Zdravím, mam 36 a stale som panic a kedze som úplne bez skusenosti chcem s tym zacat nieco robit. Kedze nemam priatelku/manzelku tak sa mi uz aj peniaze celkom hromadia tak chcem si zacat uzivat lebo na starobu mi budu aj tak na nic. Na zaciatok by som chcel nejako pomalsie ale na istotu takze napr si zaplatit nejakú fajku alebo tantricku masaz ale obycajne ked niekto vykona sluzbu tak neni problem zaplatit a podakovat, zvykne sa dakovat aj v takomto pripade? Napr prostitutka ked je spodina spolocnosti samozrejme, že neni problem zaplatit ale ci aj podakovat zato, ze ma vyfajci alebo len dat peniaze povedat mizni, ci ju odviest alebo snazit sa o smalltalky alebo v žiadnom prípade.
Ďakujem za odpoveď a dúfam, že toto nieje proti pravidlám fóra.
Patri sa podakovat aj ked...
Lollka neviem v akej spolocnosti sa zas pohybujes ty, za posledne 2 roky som sa stretol hadam aj s 30-timi zenami z uplne rozdielnych spolocenskych vrstiev a KAZDU JEDNU zaujimalo len ake mam auto a kolko zarabam. A co som precital toto forum tak vacsina muzov ma rovnaku skusenost.
Vahzskodudvahcan :D myslis ze v takychto "domovoch socialnych sluzieb" tie skusenosti naberies? myslis si ze tam sa nestrapnis?
Vyjadrujes sa tak az mam pocit, ze na vztahy pozeras cez peniaze, tato ma vyjde lacnejsie, tamta drahsie... mozno preto zlatokopky pritahujes
..prekvapive komentare..
Ako ty sa pohybujes v nejakej divnej spolocnosti a neviem kde hladas zeny co sa ta vsetky na prvom rande pytaju na plat ale normalne to nie je a drviva vacsina zien sa tak nesprava. Ale pripadas mi ako typ ktoremu bude fakt najlepsie samemu lebo si az moc posadnuty svojim majetkom. K otazke, prostitutke samozrejme podakuj, urobila pre teba sluzbu a za tie sa dakuje. Ak je ona podla teba spodina tak ty si uplne rovnaka spodina lebo take vyhladas takze ste na rovnakej urovni a patri sa podakovat.
Vy niektori cjlaoi ste ako drevaaaa
Ak chcete zenu musite nieco preto urobit, vediet sa obliect upravit a spravat sa tak ako sa na muza patri nebyt ani preprosraty ani hulvat
Ak nejaku chcem oslovim, ju balim a niekam pozvem ak odmietne skusim druhykrat ak aj potom odmietne hladam inde.
A co sa tyka prostitutok rataj s tym ze ona ti na slusne spravanie bude kaslat, bud tu pracu robi z donutenia lebo obchod s bielym masom existuje alebo robi ju dobrovolne lebo nic ine sa jej nechce alebo nevie robit a obsluzila kazda jedna z nich uz tolko zakaznikov ze jej tvoje slusne spravanie moze byt ukradnute.... si len jeden v poradi...
Ale to je jedno. Ved hovor alebo nehovor co ty chces. Aj by si mal.
To kam chodis na tie zeny prosimta? Teraz ma kazdy auto a aj vlastne byvanie, dohod aj mne taku haha. Ja neviem ako si predstavujes vyvoj svojho vztahu, normalneho. Ale to by si mal prenasat aj do reality. Ak je nejaka vyvolena mimo s toho a chce to urychlit jej problem. Vzdy mozes povedat nie.
Ano tvoj velky problem je v tom ze ty nepozves ziadnu zenu nikam ktora sa tebe paci. Preco?!
No neviem, si daky divny tym poslednym odstavcom.
Z opacnej strany si myslis ze to je rovnake? Ked ja chcem dostat nejaku do postele a ona nema skusenosti mam ju vysmiat?!
Ci si myslis ze to v realite s normalnou partnerkou nebudes riesit? Sex vseobecne? To Vas oboch lutujem, lebo si to vobec neuzijete ked o tom nebudete hovorit..
Venoval sa firme, staval som dom, staral sa o otca, venoval sa sucastnym priatelom. Od 30tky ten cas leti neuveritelne rychlo. Limylimy a kedy mal byt na to cas ked nie teraz?
Pilcuk a co sa s tym nic nesnazis urobit? Ja sa snazim preto zacinam tu.
a to riešiš až teraz v 36 rokoch???akože nič v zlom ale čo si robil doteraz??prinajmenšom je to divne prepač nechcem ta uraziť ani nič.a to čo chceš urobiť ,tak tym len ponižiš sam seba,,,.
Vahzskodudvahcan, to som si hovoril aj ja...keď som mal 15, no ako roky ubiehali zistil som, že moje najhoršie predstavy o mojej budúcnosti sa naplňajú...
Uff, nič v zlom, ale dúfam, že takto nedopadnem, v tvojom veku už snáď budem len válať na pláži a rozvážať sa s partnerkou na KGC10 po Európe. :)