ahojte,
no nemam 15 mám takmer 30 rokov, bola som na dovolenke s kamoskou v jednej moslimskej krajine, na dva tyzdne, samozrejme moslimovia nas neskutocne balili vsetko. Bola to parada, alemne pocaril iba jeden z nich, kt. bol najslusnejsi ku mne, a nedovoloval si.Najprv som ani nevedela,ze je moslim,proste ked s niekym chcete rozpravat anglicky, vnimate jeho, paci sa vam, ma caro, fluidium atd tak nevnimate, ze je moslim, netusila som to,lebo iba pracovala v hoteli , v kt. sme boli ubytovane. Namotal ma na krasne nadherne reci, samozrejme nic som s nim nemala, okrem sucheho podania ruky.
Bolo to strasne, lebo som trpela, chcela som ho vybozkavat prinajmensom.Kamoska,co sa mi vydala za moslima je spokojna, ale ja som ju vzdy odhovarala, ze co moslim nieee, ina mentalita, su ini, taki onaki, vzdy som jej to vycitala, ale niektori vraj dokazu byt aj normalni. O jeho viere sme sa saozrejme nebavili, na to bolo moc zavcasu. Namotala som sa iba on vie,ze som katolíčka zo slovenska, vymenili sme si fb, piseme si odvtedy,ako som odisla stade. Je to laska z mojej strany ako tram.Samozrejme nikto to nevie, netusi, ani dokonca moj priatel kt. mam na slovensku. Ale s nim to nie je dobre, stale vecne hadky a problemy, uz to pomaly vyprchava. Tento mi ukazal,aka som uzasna, krasna, stale mi hovori,ze muz ma lubit zenu a musi ju spravit stastnou, to je jeho najcastejsia veta. Vola ma tam za nim do tej krajiny, kde pracuje, aby som sa vratila, ze mi ponukne ubytko, a ze si tam najdem pracu. ja tu mam este skolu, musim dostudovat do konca zimy. Neda sa, ale myslim,ze mu nejde iba o sex. Citala som mnohe knihy, aj uryvky z koranu, viem, presne co je to za naboeznstvo, vela som o tom pocula, a vela sloveniek na to doplatilo, nie som hlupa. Mozno tak namotava kazdu druhu. Ale viem, ze ked som odchadzala z tej krajiny,tak ked mi naposledy podaval ruku, tak mal slzy v očiach. A stale mi pise, ako mu strasne chybaju moje oci a ja cela. ze by najradsej vybozkaval kazdu cast mojho tela po tme v jeho izbe. Ano, su to krasne romanticke uplne odzbrojujuce veci. partner tusi, ze sa nieco so mnou deje. Chodim vysmiata ako nikdy, som stastna, nadsena tym,akeho krasneho a vzdelaneho muza som si nasla, kt. prejavil o mna zaujem v takomto meradle. Moj priatel sucasny mi nikdy nepovedal nijake pekne slovo, nijako ma pekne neoslovil ( iba menom alebo mi povedal,ze ma lubi,alebo ze mi to pristane). Viem a sam si mi aj moj moslim priznal,ze mal v zivote vela zien, je stary ako ja, a ze aj sexoval s nimi, ale ze nie je suknickar. Vraj to boli vztahy. O teme nabozestvo sa vobec nebavime. Veľmi sme nemali ani tam cas rozrpavat sa, kedze on v nasom hoteli pracoval, preto by som chcela ist este za nim a porozpravat sa o tom, ako to vníma, to sa neda cez skype,alebo FB.
kazdy vidi,ze sa so mnou daco deje, a ja som ako posadnuta, odkedy som sa vratila, moj zivot zastavil, plynie okolo mna,ale ja sa vznasam k oblakom, som ako namesacna, nespavam, nejem, stale myslim iba nanho, stale si kontrolujem spravy,co pise a tak....Dokaze byt velmi romanticky, aj vasnivy chlap..O sebe povedal,ze je uzasne vasnivy chlap, co sice velmi nemusim, ale zvladnut sa to hadam da.
Viem, ze maju ine zvyklosti ako my, iba mentalita, ale poznam asi tri pary, co sa slovenka vydala za moslima a bolo to celkom dobre. Laska hory prenasa....teraz zapasim s myslienkou odist tam aspon na tyzden, ale neviem,co by som mala doma povedat, kebyze zistili, ze je to moslim,ma asi vyhodia z domu a asi ma zabiju a vydedia, neznasaju takych,stale pocuvam ze su iba ciigani teroristi a pod. pritom mne sa tam v tej moslimskej krajine na dovci pacilo bola som stastna, mesity som si pozrela, paci sa mi,ako sa modlia, aki su verni bohu, vsetko sa mi pacil. Moj moslim mi povedal, ze by rad zil so mnou nie tam v jeho krajine,ale na Slovensku /alebo v cechach,lebo vraj sa mu tu neskutpcne paci, aki su tu ludia a vraj nema problem s kulturnymi rozdielmi. Strasne sa bojim,ze ma namotava a doma ma proatelku alebo to hovori kazdej turistke :((( Uplne nemozem kvoli tomu ani spat.
Poradte, co si s tymto pocat :(
namotala som sa na moslima a asi zalubila,som nim posadnuta
zakladatelka temy, napis pls ty mne svoj mail kde ti viem napisat :)
Slováci sú známi ako mucha čo naletia všetkému cudziemu a ,keď vytriezvejú už majú celý život posratý.
Z peknej misy sa nenaješ, a váčka ,keď ho lapajú tak mu pekne Slovenky pekne vám spievajú.
Dnes je svet gombička a Boh je na odstavnej koľaji.
Viete, že deti so zmiešaných manželstiev inei tmavšej rasy sú menej geniálne ? Treba počúvať Boha, lebo doplatí na to každý národ aj Slovensko. Araby, černoši sú iná mentalita, iná kultúra ako EU. Preto sa z kratšej cesty treba vrátiť. Nie ste princezné ani vojvodkyne, aby vás v arabskom svete rešpektovali. Keď vás dostanú budú s vami jednať ako s handrou.
Bolo koze dobre, sla sa na lad smykat...
naucil sa balit, to je cele. najprv pises, ze mal PLNO zien. preco so ziadnou neostal?
co si s nim zazila? par rozhovorov? kde? niekde za pultom? a on hned takto zhurta na teba? nie je ti to podozrive?
daj si do googlu jejo meno, hotel, kolke uz o nom pisu, ako im chyba
prihlasil som sa po 8 mesiacoch, aby som ti mohol napisat, ze si obycajna ludska spina. mas doma chlapa a na fore fnukas o nejakom cudzincovi. urob mu prosim ta sluzbu a daj mu kopacky ty odpad. este by som chcel zdoraznit, keby niekto chcel do mna rypat, tak nie, neurazam, to ako som sa o nej vyjadril je este krasne a slusne. sranda ze ona tu riesi ci bude ten cudzinec k nej normalny a pritom ona sa sprava ako najvacsia svina k svojmu terajsiemu priatelovi. neboj moja, chod tam, karma ta dozenie, prajem ti to.
aby som napisal aj k teme: to ze je moslim je uplne nepodstatne. dolezite je ako velmi to ma v hlave vymetene. ked sexuje s inymi, pije a nehadze sa o koberec, tak to ma asi v hlave v poriadku a dogmatici mu nevymyli mozog. nejeden katolibanec na slovensku bude horsi od tohto. v mojej poslednej praci som mal taku katolibanku, ze by som radsej stravil zivot s normalnou moslimkou ako s tou psychopatkou. nejde o to k akej sekte sa clovek hlasi, ale do akej miery mu ta sekta vymyla mozog. moslimovia maju zle meno vo svete kvoli tomu, ze su tam chudobne pomery, mizerne vzdelanie, takmer ziadny pristup k nejakym informaciam, preto moslimska sekta je vo vymyvani mozgov omnoho uspesnejsia ako ine. to bolo uplne na vlas rovnake v europe pred 500 rokmi.
praveze chcem ten email,kedze si tam zila,prosim ta :) je to pre mna dolezite, ved mozno tam nepojdem, potrebujem proste pocut odniekoho,ako to je..:) pokial by som mala doma sediet to bymi nerobilo problem, pre mna sunajhorsie zeny druhe a napr. fyzicke nasilie, to by som nezvladla,ale inak vsetko zvladnem..:)ja som poddajna zena celkom.
Podla mna ta klamal, aka si uzasna. Lebo ak si tvoj priatel mysli, ze nie si nic moc a ten ta pozna ovela dlhsie, tak na tom nieco bude.
Tebe uz moj email a ani dalsie argumenty netreba. Ved uz si sa ajtak rozhodla. Potrebujes si to zazit. Vsetko co som ti ja pisala je len a len cista pravda, lebo som medzi nimi zila. Myslis ze to bude take idylicke, tak si to chod skusit. Len prosim nezabudni co som ti pisala, raz das na moje slova :) potom ti prajem pevne nervy na zotavenie a nezabudni si antikoncepciu, lebo si svoje poblaznenie budes so sebou tahat dalsie dve desatrocia, rob ako myslis.
Boli ste spolu krátko, nemôžeš ho poznať na toľko aby si vedela aký bude napríklad za rok alebo za dva...Vieš či od teba nebude chcieť aby si sedela doma na zadku a rodila deti a potom ti domov dotiahne ešte ďalšie dve manželky...Je to strašne veľký risk...
No vsak sa pobal a chod za nim zit, len ho netahaj sem, takych otravnych opalovacov uz mame v Europe mraky a nepotrebujeme dalsich. Robila som vo Viedni aj v Manchestri a tam je takychto "neodolatelnych" pocernych opalovacov co obtazuju zeny na ulici kvantum, si uvedom ze nie kazdej Europanke je prijemne ked ju zastavuju na ulici a pozyvaju na diskoteku alebo k sebe do bytu a po prvych vetach sa ju snazia objimat so slovami i love u. A to by ten tvoj nadherny robil cudzim zenam keby sa sem dostal tak ho sem hlavne netahaj. Dopraj ho len turistkam ktore dojdu tam a budu mat chut si s nim uzit. Oni sa tam v tom hoteli este vcelku drzia na uzde lebo keby obtazovali turistky pridu o flek a lepsiu pracu ako v turizme nikdy nenajde, je to zaostala krajina. Tak to skusaju aspon hlavne recami a cakaju ktora sa chyti ale ked dojdu sem uz sa kontrolovat nemusia a su jak utrhnuti z retaze.