namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta

Príspevok v téme: namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta
2hlavavsmutku4

ahojte,
no nemam 15 mám takmer 30 rokov, bola som na dovolenke s kamoskou v jednej moslimskej krajine, na dva tyzdne, samozrejme moslimovia nas neskutocne balili vsetko. Bola to parada, alemne pocaril iba jeden z nich, kt. bol najslusnejsi ku mne, a nedovoloval si.Najprv som ani nevedela,ze je moslim,proste ked s niekym chcete rozpravat anglicky, vnimate jeho, paci sa vam, ma caro, fluidium atd tak nevnimate, ze je moslim, netusila som to,lebo iba pracovala v hoteli , v kt. sme boli ubytovane. Namotal ma na krasne nadherne reci, samozrejme nic som s nim nemala, okrem sucheho podania ruky.
Bolo to strasne, lebo som trpela, chcela som ho vybozkavat prinajmensom.Kamoska,co sa mi vydala za moslima je spokojna, ale ja som ju vzdy odhovarala, ze co moslim nieee, ina mentalita, su ini, taki onaki, vzdy som jej to vycitala, ale niektori vraj dokazu byt aj normalni. O jeho viere sme sa saozrejme nebavili, na to bolo moc zavcasu. Namotala som sa iba on vie,ze som katolíčka zo slovenska, vymenili sme si fb, piseme si odvtedy,ako som odisla stade. Je to laska z mojej strany ako tram.Samozrejme nikto to nevie, netusi, ani dokonca moj priatel kt. mam na slovensku. Ale s nim to nie je dobre, stale vecne hadky a problemy, uz to pomaly vyprchava. Tento mi ukazal,aka som uzasna, krasna, stale mi hovori,ze muz ma lubit zenu a musi ju spravit stastnou, to je jeho najcastejsia veta. Vola ma tam za nim do tej krajiny, kde pracuje, aby som sa vratila, ze mi ponukne ubytko, a ze si tam najdem pracu. ja tu mam este skolu, musim dostudovat do konca zimy. Neda sa, ale myslim,ze mu nejde iba o sex. Citala som mnohe knihy, aj uryvky z koranu, viem, presne co je to za naboeznstvo, vela som o tom pocula, a vela sloveniek na to doplatilo, nie som hlupa. Mozno tak namotava kazdu druhu. Ale viem, ze ked som odchadzala z tej krajiny,tak ked mi naposledy podaval ruku, tak mal slzy v očiach. A stale mi pise, ako mu strasne chybaju moje oci a ja cela. ze by najradsej vybozkaval kazdu cast mojho tela po tme v jeho izbe. Ano, su to krasne romanticke uplne odzbrojujuce veci. partner tusi, ze sa nieco so mnou deje. Chodim vysmiata ako nikdy, som stastna, nadsena tym,akeho krasneho a vzdelaneho muza som si nasla, kt. prejavil o mna zaujem v takomto meradle. Moj priatel sucasny mi nikdy nepovedal nijake pekne slovo, nijako ma pekne neoslovil ( iba menom alebo mi povedal,ze ma lubi,alebo ze mi to pristane). Viem a sam si mi aj moj moslim priznal,ze mal v zivote vela zien, je stary ako ja, a ze aj sexoval s nimi, ale ze nie je suknickar. Vraj to boli vztahy. O teme nabozestvo sa vobec nebavime. Veľmi sme nemali ani tam cas rozrpavat sa, kedze on v nasom hoteli pracoval, preto by som chcela ist este za nim a porozpravat sa o tom, ako to vníma, to sa neda cez skype,alebo FB.
kazdy vidi,ze sa so mnou daco deje, a ja som ako posadnuta, odkedy som sa vratila, moj zivot zastavil, plynie okolo mna,ale ja sa vznasam k oblakom, som ako namesacna, nespavam, nejem, stale myslim iba nanho, stale si kontrolujem spravy,co pise a tak....Dokaze byt velmi romanticky, aj vasnivy chlap..O sebe povedal,ze je uzasne vasnivy chlap, co sice velmi nemusim, ale zvladnut sa to hadam da.
Viem, ze maju ine zvyklosti ako my, iba mentalita, ale poznam asi tri pary, co sa slovenka vydala za moslima a bolo to celkom dobre. Laska hory prenasa....teraz zapasim s myslienkou odist tam aspon na tyzden, ale neviem,co by som mala doma povedat, kebyze zistili, ze je to moslim,ma asi vyhodia z domu a asi ma zabiju a vydedia, neznasaju takych,stale pocuvam ze su iba ciigani teroristi a pod. pritom mne sa tam v tej moslimskej krajine na dovci pacilo bola som stastna, mesity som si pozrela, paci sa mi,ako sa modlia, aki su verni bohu, vsetko sa mi pacil. Moj moslim mi povedal, ze by rad zil so mnou nie tam v jeho krajine,ale na Slovensku /alebo v cechach,lebo vraj sa mu tu neskutpcne paci, aki su tu ludia a vraj nema problem s kulturnymi rozdielmi. Strasne sa bojim,ze ma namotava a doma ma proatelku alebo to hovori kazdej turistke :((( Uplne nemozem kvoli tomu ani spat.
Poradte, co si s tymto pocat :(

tamiik425

Ako ja ho nebudem hadzat do jedneho vreca, ale osobne by som za nim nesla. Keby prisiel on sem, ze chce spoznat aj tvoju krajinu, tak ako rala by som to viacej tak, ze ma vacsi zaujem. No rozhodne nemam na take odvahu, aby som len tak za niekym takto vycestovala

janinia

ale je to normalne, neda sa proste zovseobecnovat, tiez aj krestan neni ako krestan, proste kazdy clovek je iny, jedinecny a nemali by sme skatulkovat za ziadnych okolnosti

Laura_258

!!!!Dlhší komentár, ale snáď pomôže všetkým, ktoré budú v budúcnosti hľadať príspevky ako "vzťah s moslimom"
1. Generalizácia všetkých moslimov je zlá, sú tam dobrí moslimovia ako aj zlí. Rovnako uveď krajinu odkiaľ ten tvoj pochádza. My tu tiež sme kresťania, ale je rozdiel, či hovoríš o Nemcovi alebo Slovákovi.
2.Viem ti priblížiť situáciu v Egypte
Záleží, kde si ho spoznala. Ak je to nejaká dovolenková destinácia utekaj kade ľahšie. Ak ten tvoj moslim pije, fajčí, mal sex so ženami v minulosti rovnako utekaj. Akonáhle spomenie, že potrebuje peniaze alebo chce prísť sem do EU, utekaj. V takýchto prípadoch to s tebou nemyslí vážne, len ťa využíva a potom hlúpe Slovenky píšu príbehy ako ich drahý Egypťan využil nechal a uniesol im dieťa, ale to, aké hlúpe boli už nepriznajú.
Ak je to normálny Egypťan, študujúci na dobrej univerzite, finančne zabezpečený vo vlastnej krajine, dobrý moslim daj mu šancu. Ja ti poviem svoj príbeh. Zaľúbila som sa do moslima online. On bol vzdelaný, mal vlastný dom, auto, dobrú prácu v Egypte. Bol to moslim, ktorý nepil, nefajčil, sex chcel mať až po svadbe. Nikdy nechcel prísť do EU a opustiť tak svoju rodinu. Ja som skončila vo štastnom vzťahu. Môj moslim je ten najlepší partner akého si človek vie predstaviť a som neskutočne vďačná, že som nepočúvala svoju rodinu a okolie a do vzťahu som šla. Poznám veľa žien ako ja. Len sa o nich nepíše, lebo média viac zaujíma dráma, než šťastné konce.
3. Premýšľaj o vzťahu do konca. Kde budete žiť? Aký jazyk budú používať deti? Akého budú náboženstvá? Bude od teba chcieť aby si nosila hijab? Bude chcieť viac žien? Praktizujú ženskú obriesku v jeho rodine? A potom samozrejme klasické partnerské otázky, ktoré by si sa opýtala aj bežného Slováka.
V mojom prípade o deťoch, mieste žitia aj nábožestve bolo rozhodnuté hneď, keďže ja som si islam zamilovala ešte predtým, než som svojho partnera vôbec spoznala. Hijab sa v jeho rodine nenosí, čiže to odo mňa nikdy nechcel. Taktiež všetci muži v jeho rodine v rátane jeho majú len 1 manželku (ono sa vraví, že môžu mať viac ale to je vzácnosť). Obrieska postupne z Egypta mizne. Štatistiky stále ukazujú veľké číslo, lebo berú ženy, ktoré ju podstúpili ešte predtým, než sa to stalo nelegálne, ale toto praktikum mizne a hlavne v tej vzdelanej vrstve je to ojedinelé.

Kimmy_CA

"Európania" sú totiž technický aj v Rusku, na západ od Uralu... tak ak má tak rád Európanov, prečo nechce ísť tam?

Kimmy_CA

Hm...jedna z prvých vecí čo ti povedal je že chce ísť do Európy... prečo nejde do Ruska? Však Azerbaidžán je bývalá sovietska republika (takže ak sú tam viacej ležérni a liberálni moslimovia, tak by som to skôr pripisovala tomuto dlhotrvajúcemu vplyvu).

2hlavavsmutku4

arabeska...alebo kazdy kto mi chce napisat
linduska259@gmail.com
ale prosim- iba normalni ludia,kt. chcu o tom pokecat, bud tam zili,alebo nieco maju nejske skusenosti. rada pokecam
cakam maily:)

ano, je uctihodne,ze aj ked je moslim,tak nedhaze sa kazdy den o zem tri razy, je uvolnenejsi, a nemyslim,ze by bol potom striktny, ved on ani nechce zit v Baku, kde zije teraz, rovno mi povedal ako tretiu vetu ked sme sa bavili ze chce zit v europe,lebo ma rad europanov,a nie arabov, ze arabov neznasa.Lebo su zli k zenam.A nemyslim,ze sa naucil odrbavat, ved ma iba 27 rokov, je este mladsi odo mna. Kebyze ma chce iba kvoli tomu, ze chce sa dostať do europy, tak by mi to predsanepovedal v prvej konverzacii :D Ano,chce ist do Europy robit, to je pravda, ale bože, ved to by mi nepovedal,tak otvorene :D Neni sprosty.
Dalej ho velmi chvalim kvoli tomu,ked mi povedal,ze si obcasne zapali cigaretku, a vypije si obcasne vino,a pivo- ale ze sa neoziera,lebo nema rad velmi alkohol, plus to,ze mal uz sex so zenami( nepovedal mi cislo),tak to neni pravy moslim ani nahodou teda. Ale netvrdim,ze je kurevnik, paneboze,to nikto nemoze povedat, ved ani ja, nechcel mi sice povedat,kolko ich al v posteli,ale proste viem, ze asi viac, no to nemusi z neho robit kurevnika. Aj slovaci su kurevnici , kazdy druhy pomaly podvadza zenu, rozvody a tak. Nevidela by som to,ze je moslim tak tragicky, skor mne ako zene, co som mala jedneho chlapa cely zivot na sex, tak mi vadi, ze mal baby v posteli uz,ale inak nic mi na nom nevadi. Je normalne,ked si zapali,aj na diskoteku ze chodi obcasne, ale v normalnej miere, nie ze by bol nejaky parketovy tiger, aj ze si da vino, ved to je normalne praveze..

Ernesto

Kimmy: no ale u moslimskej sekty je prisne zakazane chlastat a spat mimo manzelstva s inou zenou, takze chlap, ktory tak cini je dokazom, ze mu sekta mozog nevymyla - VELMI POZITIVNA VEC. keby rovnako prisne krestanska sekta zakazovala pozivanie alkoholu, tak tiez by sa na chlastanie povazovalo za prejav zdraveho rozum. nastastie europske sekty nie su tak striktne ako tie africko azijske.

Kimmy_CA

Ernesto: mne tvoj príspevok príde zvláštny. Za normálnych okolností by chlap ktorý pije a kurví sa so ženami nebol považovaný za vhodného partnera na dlhodobý vážny seriózny vzťah. Ale keď je to moslim, tak už to zrazu nevadí? To čo by u iných chlapov bolo brané ako negatívne atribúty je u tohoto prezentované ako benefit? No tak ďakujem pekne za také dvojité štandardy. Okrem toho, to že sa ten chlapík teraz správa ležérne a liberálne ešte neznamená, že sa z neho v budúcnosti nemôže stať zanietený fanatik.