ako schudnut ked sa nemozem hybat.?..mam problem s nohou..a potrebujem schudnut lebo uz vazim naozaj vela..73 kil a vyska len 157 cm...mam 26 rokov
chudnutie bez pohybu
chudni tym, že zmeniš tuk na svaly a to pojde jedine chudnutím. Cvič, športuj, kup s protein a uvidiš, že sa budeš citit ovela lepšie ako žit bez športu
si chytra a zamysli sa na nad tým, zda sa to vůbec dá. Najlepšie spraviš, ked si kupiš nejaky bike, alebo kolobežku z cyklospecialit a uvidiš, že vaha pojde dole ovela rychlejšie
Všetko je to o kalorickom deficite, ale bez pohybu je to všetko oveľa náročnejšie.
možno sa to dá, čoskoro ale prijde jojo efekt a to už nie je pekné. Pridaj do diety šport a udržuj to. S vysledkom budeš spokojna. Ja som si teraz kupil tuto kolobežku na jazdenie do prace, lebo som velmi zlenivel www.cyklospeciality.sk a pravda je, že sa citim velmi dobre a hlavne je to skvelý relax po práci
Ja inak vobec nechapem ludi, ktorym sa nechce cvicit, ja si uz bez toho ani zivot predstavit neviem :-) Cvicim 5 dni v tyzdni, niekedy 6.
akoze ono sa spravnou stravou schudnut da, ale v zivote nedosiahnes poriadne vysledky bez cvicenia.
chudnutie bez pohybu je utopia.
Ja som schudla bez pohybu, prestala som jest rafinovany cukor, ziadne vynimky, a zacala som jest vela zeleniny namiesto chleba ci zemiakov. Mojim cielom nebolo schudnut, ale zit zdravsie. Zrazu v priebehu len niekolkych mesiacov som mala 7 centimetrov mensi objem v bokoch (schudla som vsade, ale iba na bokoch som si to odmerala). Takze ano, schudnut sa uplne v pohode da aj bez pohybu, ja som dokaz. Aj svaly mam pekne, ovela viac vyditelne bez nadbytocneho tuku. Moje BMI bolo po niekolkych mesiacoch 19 a podiel tuku v tele okolo 17-18. Toto schudnutie mi dalo motivaciu zacat cvicit (uz po schudnuti). Ako vravim, neislo mi povodne o chudnutie, chudnutie bol iba vedlajsi produkt. A rozmery zostali stabilne aj po rokoch.
Ale ludia presne toto chcu :D Aby za nich chudol asi niekto iny alebo co, hrozne zleniveli.
Ano, jasne, lahnite si na gauc, jedzte tabletky na chudnutie a cakajte zazraky :-D Vyborne.