Bolesť brucha

Príspevok v téme: Bolesť brucha
lauuura

Dcera /10/ sa niekolko mesiacov sťažuje na bolesťi v brušku, / v celom/ niekedy ráno, niekedy po jedle, len krátko. Pripisovalo sa to nervozite zo školy. Vyšetrenia moču sú v poriadku. Ani doktorka sa nad tým nezamyslela. Iná lekárka to pripisuje možným hlístom, na vyšetrenie ju ešte neposlala. Má niekto s tým skusenosti? Ďakujem

kaylicka14

Ahoj mam 13 rokov a brucho ma boli uz 3dni a vzdy ked idem na kone brucho ma prestane boliet ale ked pridem domov tak znovu ma boli mozete mi prosim poradit ako sa toho zbavit

anonym097

Dobry vecer mohla by som sa vas spytat ze ci by ste mi poradili co mam robit ked ma boli lava strana podbruska. Dakujem

kajka kajus

ahoj mám 9 roku a bolí ma brucho no je to normálne?iba po jedle ale aj ked ráno vstávam,no aj teras ma bolí!

anonym......

Dobry den mam sice len 11 rokov ale pomoct vam viem tiez mam obcasne problemy s bolenim brucha a osvedceny cvik je takyto: lahnete si na hociaky bok ruku si podlozite pod hlavu a tu vrchnu nohu skrcite potom si masirujte brucho PROTI SMERU HODINOVYCH RUCICIeK SNAD VAM POMOZE. Ps: mne to vzdy pomaha ak nie su na to specialne lieky a na ne vam treba predpis.

mnavinka223

mna stale boli brucho boli ma na lavej a pravej strane a uz ma boli asi 3 mesiace doktorka mi povedala ze to je stresom zo skoli ale ani to nieje pravda chcem sa opytat ci nemate neaky liek na bolest bruch.dakujem dovidenia

adrika333

karioll,
dcerka mala raz v noci krce,preslo to a dnes sa trosku vykakala,no aj tak ma tvrdu stolicu.mozu zato aj lieky?