namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta

Príspevok v téme: namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta
2hlavavsmutku4

ahojte,
no nemam 15 mám takmer 30 rokov, bola som na dovolenke s kamoskou v jednej moslimskej krajine, na dva tyzdne, samozrejme moslimovia nas neskutocne balili vsetko. Bola to parada, alemne pocaril iba jeden z nich, kt. bol najslusnejsi ku mne, a nedovoloval si.Najprv som ani nevedela,ze je moslim,proste ked s niekym chcete rozpravat anglicky, vnimate jeho, paci sa vam, ma caro, fluidium atd tak nevnimate, ze je moslim, netusila som to,lebo iba pracovala v hoteli , v kt. sme boli ubytovane. Namotal ma na krasne nadherne reci, samozrejme nic som s nim nemala, okrem sucheho podania ruky.
Bolo to strasne, lebo som trpela, chcela som ho vybozkavat prinajmensom.Kamoska,co sa mi vydala za moslima je spokojna, ale ja som ju vzdy odhovarala, ze co moslim nieee, ina mentalita, su ini, taki onaki, vzdy som jej to vycitala, ale niektori vraj dokazu byt aj normalni. O jeho viere sme sa saozrejme nebavili, na to bolo moc zavcasu. Namotala som sa iba on vie,ze som katolíčka zo slovenska, vymenili sme si fb, piseme si odvtedy,ako som odisla stade. Je to laska z mojej strany ako tram.Samozrejme nikto to nevie, netusi, ani dokonca moj priatel kt. mam na slovensku. Ale s nim to nie je dobre, stale vecne hadky a problemy, uz to pomaly vyprchava. Tento mi ukazal,aka som uzasna, krasna, stale mi hovori,ze muz ma lubit zenu a musi ju spravit stastnou, to je jeho najcastejsia veta. Vola ma tam za nim do tej krajiny, kde pracuje, aby som sa vratila, ze mi ponukne ubytko, a ze si tam najdem pracu. ja tu mam este skolu, musim dostudovat do konca zimy. Neda sa, ale myslim,ze mu nejde iba o sex. Citala som mnohe knihy, aj uryvky z koranu, viem, presne co je to za naboeznstvo, vela som o tom pocula, a vela sloveniek na to doplatilo, nie som hlupa. Mozno tak namotava kazdu druhu. Ale viem, ze ked som odchadzala z tej krajiny,tak ked mi naposledy podaval ruku, tak mal slzy v očiach. A stale mi pise, ako mu strasne chybaju moje oci a ja cela. ze by najradsej vybozkaval kazdu cast mojho tela po tme v jeho izbe. Ano, su to krasne romanticke uplne odzbrojujuce veci. partner tusi, ze sa nieco so mnou deje. Chodim vysmiata ako nikdy, som stastna, nadsena tym,akeho krasneho a vzdelaneho muza som si nasla, kt. prejavil o mna zaujem v takomto meradle. Moj priatel sucasny mi nikdy nepovedal nijake pekne slovo, nijako ma pekne neoslovil ( iba menom alebo mi povedal,ze ma lubi,alebo ze mi to pristane). Viem a sam si mi aj moj moslim priznal,ze mal v zivote vela zien, je stary ako ja, a ze aj sexoval s nimi, ale ze nie je suknickar. Vraj to boli vztahy. O teme nabozestvo sa vobec nebavime. Veľmi sme nemali ani tam cas rozrpavat sa, kedze on v nasom hoteli pracoval, preto by som chcela ist este za nim a porozpravat sa o tom, ako to vníma, to sa neda cez skype,alebo FB.
kazdy vidi,ze sa so mnou daco deje, a ja som ako posadnuta, odkedy som sa vratila, moj zivot zastavil, plynie okolo mna,ale ja sa vznasam k oblakom, som ako namesacna, nespavam, nejem, stale myslim iba nanho, stale si kontrolujem spravy,co pise a tak....Dokaze byt velmi romanticky, aj vasnivy chlap..O sebe povedal,ze je uzasne vasnivy chlap, co sice velmi nemusim, ale zvladnut sa to hadam da.
Viem, ze maju ine zvyklosti ako my, iba mentalita, ale poznam asi tri pary, co sa slovenka vydala za moslima a bolo to celkom dobre. Laska hory prenasa....teraz zapasim s myslienkou odist tam aspon na tyzden, ale neviem,co by som mala doma povedat, kebyze zistili, ze je to moslim,ma asi vyhodia z domu a asi ma zabiju a vydedia, neznasaju takych,stale pocuvam ze su iba ciigani teroristi a pod. pritom mne sa tam v tej moslimskej krajine na dovci pacilo bola som stastna, mesity som si pozrela, paci sa mi,ako sa modlia, aki su verni bohu, vsetko sa mi pacil. Moj moslim mi povedal, ze by rad zil so mnou nie tam v jeho krajine,ale na Slovensku /alebo v cechach,lebo vraj sa mu tu neskutpcne paci, aki su tu ludia a vraj nema problem s kulturnymi rozdielmi. Strasne sa bojim,ze ma namotava a doma ma proatelku alebo to hovori kazdej turistke :((( Uplne nemozem kvoli tomu ani spat.
Poradte, co si s tymto pocat :(

a_dr1a

"fajci, pije, sexoval uz s viacerymi, a pod." :D no mam dost) Toto si fakt chces uviazat na krk? Asi ti je teraz pridobre. Ten tvoj ti mozno nevyznava lasku sladkymi recickami, ale si s nim 5r a vies, co uz mozes od neho ocakavat. Uz ho poznas za tie roky, presli ste si dobrym aj zlym, vselicim spolu za ten cas. Tohto si videla 2tyzdne aj s cestou, tak nevies, aky skutocne je. Oblbovat recami vie kazdy cez net ked si teraz len pisete, volate. Hlavne na zaciatku ked vtacka lapaju. Ale realny kazdodenny zivot je o inom. Ak si neni stastna spokojna vo vztahu, nieco ti chyba, nudis sa, tak to ries. Zabojuj za vztah lasku. Alebo to skonci. Ale ides z blata do kaluze s tymto tu
Uz si si inak pozerala infa o jeho krajine? Hned prve mi vyhodilo ze viac ako 50% obyvatelstva zije pod hranicou biedy ai. Hlavne mesto ok, ale inak. Nacitaj si infa

norvana

rozhodne by som od neho davala ruky prec, v takych namotavkach su dobri, no nic dobreho im z oci nekuka. len sa ta podla mna snazi vylakat k nim a potom ta uz nikdy nikto nenajde

ivobrick

Skor hrozba pre neho si ty, ako on pre teba. Ved pomaly ani nevies kde je sever, podla toho co pises. A ten podraz pre tvoju slovensku znamost.. fakt lol.

Vacsina ludi Ti tu pise nezmysly. Ved je z azerbajdzanu. To neni egypt, ani synaj, ani irak. Keby aj bol, tak co.

Zacni sa bat, lebo podla mna je to podobny chlap ako su tu ostani z eu, nizsi hotel management, klasika ojebavacky.

Jeho plat je vyssi ako kohokolvek z vas co tu pisete, v prepocte cca 2000E a viac (hodnota tam u nich). Tiez nechapem preco by si tam zena nenasla ziadnu pracu.. akoze to napise len niekto kto sedi na riti doma cely zivot.

Podriadenost?
- nemala by si nosit minisuknu, kratke gate, tielko mimo (velke) mesto, normalne tricko s kratkym rukavom mozes
- zakaz vstupu do armenska dozivotne
- zakryte vlasy, ak sa vezmete a tvoj muz bude sunni moslim.. co pochybujem ze je
- je tam ****** teplo..

a nie, nebol som tam, ale blizko..

matejj789

Prosím ťa sprav si láskavosť, daj si studenú sprchu a spamätaj sa. Si fakt hlúpa a tvojho priateľa mi je ľúto. Vážne si myslíš, že si pre neho výnimočná? Takých jak si ty má ponamotávaných desiatky.

2hlavavsmutku4

Arabeska prosim ta, mozes si so mnou popisat viac o tom ?:)som zvedava...rozhodla, som sa,ze s rovnakou kamoskou pojdeme na rovnak miesto v oktobri,aj ked uz bude zle pcoasie,chcem s nim stravit este aspon tyzden,aby som zistila,co je zac..:) ci je naozaj taky suknickar, ci pojde rovno na vec,alebo mi da vlastny priestor na vyjadrenie :)
arabeska ja nepoznam velmi ich kulturu...prosim ta,mohla by si mi dat mail?napisem ti...dakujem...ti

lfjds zila si tam? prosim ta, mozes mi dat aj ty mail?:) chcela by som popisat,co ma caka..to s tou podriadenostou, och, ked mne sa zda byt uplne iny..:( aj to ,ako pise, pomaly mi pise,ze on ani neveri v islam:D fajci, pije, sexoval uz s viacerymi, a pod.

Jajslolo

Ach tieto letné lásky! 30 rokov a bez rozumu! Začni rozmýšľať! Krásna krajina, sladké reči a namotavanie. V 80% prípadov to nedopadne dobre, ale ty stále hľadáš dôvody ( aj napriek logickým argumentom ), ako všetko faktické prekryť rečami o vznasani sa v oblakoch. Priateľovi to hneď povedz a neublizuj mu dlhšie ako je nutne.

Idkjhkk

A nezabudni, ze sa budes musiet podriadit vacsine, teda moslimom. Tak vyhod kratasky a kratke tricka z kufra. A nemala by si ani zabudat na fakt, ze akekolvek intimnosti na verejnosti su zakazane, cize ked pojdes vecer tak ako si to predstavujes ty, niekam do mesta, zabudni na nejake neznosti alebo ze ta bude drzat coilen za ruku. Nanajvys skoncis niekde zavrena u nich doma, najcastejsie s jeho matkou, v arabskej rodine, takze sa mozes uz pomaly zacat ucit arabsky, kedze tvoj muz asi nebude mat na najom vlastneho, do ktoreho by ta ajtak nemohol zobrat byvat lebo nieste zosobaseny. Tu davam do pozornosti orfi papier, o ktorom ty asi nemas zdania. Bude to dokument, kde ta vlastne bude moct legalne nelegalne "bozkavat v noci v jeho izbe". A ak si myslis ze budes byvat u neho na hoteli, tak vela stastia :) hahaha. Tak si uzi ahoj

Idkjhkk

Ked si nechces dat poradit naco sa vobec pytas, priprav si hijab, velku davku podriadenosti, lebo ak si myslis ze ti bude tolerovane s nim co ilen pri prvom probleme argumentovat alebo mu oporovat, na to rovno zabudni. On neni slovensky chlap, ze ti bude tolerovat povedzme i vlastny nazor alebo ze si neha skakat po hlave. Zrejme si to potrebujes vyskusat, lebo nepocuvas skusenych ludi a absolutne nevies do coho ides, ale prosim, kazdy si musi vyskusat,. Nehaj si aj velky priestor na sklamanie a odloz si uz teraz peniaze na letenku naspat. Takych dievcat ktorym som uz pomahala dostat sa naspat do svojej krajiny, bolo.. Tak budes dalsia

Arabeska14

Ajaaaaaj ako dobre ja toto poznam :-D sice som sa nenamotala na tie pekne reci tak ako ty, kedze ja som celkom zvyknuta aj tu u nas na lichotky a tak a sla som pred rokom s tym do tej krajiny arabskej muslimskej ze som uz co to mala precitane ze radi lichotia zenam a vies co sa este hovori ? ze kazda zena, ktora ma problem so sebavedomim, by mala navstivit krajinu ako je Egypt, Tunis ci Maroko... :) ale kazdopadne skusenost s Arabom Muslimom mam a poviem ti, uz by som nechcela chlapa co dennodenne pracuje s turistkami ako aj ten tvoj, ze v hoteli ... oni su najvacsie b...ches... isto sa medzi nimi najdu vynimky, sak poznam aj ja ludi co do dotiahli az do manzelstva ... len pre toho chlapa v tom bolo aj dost rozumu okrem lasky ... :) a inakc mam medzi nimi uz aj kamaratov, tak si o tom kludne s tebou popisem, aj co sa tyka arabov muslimov ktori nepracuju v tom cestovnom ruchu, s nimi je to cele o inom, co sa tyka anglickeho jazyka napr a celkovo inteligencie, vedia viac nez len pekne reci i love u i miss u :D:D ... ale je dobre ze na teba s nicim netlacil aspon tak som to pochopila z toho co pises vo svojom uvodnom prispevku ..kedze vela z nich ide ozaj len o jedno, nas Europanky vnimaju ako lahko dostupny material a same si za to mozme, ked koniec koncov je vela zien ktore tam idu na dovolenku kvoli tomuto...