela spat za nim.len sa tan bojim ist,ze by mi daco spravil s chlapmi neakymi..predsa len malo ho poznam.Aj ked viem,ze mi dnes povedal,ze jeho mama ho ucila ze si musi zeny vazit a respektovat,milovat ich a ne.byt k nim zly,a ze sa nedokaze na zeny hnevat.No nelubte ho.
Ako ale ked som mu povedala,ze chcem byvat pri mori..tak...povedal,ze kde ja chcem,ze nemusi do europy.No on je na moslima velmi az mooc otvoreny,pije alko,spi so zenani,nemodli sa,chodi na diskoteky, chodi do fitka,ako slovacisko sa chovs,strasne strasne ako europan mi pride..v zivote som si nemyslela,ze moslim moze toto robit..ilegslne je spat s moslimkami pred svsdbou???!co? To vazne?
Tak ptm museloi byt turistky,kedze robi v turizme,nemoze mat zenu a deti paneboze, ved vyzera take mlade ucho, mladsie odo mna,aj taky naivny mi pride,naivnejsii ako ja, o moc viac ako to,ze je moslim ma nasralo,a vydesilo,ze mal uz v posteli mnoho zien, a ze je suknickar asi,ze sa mu lubia strasne europanky.Stale mi pise,ze ma ma velmi rad a ze mu stale chybam...strasn
Chces cistu pravdu?
Zila som v moslimskej krajine a viem ako rozmyslaju, a aj tipujem o ktorej krajine hovoris 99,9% by som sa urcite nepomylila.
Ak teda chces pocut realnu skusenost, nie fiktivne nazory atd, citaj kludne dalej.
V tychto krajinach maju zidealizovanu predstavu o europe ako o mieste kde je iba pokoj, ludia sa nemusia za nicim hnat, nikto nikoho neoklame a strasne dobre zarobia, z casti pravda, z casti idealizacia. Chce ist zit s tebou do europy? Hmm... Tak uz vies preco. Ty budes jeho prostrednikom.
Druha vec, ludia pracujuci v hoteli dennodenne stretavaju so smutnymi a zvacsa rozvedenymi zenami ktore im vyleju dusu ako ich nik nemiluje ako musia tahat same domacnost, ako o nich nik uz nezakopne. Tam? Pchh ich slova: ak zena este dycha da sa po... Cize presne vie na ktoru strunu brnknut,aby si sa citila vynimocna a aby si s takym pocitom aj odchadzala a samozrejme aby si na neho nezabudla.
Ak je v tvojom veku, bud si ista ze uz ma rodinu, neskor sa teda dozvies ze ho caka zena a deti,kedze oni sa beru uz okolo dvadsiateho roku zivota-ich kultura.
A ver mi ak ti povedal ze spal so zenami, nebolo to s arabkami, lebo tam nieco taketo len tazko, zvacsa muzi a zeny su oddelene a teda nemaju moznost takej interakcie ako tu my v europe a navyse mat styk so zenou, ktora je neni jeho manzelka je ilegalne a je to na basu. Z toho vypliva ze spal s turistkami a teda niesi ani prva ani posledna.
Pre nich je to len zabavka z ich niekedy naozaj nelahkych zivotou alebo v tebe vidi branu do europy. Nic viac ti k tomu nepoviem. Nemiluje ta a cim skor sa odlubis a zacnes uvazovat nad tym ze to za mesiac skusa aspon na tri zeny, tym lepsie pre teba. Vrat sa k priatelovi a svoju energiu vloz na vyriesenie krizy. Nech sa dari.
Ok tak je studovany, vie 5 jazykov a zaraba tam 400 eur. Kolko by s takou kvalifikaciou zarobil v Nemecku? Niekolkonasobne viac. Len do Nemecka sa len tak nedostane, potrebuje nejaku zenu z Europy co sa za neho vyda a moze si plnit svoje sny. Ak budes mat stastie, teba si necha a vezme ta do Nemecka ci inej zapadoeuropskej krajiny so sebou, ale takyto sa zien ktore im sluzili len na ziskanie obcianstva vacsinou zbavuju, vsak uz maju potom ine moznosti. A sama hovoris ze mu postelou preslo vela zien a preco by mal svoj zivotny styl potom v Europe menit ked tu bude mat este vacsi vyber. S tebou na SK nikdy nezostane na to zabudni, nesnazi sa sem dostat pre tvoje pekne modre oci a aby mohol byt do konca zivota s tebou. A inak keby si tam za nim dosla, tam si pracu tazko najdes, v moslimskych krajinach zeny casto pracovat nesmu alebo len velmi obmedzene. Aj v Egypte ked sme boli vsade boli v cestovnom ruchu zamestnani len muzi, aj chyzne robili len muzi, co by si tam ty robila. Povedal by ti ze ta zo 400 eur neuzivi a podme radsej na Slovensko. A bude tam kde chcel.
ano, chyba mi to dvorenie, tie nezne slova, to hrkutanie, proste slovaci, a vobec, stredoslovaci su takí, ze nic ine nevedia pekne povedat, moj chlap mi nikdy v zivote nic pekne nepovedal, len okrem lubim ta, alebo si pekna,ci pristane ti to,alebo si jebava, a to je cele, a mna to stve, lebo ja chcem pocut taketo slova, Slovaci to proste nevedia- Jasnacka, ze kebyte mi to povie aj anglican taketo slovicka,a takto sa ku mne pekne chova,tak sa zalubim donho,ak by bol sympos....ved ja som nikdy moslima nechcela a ani vobec pocut o tom nie. Som sprosta,ked som si myslela,ze mu ide aj o nieco viac ako o sex, aj ked on stale tvrdi opak,ale tie spravy co mi niekedy napise, tak som cervena ako paprika..by som sa najradsej prepadla, nevie jemne dvorit,ale strasne ostro...
Môj názor je taký, že keby sa takto pekne k tebe správal Nór alebo Slovák, zaľúbila by si sa do neho. Podľa mňa aj tebe, aj nám mnohým ženám chyba to dvorenie a pekné slovíčka. Nie ako tí naši niektorí chlapi.:"Ja idem na pivo! A žena má stáť za sporákom!"
Toto nemoze byt ani skutocne,co tu pisete,ze ja priepustka do europy?kriste boze,toto je co...preco by to robil.ved tam je ovela krajsie pri mori ako u nas,a okren toho,je moslim,v eutope a najma na svk by neuspel.
Nie,robil v hoteli ako stredny manazment,mal colege vystudovanu ako manazer a vie 5 jazykov cudzich.ale je chudobny.to je pravda,vraj 400e ma plat a je spokojny.
Nedokazem iverit tomu,co pisete,ze chce byt iba v europe,a ze mu je jedno,ze aka som...;(((((toto nenozem ani citat
Je mi z toho zle.
No skutocne,neni skutocny moslim,len na papieri,kedze uz mal sex s viacerymi babami.
Zdal sa mi uprimny boze ...aj jeho pohlad taky vynimocny..uplne ma uhranul,som bola vzdy na take zaujimave typy cierne,noj chlap neni ideal v krase teda ani v prejavoch lasky ...ake s tou europou,povedal,ze mozem byvat unho doma,v byte a mi najde pracu v hoteli.Takze ta europa nvm...dokazal maa namotat lebo doma nedostavam take lichotky a krasne slova,co ma sere