Vegánstvo u mačky a psa

9hajma0

dobre ale co maju tie zvierata jest? ci to ma clovek kupovat volake veganske samaly za nehorazne sumy a to im davat?

simiona

Ešte mi nikto nepovedal, ako mám naučiť slona jesť mäso. Mám ho totiž na balkóne a nechcem, aby mi jedol muškáty.

Ccv, film som nevidela. Nie som si istá, ale je to o tom, keď niekto zomrie zvláštnou až smiešnou smrťou?

Lebo o takých prípadoch som čítala.

CCvv

Môžu existovať takýto sprostí ľudia. Žijeme v dobe, ktorá je náročná na znalosti (toto je tiež relatívne) a okrem toho je to doba rýchla a extrémne konzumná. Takže sprostých ľudí je veľa. Jediné "šťastie" je v tom, že doba je aj dosť "ošúchaná" a podobné sprosté nápady si vyžadujú aj značnú dávku fantázie, ktorá ale väčšine určite chýba. Práve títo fantasti sú nebezpeční. Lenže, na druhej strane, keby nebolo aj niektorých fantastov, doba by nikdy nebola taká, aká je.
Netreba sa znepokojovať.

Stork

toto je prehnane a uz to hraniči s tyranim tych zvierat ...je pre nich prirodzene jest maso tak preco z nich robit veganov ...nesaci ze takto sibe niektorym ludom?

Biela Kobra

Animal123, koľko máš rokov? Mali ste v škole prírodopis? Ak áno, tak ste sa určite učili o mäsožravcoch. A mäsožravce nedostali svoje meno preto, lebo ich hlavnou potravou je kukurica! Ich hlavnou potravou je mäso! Domestifikácia a prispôsobenie sa človeku znamená, že zmenili svoje SPRÁVANIE k človeku a NIE SVOJU TRÁVIACU SÚSTAVU. Domestifikácia domácich zvierat trvá ešte len pár tisíc rokov, ale taká vážna zmena ako zmena tráviacej sústavy vyžaduje prepis genetického kódu, čo prirodzeným spôsobom trvá stonásobne dlhšie. Ani pes nie je všežravec, nie to ešte mačka. Áno, zožerú aj trávu, aj možno aj mrkvu alebo kus chleba, ale zdrojom ich výživy je mäso. Predstav si, že by teba odo dnes chcel niekto kŕmiť iba trávou, pretože by si povedal, že si prežúvavec. Skús si to, nech sa páči, som zvedavá, ako dlho vydržíš. V krátkosti: kŕmenie mäsožravcov vyslovene rastlinnou potravou JE týranie, a to týranie hladom. Aj keď budú mať plné bruchá, v skutočnosti ich telo bude trpieť nedostatkom výživy, budú chorľavieť až nakoniec uhynú. To isté by sa stalo tebe s tou trávou.

simiona

Fake téma. Neverím, že existuje niekto tak sp.osty.

Ja neviem, načo si si brala zvieratá mäsožravcov? Mohla si si zaobstarať zebru alebo žirafu, keď chceš zvieratá veganov.

Mám otázku. Chovám doma slona. Myslíte si, že bude v poriadku, ak ho budem kŕmiť iba mäsom? Chcela by som ho totiž odnaučiť jesť rastlinnú stravu.

Animal123

Lenze dive zvierata ako napr. lev nie su domestifikovane (zdomacnene) ako pes a macka ktorí sa prisposobili ludom (to by si snad mal vediet )