Bolesť brucha

Príspevok v téme: Bolesť brucha
lauuura

Dcera /10/ sa niekolko mesiacov sťažuje na bolesťi v brušku, / v celom/ niekedy ráno, niekedy po jedle, len krátko. Pripisovalo sa to nervozite zo školy. Vyšetrenia moču sú v poriadku. Ani doktorka sa nad tým nezamyslela. Iná lekárka to pripisuje možným hlístom, na vyšetrenie ju ešte neposlala. Má niekto s tým skusenosti? Ďakujem

nechalicka

no tak mne ako prve automaticky napadne, ze to mozes mat zo stresu. tiez som si tym presla, nevedela som to absolutne nijak kontrolovat. ale postupne to akosi samo ustalo.

kate662

Ahojte ľudkovia. Často som sa stretávala s bolesťou brucha. Nakoľko som pracovne vyťažená a nemám skoro žiadne skúsenosti s liekmi, bolesť som ignorovala. Povedala som si, že to možno časom prestane, avšak bohužiaľ neprestalo. Objavovalo sa to spontánne, pričom som nemala ani chuť do jedla a trápili ma kŕče v podbrušku. Po istom čase sa mi to stávalo čoraz častejšie a skúsila som hľadať na internete rôzne články, recepty aj nejaké voľne prístupné lieky, ktoré by mi mohli pomôcť. Veľa som si prečítala o danom probléme s pomocou internetu a nachádza sa tam skutočne veľa stránok s týmto zdravotným problémom. Najviac informácií som sa dozvedela pomocou tohto článku zdravoteka.sk. V článku sú súvisiace veci s týmito ťažkosťami, ktoré sú veľmi dobre vysvetlené. Odporúčam ho prečítať aj ostatným, pretože je tam veľa existujúcich príčin, ktoré to môžu spôsobovať. Mojím spúšťačom bolesti bol nadmerný stres z práce, čo sa mi aj časom potvrdilo. Pokúsila som sa to časom ovládať, pretože paragraf do práce by znamenal oveľa menšiu výplatu. Po mesiaci som na sebe spozorovala prvé výsledky, pričom som začala brať aj vitamíny, ktoré sú na trávenie dôležité. Vďaka súčasnej modernej dobe si viete veľa informácii nájsť aj online, hoci pripomínam, nepodceňujte to a ak treba, choďte radšej za lekárom!

anonym0123

Ahojte. Mám 13 rokov. Aj mňa bolieva brucho neviem z čoho už minulé nejamé mesiace ma bolelo celý týždeň. Začala som používať tabletky WOBENZYM (3 tablety na 1 deň) pomáhajú veľmi. PROBIOSAN - tabletky na prečistenie čriev. Beriem ich každé poobedie, hneď ako prídem zo školy.

Anonym870

Boli má brucho už týždeň. Mám strašne kŕče a neviem čo mám robiť chodím na veľkú potrebu 8-krát denne a mám 11 rokov

Jaja222

Dobrý večer,mohla by som sa spýtať či by ste mi nemohli pomôcť.Boli má brucho už 7 dni,mama hovorí že to je jedlom ale čo mám teraz robit aby to aspoň trošička pomohlo.Dopredu dakujem

tamara37

odporucam popytat v lekarnach alebo si objednat cez internet brainway.sk Gastrokit. Su to take prirodne kapsule, my sme ich objavili minuly rok a nasa 12-rocna dcera, ktroa ma citlivejsi zaludok, ich uziva pri bolesti brucha, krcoch, vracani a mame ich odskusane aj na hnacku. Zaberaju rychlo a funguju ako ako cierne uhlie a prebiotika zaroven.

Unicorn2369

Ahojte,mam 13 rokov a vcera sme sa vratili z trojdnovej dovolenky z madarska kupali sme sa tam dva dni a od vcera vecera mam chvile ked ma pobolieva brucho....co mam robit ? Je to z tej vody ? Alebo su to priznaky toho ze som bola inde a bola tam ina strava a iny vzduch.Poradte mi za ochotu vam budem vdacna :)

Hana998

Ja som davala dcerke od 4 mesiacov ako zacala mat problem s kolikov, bolestami bruska a hnackami BioLac Baby? velmi jej pomohol