Zdravím, mam 36 a stale som panic a kedze som úplne bez skusenosti chcem s tym zacat nieco robit. Kedze nemam priatelku/manzelku tak sa mi uz aj peniaze celkom hromadia tak chcem si zacat uzivat lebo na starobu mi budu aj tak na nic. Na zaciatok by som chcel nejako pomalsie ale na istotu takze napr si zaplatit nejakú fajku alebo tantricku masaz ale obycajne ked niekto vykona sluzbu tak neni problem zaplatit a podakovat, zvykne sa dakovat aj v takomto pripade? Napr prostitutka ked je spodina spolocnosti samozrejme, že neni problem zaplatit ale ci aj podakovat zato, ze ma vyfajci alebo len dat peniaze povedat mizni, ci ju odviest alebo snazit sa o smalltalky alebo v žiadnom prípade.
Ďakujem za odpoveď a dúfam, že toto nieje proti pravidlám fóra.
Patri sa podakovat aj ked...
mampravdu: Co ta viedlo k takemuto nazoru? Ci ti len vadi to, ze som to tak drsne napisal?
Imeta: Dovolim si povedat, ze som slusne vychovany, ak ti nieco napoveda opaku tak ma to mrzi.
Co je ale problem v mojom veku, ze ked je uz niekto single je zrejme dôvod preco je single. Zrejme aj ja mám nejakú vadu o ktorej zrejme neviem ale mal by som ju riesit.
spodina spoločnosti si ty
Nieze som bez vztahu, vztahy som uz mal 2 po 4 roky ale prvy som mal s krestankou ktora sex chcela iba po svadbe a nič ine okrem bozkavania sa nekonalo (sex iba za ucelom plodit deti) a druhu som mal so zavaznymi zdravotnymi problemami, asexualku s tym, ze sa bala vlastnej vaginy lebo sa jej hnusila, napr musel som az moc tlacit na pilu aby mi ho aspon vyhonila. Nejako som obidva pripady pretrpel a dufal, ze sa nieco zmeni teraz uz viem, ze je to blbost, ze sa to nemeni.
To som sa dostal tak na 26rok zivota, ze som odvtedy single cize uz cez 10 rokov tomu bude, ak uz aj boli nejaké moznosti na jednu noc neveril som si lebo skusenostami proste nic nemam odzite zrejme by som si 3x pichol a spravil sa tak som do jednorazoviek ani nesiel.
Uz ako som mal druhu frajerku tak som od 24 zacal podnikat a docela sa mi aj dari ale pocitovo sa na mna hadzu uz iba slobodne mamicky pripadne zlatokopky ktore zo mna pacia na prvom rande kolko zarabam, kde byvam a to sa mi fest hnusi. Preto som uvazoval sa vyskusat aspon zaucit takto cez tie platene sluzby nech si mozem povedat, ze aspon fajku som zazil pripadne nejaku erotiku v zivote.
ty neďakuj a radšej popros aby ti niekto pomohol sa naučiť, čo je to slušné správanie ;)
Ak to myslíš vážne tak je mi ťa ľúto a ak to myslíš zo srandy tak musíš mať veľmi nudný život ak nemáš nič iné na robote ako tu vypisovať takéto veci ;)
V com je pricina, ze si doteraz nemal vztahy? Nie si este tak stary, aby si musel behat po privatoch. Peniaze si si zarobil a teraz ich rozhadzes na taketo "slecny"? Na tvojom mieste si kupim peknu dovolenku alebo auto. Su aj lepsie sposobit ako si uzit.
Pozri, mas rozne poskytovatelky tychto sluzieb. Jedny su ofrkle a stale pozeraju na cas, aby si uz vypadol a potom su take, ktore si to uzivaju a su mile a pokecaju. Cize sa sprav to presne ako v restike - ak si spokojny a ona mila, tak podakuj, ak nie tak iba odid, nech vie, ze sa ma spravat inak.