Dobrý deň. Mám 24 rokov a už asi 6 rokov mám Tinnitus no za poslednú dobu som ho skoro vôbec nevnímal. Chodil som normálne do roboty a už som skoro aj zabudol, že ho mám no zase sa to raz zhoršilo a už mám tento problém asi týždeň. Píska mi raz v oboch ušiach no niekedy a častejšie v ľavom uchu a už mi to ide ozaj na nervy.
Idem dnes asi k mojej doktorke nech ma pošle na nejaké vyšetrenie pretože Tinnitus môže spôsobovať naozaj veľa vecí. Naposledy keď som bol pri ušnej, tak mi povedala, že uši mám v poriadku a taktiež mi merala sluch a na ľavé ucho som len o niečo málo menej počul aj to len pri tých najnižších frekvenciách. Je pravda, že pri dlhom sedení ma aj pobolieva chrbát alebo aj krčná chrbtica. Problém je možno tam ale možno aj nie.
Ide o to, že za posledný týždeň mi to už ide ozaj dosť na nervy a mám pocit, že sa asi zbláznim z toho pískania niekedy. Dokonca som si kúpil čaj, ktorý by mal pomáhať pri hučaniu v ušiach, ktorý som kúpil z lekárne. Pískať mi takto začalo tuším po tom čo mi mama doma dala asi pár dní po sebe masáž chrbta. Možno mi tam niečo zatlačila počas masáže čo vyvolalo zase pískanie v ušiach. Čo si o tom myslíte ? Môže sa tento problém na trvalo odstrániť ak by sa zistilo, že mám vyskočený stavec alebo iný problém, ktorý by bol riešiteľný ?