Bolesť brucha

Príspevok v téme: Bolesť brucha
lauuura

Dcera /10/ sa niekolko mesiacov sťažuje na bolesťi v brušku, / v celom/ niekedy ráno, niekedy po jedle, len krátko. Pripisovalo sa to nervozite zo školy. Vyšetrenia moču sú v poriadku. Ani doktorka sa nad tým nezamyslela. Iná lekárka to pripisuje možným hlístom, na vyšetrenie ju ešte neposlala. Má niekto s tým skusenosti? Ďakujem

list senny

Zabera caj LIST SENNY.Ten vzdy pomohol.Ale treba dodrzat mnozstvo salok caju na den.Neprehanat to.Ucinkuje uz po 5-6 hodinach.

adrika333

ahoj,mam 4 rocnu dcerku a momentalne je chora-sopli a kasle,teploty už nema. lenže problem je v tom,že sa nevie vykakat. davam jej aj jablka,pije tekutiny,možno nie tolko kolko by asi mala,davala som jej aj DUPHALAC,ale nič nepomaha.v noci sa skruca od bolesti.boli sme aj u dr,ale poradil mi ten Duphalac. kto mi poradi?

petricek

skúste si vyčistiť črevá s Colonixom.ja som mal problém zo zápchou a pomohol mi ,je dobrý nielen na zápchu ale aj na iné črevné problémy,ako na pobolievanie brucha ,či na nafúknuté brucho.

otaaazocka

mišiačik69 a bol/a si s tym u lekara? Co ti povedali? Ešte máš tie problémy? Lebo mne sa toto stava už asi tyžden a neviem čo stym, teda okrem lekara.

ssssssssssss

stracne ma boli brucho nekedy ma aj naduva.... brucho ma boli dole na lavom boku.... neviem si dat rady uz ma boli 3dni... ak by sa nasiel niekto co ma stym skusenosti dajte mi vediet prosiim.....

Zuzanazana

Kamaratka mi dala bulharske probiotika, ako ich uzivam, konecne menam bolesti pri jedeni. Uzivam ich od januara.

emy

prosím.
môj 2,5 -ročný syn zdržiava stolicu aj dva tri dni ,má strach kakať , až sa nakoniec nechtiac pokaká .Vyzerá to ako psychický problém . Čo treba robiť, prosím ?.