Patri sa podakovat aj ked...

Príspevok v téme: Patri sa podakovat aj ked...
Vahzskodudvahcan

Zdravím, mam 36 a stale som panic a kedze som úplne bez skusenosti chcem s tym zacat nieco robit. Kedze nemam priatelku/manzelku tak sa mi uz aj peniaze celkom hromadia tak chcem si zacat uzivat lebo na starobu mi budu aj tak na nic. Na zaciatok by som chcel nejako pomalsie ale na istotu takze napr si zaplatit nejakú fajku alebo tantricku masaz ale obycajne ked niekto vykona sluzbu tak neni problem zaplatit a podakovat, zvykne sa dakovat aj v takomto pripade? Napr prostitutka ked je spodina spolocnosti samozrejme, že neni problem zaplatit ale ci aj podakovat zato, ze ma vyfajci alebo len dat peniaze povedat mizni, ci ju odviest alebo snazit sa o smalltalky alebo v žiadnom prípade.
Ďakujem za odpoveď a dúfam, že toto nieje proti pravidlám fóra.

SofiaElla

Presne ako píše Cariboo, normálnej žene nebude vadiť tvoja neskúsenosť. A tiež sa normálne ženy nepýtajú hneď na plat a majetkové pomery. Také ženy môžeš hneď vyradiť, tým určite nepôjde o tvoju dušu.
A najlepšie je hľadať v okolí známych, moji bývalí sa tiež vyprofilovali z okruhu známych: kamaráti, partia, škola, robota, koníčky, v mladosti pravdaže aj diskotéky a krčmy.

Cariboo

Bez toho zeby si si to uvedomoval, urcite ti aj tie dva vztahy nieco dali. Normalnej citlivej zene nebude vadit ze si neskuseny, skor ako sa spravas vo vztahu

Vahzskodudvahcan

Určite ano, a vtom čase som mal z toho aj hrozné depky a paranoje. Som si pripadal hrozne smrtelný, zabúchalo mi srdce alebo zabolel ma chrbát a už som sa pripravoval do hrobu, záveť si spísal (a to naozaj ale už je pekne stará :) ). A aj som sa tomu vyhýbal aby to nebolo, že hľa umrela mu a už randí... samozrejme, nemal som chuť ale ani len náznaky som nedával. A keď som sa akosi precitol bol už zo mňa starý mládenec ktorému ušuiel vlak. Ale teraz už sa budem musieť len popasovať sám so sebou a mojou hamížnosťou/majetkárstvom. Mne by prakticky stačilo iba znížiť nároky do ktorých by sa aj mamičky vošli a dačo by sa mohlo podariť. Najlepšie by mi bolo keby sa našla aj polovička taká ale v mojom veku to je fakt divné keď je niekto tak neskúsený takže zase pre tú divnosť by mi neprešla mojimi nárokmi. :)

Angelika3

Vieš čo, to je fakt čudné čo riešiš, však buď spontánny a keď budeš mať chuť jej poďakovať tak poďakuj, keď nie tak nepoďakuj. Ty jej za to už "ďakuješ" peniazmi, ona ti dobrovoľne poskytuje "službu", takže ste si vlastne kvit aj bez nejakých formalít, teda myslím si, že za práve takej situácie je zbytočné riešiť otázku nejakej civilizovanosti :-D

Vahzskodudvahcan

Ano, aj keď som sa časom odľúbil tak som s ňou bol a nedával to najavo a snažil sa byť oporou. Dosť zdrvujúci zážitok a určite by som to neprial nikomu.

Cariboo

Ked je clovek na nieco haklivy, aj nevinna otazka vie podrazdit, u teba su to teda asi peniaze. Nie si povinny im odpovedat kolko zarabas, co vlastnis, nejak sa vyhovor...staci vymenovat kolko roboty je okolo domu a hned odpalis lenive ziskuchtive zenske.
S tou druhou priatelkou si teda zostal az do konca?

Vahzskodudvahcan

No skúsil som sa pri pive s kamošom trochu o mne porozprávat a zrejme je to predsa tak, že som moc majetnícky. Vyrastal som ako decko v úplnej chudobe a zjavne to na mne zanechalo stopu. Stačí malý náznak o mojom majetku a prechádzam do defenzívy, Ake čo s tým...

TiezSomAsexualka: Ona to sama povedala a popravde tým, že sa bála sa chytiť rozkroku tak aj hygiena bola mizerná. Snáď v tvojom prípade netrpí hygiena kvôli asexualite takým spôsobom. A vidíš, aj takí ľudia čo nemusia mať chuť na sex môžu túžiť po láske.

TiezSomAsexualka

Preco si tak skaredo o nej pivedal ze sa bala vlastnej vaginy ? Ty niesi asexual, nechapes nás ze my sex nepotrebujeme k zivotu a ze naň nemame ani chut. Sice do vztahu nemala ist ale aj tak